ne oldu bize ikv

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ZEBRA
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım

ne oldu bize ikv

Mesaj gönderen ZEBRA »

deli olucam arkadaş gruplaşmış oyuncular yardım yok muhabbet yok gb atan zaten yok o kadar tılsım ürettik kesecek adam yok etkinliklerde 10 - 20 var ordada adalet yok oyunda yeni açılan bi karakter görünce seviniyorum artık aa adam yeni çar kasıyo diyorum yeni oyuncu vs adam 49 da oyunu bırakıyo neden ego çok gmler işini çok iyi yapıyo bravo tebrikler sadece etkinliklerde oyuna girerler çok meşguller oyunu geliştirmekle uğraşıyolar çünkü böyle devam edin sayın İKV.bıktırdınız artık emek veriyoruz karşılığı yok.Yok oğlu yok .ya geliştirin ya da bırakın gidin arkadaş ben emek verdim yıllarca bırakıp gitmem ya siz bırakacaksınız ya siz
Kullanıcı avatarı
METALIST
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bedrin Aslanları

Re: ne oldu bize ikv

Mesaj gönderen METALIST »

sunucu listesi çıkmıyor şimdi de. şu anda giremiyorum oyuna. :) ne olacak böyle...
Bedrin Aslanları
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

ZEBRA yazdı:deli olucam arkadaş gruplaşmış oyuncular yardım yok muhabbet yok gb atan zaten yok o kadar tılsım ürettik kesecek adam yok etkinliklerde 10 - 20 var ordada adalet yok oyunda yeni açılan bi karakter görünce seviniyorum artık aa adam yeni çar kasıyo diyorum yeni oyuncu vs adam 49 da oyunu bırakıyo neden ego çok gmler işini çok iyi yapıyo bravo tebrikler sadece etkinliklerde oyuna girerler çok meşguller oyunu geliştirmekle uğraşıyolar çünkü böyle devam edin sayın İKV.bıktırdınız artık emek veriyoruz karşılığı yok.Yok oğlu yok .ya geliştirin ya da bırakın gidin arkadaş ben emek verdim yıllarca bırakıp gitmem ya siz bırakacaksınız ya siz
Çok içten yazmışsın kardeşim hüzünlendim.
Yönetim size sesleniyorum paralı oyunlar için sizinle döner ekmek yicek ikv oyuncularını üzdünüz :( /color]
Resim
Resim
Resim
Resim
ZEBRA
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ZEBRA »

hissettiklerim bunlar kardeşim biz yaptıkları oyunun emeğinin karşılığınıda verdik akçe aldık modemimiz bile ttnet :D ama onlar bizim emeğimizin karşılığını vermiyorlar :) tabi para olucak parasız olmaz ama keşke onlar bizi döner ekmek yemek için çağırsaydı biz zaten akçe alırdık :)
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Inşallah karşılığını alırsın kardeşim
Resim
Resim
Resim
Resim
ZEBRA
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ZEBRA »

karşılığında para istemiyorum :D herkes gibi oyunun gelişmesini istiyorum ilgin için tşk ederim :)
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Umarım gelişir. Rica ederim :)
Resim
Resim
Resim
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Yüksek bir ihtimalle sunucu hatası.. Düşük bir ihtimalle de, oyun güncellemesi..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Moon
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Moon »

şu an aynı şekilde oyuna giremiyorum sunucu listesi çıkmıyor. başka oyunda olsa her ne yapıyolarsa önce foruma konuyla ilgili açıklama yazılır daha sonra erişim kesilerek çalışma yapılır. bu kadar sadık oyuncuya bu mu saygı? ya oyuncuları ciddiye almıyolar yada işlerini... hangisi bilemiyorum ama hala bu oyundayız işte..
İNADINA İKV...
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Herkesi katmıyım ama bazı gönüllü kişiler de dahil oyuncuya değer vermiyorlar.
Resim
Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön