SUNUCU LISTESİ
- aLqoHoLiqq
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kuvay İ Akademi
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: SUNUCU LISTESİ
444 0 375 i arayıp sorarsan sana yeni bölgeyi denediklerini ve bir süre sunucuya erişemeyeceğini söylerler 
- ibrahim098
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: walking Shadows
ama icraata geldimi yeni bölge seneye ekimde

Test hakkında
Sunucu listesinin gelmemesinin sebebi %100000 yeni bölge harekatıdır.Testler sebebiyle sunuculara erişim sağlanamamaktadır.Az kaldı dayanın dostlarım en geç 1 aya bilgiler verilir 
Re: Test hakkında
dostum genel bi sorun değil bölgesel imiş teori üretmeye amma meraklı bi milletiz 

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Teori değil adamlar açıklama yapamıyor TTNET elini kolunu bağlıyor adam sana Yeni bölge yüzünden erişilemiyor mu denecek ? Bizzat ttnette yetkiliyle konustum açık açık söyledi sadece forumda kısıtlama yapıyorlar milleti kandırmak gibi bi derdim yok.aaasd yazdı:dostum genel bi sorun değil bölgesel imiş teori üretmeye amma meraklı bi milletiz
dostum anlamadın sanırım suan oyuna giremeyen bi avuç insanız oyunda olan bir yığın kullanıcı var dediğin olsa herkesin sunucusu yüklenmez idi :lol:ikvbeta2 yazdı:Teori değil adamlar açıklama yapamıyor TTNET elini kolunu bağlıyor adam sana Yeni bölge yüzünden erişilemiyor mu denecek ? Bizzat ttnette yetkiliyle konustum açık açık söyledi sadece forumda kısıtlama yapıyorlar milleti kandırmak gibi bi derdim yok.aaasd yazdı:dostum genel bi sorun değil bölgesel imiş teori üretmeye amma meraklı bi milletiz

- aLqoHoLiqq
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kuvay İ Akademi
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
Bizim pizza'cinin Numarasi beRivalxmelodi yazdı:444 0 375 i arayıp sorarsan sana yeni bölgeyi denediklerini ve bir süre sunucuya erişemeyeceğini söylerler
Carpie Diem
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
Bana aynen dediklerimi söylediler dostumaLqoHoLiqq yazdı:kardesim aradim konustum oyle bisi yok diyorlar