ne oldu bize ikv
ne oldu bize ikv
deli olucam arkadaş gruplaşmış oyuncular yardım yok muhabbet yok gb atan zaten yok o kadar tılsım ürettik kesecek adam yok etkinliklerde 10 - 20 var ordada adalet yok oyunda yeni açılan bi karakter görünce seviniyorum artık aa adam yeni çar kasıyo diyorum yeni oyuncu vs adam 49 da oyunu bırakıyo neden ego çok gmler işini çok iyi yapıyo bravo tebrikler sadece etkinliklerde oyuna girerler çok meşguller oyunu geliştirmekle uğraşıyolar çünkü böyle devam edin sayın İKV.bıktırdınız artık emek veriyoruz karşılığı yok.Yok oğlu yok .ya geliştirin ya da bırakın gidin arkadaş ben emek verdim yıllarca bırakıp gitmem ya siz bırakacaksınız ya siz
- METALIST
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bedrin Aslanları
Re: ne oldu bize ikv
sunucu listesi çıkmıyor şimdi de. şu anda giremiyorum oyuna.
ne olacak böyle...
Bedrin Aslanları
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Çok içten yazmışsın kardeşim hüzünlendim.ZEBRA yazdı:deli olucam arkadaş gruplaşmış oyuncular yardım yok muhabbet yok gb atan zaten yok o kadar tılsım ürettik kesecek adam yok etkinliklerde 10 - 20 var ordada adalet yok oyunda yeni açılan bi karakter görünce seviniyorum artık aa adam yeni çar kasıyo diyorum yeni oyuncu vs adam 49 da oyunu bırakıyo neden ego çok gmler işini çok iyi yapıyo bravo tebrikler sadece etkinliklerde oyuna girerler çok meşguller oyunu geliştirmekle uğraşıyolar çünkü böyle devam edin sayın İKV.bıktırdınız artık emek veriyoruz karşılığı yok.Yok oğlu yok .ya geliştirin ya da bırakın gidin arkadaş ben emek verdim yıllarca bırakıp gitmem ya siz bırakacaksınız ya siz
Yönetim size sesleniyorum paralı oyunlar için sizinle döner ekmek yicek ikv oyuncularını üzdünüz

hissettiklerim bunlar kardeşim biz yaptıkları oyunun emeğinin karşılığınıda verdik akçe aldık modemimiz bile ttnet
ama onlar bizim emeğimizin karşılığını vermiyorlar
tabi para olucak parasız olmaz ama keşke onlar bizi döner ekmek yemek için çağırsaydı biz zaten akçe alırdık 
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

karşılığında para istemiyorum
herkes gibi oyunun gelişmesini istiyorum ilgin için tşk ederim 
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

Yüksek bir ihtimalle sunucu hatası.. Düşük bir ihtimalle de, oyun güncellemesi..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
şu an aynı şekilde oyuna giremiyorum sunucu listesi çıkmıyor. başka oyunda olsa her ne yapıyolarsa önce foruma konuyla ilgili açıklama yazılır daha sonra erişim kesilerek çalışma yapılır. bu kadar sadık oyuncuya bu mu saygı? ya oyuncuları ciddiye almıyolar yada işlerini... hangisi bilemiyorum ama hala bu oyundayız işte..
İNADINA İKV...
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı