Yeni bölge tarihi açıklıyorum. Tahmin.
- ahsu6344
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeni bölge tarihi açıklıyorum. Tahmin.
eee halen gelmedi 2012 nerde 2016 ya girecegiz:))

İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi
YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
sene 2014 aralikta gelecek denildi tutmadi sene 2015 oldu aralik 15 denildi ve hala oyle yaziyorsun 3 aralik 2016 nerden cikti by kocero ?DuMaNisTT yazdı:3 Aralık 2016 Diyorum !!! Bunu Bir Köşeye Yazın ***
Carpie Diem
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
al buda 2014 senesinin kaniti imzasinda aynen su yaziliydi( 25 aralik 2014 az kaldi bekleyin) simdi gelir inkar ederTabipYarbay yazdı:sene 2014 aralikta gelecek denildi tutmadi sene 2015 oldu aralik 15 denildi ve hala oyle yaziyorsun 3 aralik 2016 nerden cikti by kocero ?DuMaNisTT yazdı:3 Aralık 2016 Diyorum !!! Bunu Bir Köşeye Yazın ***
Re: Yeni bölge hazırlıkları
» 11 Kas 2014 18:57İmzam da belirttiğim tarihe kadar hiç bir şey beklemeyin :ugeek:
Carpie Diem
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
DuMaNisTT yazdı:3 Aralık 2016 Diyorum !!! Bunu Bir Köşeye Yazın ***
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
DuMaNisTT yazdı:3 Aralık 2016 Diyorum !!! Bunu Bir Köşeye Yazın ***
15 Aralik 2015! Tarihi geri cektim neyin pesindesiniz :ugeek:
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Voice Of Voiceless
Konuyu hortlattım ama teori hoşuma gitti , yönetimin yapamadıklarını biz yapıyoruz , ne alâ memleket
Gm'ler bu teoriyi incelemeli , alın size mis gibi fikir
Gm'ler bu teoriyi incelemeli , alın size mis gibi fikir
Biz bu oyunları sadece grafikleri için oynasaydık ikv oynamazdıkMaraSalvatrucha yazdı:Yeni bölge filan geleceği yok oyun teknolojisi çok gelişti 2014 yılının oyun teknolojisine göre ikv gerek çizimleri görselliği oyun yapısı günümüz oyunlarının çok çok altında vasat bir durumda. İkv de kökten bir değişiklik ve iyileştirme yapmak ise getirisinden çok götürüsü olan bir şey bu nedenle bu oyun ömrünü tamamladı şu an için oyunda kalan yöneticilerin de yaptığı tek şey oyunu canlı tutmaya çalışmak çünki onlarda ne olacağını bilmiyor
BOŞ
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Biizn İ Hüda
biz bu oyunu grafikleri için oynamıyoruz herkes çevre edinmiştir dostluk,arkadaşlık kurulmuştur sohbet muhabbet etmek için oyundayız zamanında kenan'da kenanı kesemeden sadece sohbet muhabbet için bi arada olduğum günleri hatırlıyorum ve o günler çok güzeldi.
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <LIL>
Yıllardan beri ne konular gelmiş geçmiş
İKV oyuncuları her zaman oyuna bir yerden pay çıkartıp oyuna genişleme paketi hayelleri ile beklemiş...
Bakınız; Arkadaş o zamanlar yazmış ay tutulması bir durumu olması imkansız fakat umutsuzluktan neler düşünür olmuşuz, iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilmiyorum fakat yılllardan durmadan yılmadan sabırlı bir bekleyiş var. Ve yeni bir umut var bana göre bir umut değil ama beni finala taşıyacak bir zaman oda oyunun 10. Yılına giriş yapması.
Hakkımızda hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor şu saatten sonra ama bu oyuncular yetkili birimden bir çift samimi sözleri hak ediyor...
İKV oyuncuları her zaman oyuna bir yerden pay çıkartıp oyuna genişleme paketi hayelleri ile beklemiş...
Bakınız; Arkadaş o zamanlar yazmış ay tutulması bir durumu olması imkansız fakat umutsuzluktan neler düşünür olmuşuz, iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilmiyorum fakat yılllardan durmadan yılmadan sabırlı bir bekleyiş var. Ve yeni bir umut var bana göre bir umut değil ama beni finala taşıyacak bir zaman oda oyunun 10. Yılına giriş yapması.
Hakkımızda hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor şu saatten sonra ama bu oyuncular yetkili birimden bir çift samimi sözleri hak ediyor...
Tarihi güncellemiş sen öyle diyince Büyük Troll DUMANİSTTSerinplay yazdı:Bence 2016'yı dene belki tutarDuMaNisTT yazdı:DuMaNisTT yazdı:3 Aralık 2016 Diyorum !!! Bunu Bir Köşeye Yazın ***
15 Aralik 2015! Tarihi geri cektim neyin pesindesiniz :ugeek:
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....