Tebessüm edebildiysen ne mutlu banababyface yazdı:isteyen istediği ismi koyar kardeşim boş yapma ona bakarsan Çatlak ismide kızlar için kullanılan bir terim ama sende erkek karaktere Çhatlaq ismini koymuşun şimdi uza istersen
Ayrıca Chatlaqs nickim
Tebessüm edebildiysen ne mutlu banababyface yazdı:isteyen istediği ismi koyar kardeşim boş yapma ona bakarsan Çatlak ismide kızlar için kullanılan bir terim ama sende erkek karaktere Çhatlaq ismini koymuşun şimdi uza istersen
Eleştiriyle hakareti ayırtedemeyecek kadar cahilsin konu tartışmaya dönmesinRivalxmelodi yazdı:Demek istediğini zaten anladım geri kafalı kardeş. Konuyu neden açtın onu soruyorum? Kimseyi rencide etmek istemiyorum diyosun ama şu an o adamı, bu konuyu açarak rencide ettin. Oksijen yerine ot felanmı çekiyosun?Chatlaqs yazdı:Rivalxmelodi yazdı:Konuyu açmandaki amaç?
Mizah anlayışı sıfır oyunun kölesi olmakdan kurtulup espiriyi anlamaya çalışsan amacı iyi kavrayabilirsin.
not: Kimseyi rencide etmek kırmak gibi bir niyetim yok :roll:
Göz kırparak laf soktuğunu sanıyor. Neyse size fazla laf etmeyeyim sonra gm tanıdıklarınız beni banlarChatlaqs yazdı:Eleştiriyle hakareti ayırtedemeyecek kadar cahilsin konu tartışmaya dönmesinRivalxmelodi yazdı:Demek istediğini zaten anladım geri kafalı kardeş. Konuyu neden açtın onu soruyorum? Kimseyi rencide etmek istemiyorum diyosun ama şu an o adamı, bu konuyu açarak rencide ettin. Oksijen yerine ot felanmı çekiyosun?Chatlaqs yazdı:Rivalxmelodi yazdı:Konuyu açmandaki amaç?
Mizah anlayışı sıfır oyunun kölesi olmakdan kurtulup espiriyi anlamaya çalışsan amacı iyi kavrayabilirsin.
not: Kimseyi rencide etmek kırmak gibi bir niyetim yok :roll:![]()
Panpa mı ? Seninle aynı sözlükte takılıyor olamam bin.acarrr yazdı:Koyan koyuyormus demek ki panpa
Maalesef, senin gibi önüncü muallak pünönük ve liseli zütler çok sirkan sözlüğe yaş sınırlaması getirse keşke. Böylece takılamamış olursun.Dawnguard yazdı:Panpa mı ? Seninle aynı sözlükte takılıyor olamam bin.acarrr yazdı:Koyan koyuyormus demek ki panpa