DEVV NERULL BIR SEY YAPIN ARTIK Bunuda gorduk

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
yapmayin
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

DEVV NERULL BIR SEY YAPIN ARTIK Bunuda gorduk

Mesaj gönderen yapmayin »

Bunada sait oldum ya ben millet uyansin artik yetkisini kotuye kullanan gm ler var oyundaki reel tilsim satisini bunlar gerceklestiriyor adamlar yenilik getircene parayla tilsim satiyorlar ya anka sunucusunda xeno kasiyor adamlar Nihat bey artik bi bakin disiplin yok ilk defa bu kadar genis capli bi oyunda gordum bunu sanki pvp server mi bu dha oncede Hişaru adli karakter tek atti adama buyucu diş ile duz vurus savasciya yok olum girdi sifreyi cozdu sonrada konu kilit ya millet salak mi bunu yesin yazik ya ...
Kullanıcı avatarı
musallat123
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: DEVV NERULL BIR SEY YAPIN ARTIK Bunuda gorduk

Mesaj gönderen musallat123 »

Bunu kaldıracaklar biliyon demi ?
yapmayin
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen yapmayin »

Biliyorum kardesim ama yazik ya sanki pvp server oynuyoruz kac boyle oyun yoneticisimi olur aciklama bekliyorum azicik adamsalar bunun onune gecerler hatta ban yicemide biliyorum
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Kötüye kullanılıyor mu bilmiyorum ama yönetimin oyuncuya verdiği değer azaldı herkes için demiyorum bazı kişilere bilgi almak için çekilen mesajlara dahi cevap vermeme lüksü doğdu çünkü denetimler sık değil meydan boş kaldı
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Selam arkadaşlar;

İKV Gönüllü Destek Takımının (Denetmen biriminden Game Master birimine kadar) her zaman, her işleminin denetime tabi olduğunu; bahsettiğiniz şekilde bir fiiliyatın gerçekleştirilmesinin kat`iyen mümkün olmadığını ve bu şekilde bir yetki suistimalinde bulunulduğu tespit edildiği an ilgili kişilere en katı cezaların uygulanacağını ve hatta haklarında hukuki yaptırımda bulunulabileceğini hatırlatırım. Sobee`nin yarattığı bir dünyada, Sobee`den asla bir şey gizlenilmemiştir, gizlenilemez de. Bu sebeple müsterih olunuz; bahsettiğiniz şekilde bir durum asla söz konusu değildir.

Diğer bahsetmiş olduğunuz konuda ise bizatihi ilgili developer tarafından gereken açıklama yapılmış idi.

Bu tür aslı astarı olmayan ithamlara kulak asarak kişileri zan altında bırakmamanızı sizlerden önemle rica ederiz. Konuyu tartışmaya dönmemesi için kilitliyor, benzeri konular açmamanızı da tekrardan önemle rica ediyorum. İyi eğlenceler dilerim.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön