Deniz loncası güncel sayfası

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
denizxxdonna
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Deniz loncası güncel sayfası

Mesaj gönderen denizxxdonna »

Hayırlı olsun dostlar..Bizim loncamız eski ama sayfamız yeni oldu..Yeni sayfa,taze kan,iyi dilekler,güzel başlangıçlar,sağlam dostluklar bizimle olsun.

Saygılar&Sevgiler
Pacta Sunt Servanda

Denizxdonna
Donnaxpronto
Donnaxşifa
Denizxdonna
Donnaxpronto
Donnaxşifa
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

DENİZ LONCASI GÜNCEL SAYFASI

Deniz Loncası Kurucu Üyeleri

Denizxhırcntatar - Denizxbaşkan
Denizxinan - Denizxmolekül - Denzixüçkaranfil

Deniz Loncası yönetim Kurulu

Denizxhırcntatar - Denizxbaşkan

Denizxinan - Denizxmolekül - Denizxüçkaranfil

Denizxdonna

Denizxpaşası - Denzixquyin

Denizxpronto

Denizxtatar

Deniz Loncası Disiplin ve Ceza Sorumlusu

Denizxhırcntatar

Deniz Loncası Kasa Sorumlusu

Deniz Loncası Genel Denetmeni

Denizxinan - Denizxmolekül - Denzixüçkaranfil

Deniz Loncası Forum Sözcüsü

Deniz Loncası Üyeleri

Denizxhırcntatar
Denizxbaşkan
Denizxinan(Denizxmolekül-Denzixüçkaranfil)
Denizxdonna
Denizxpaşası(Denzixquyin)
Denizxpronto
Denizxtatar
Denizxgözlüm
Denizxcümle
Denizxdeniz
Denizxfeyz
Denizxcümle
Denizxzacos(Denizxzacoss)
Denizxötzi
Denizxkonuşmaz(Denizxdoblin)
Denizxlord
Denizxmenkur
Denizxcoro
Denizxhitman
Denizxkültegin

Lonca Alım Sorumlusu

Denizxbaşkan - Denizxhırcntatar

Deniz Loncası Genel Kuralları

1-lonca ve üyeler hakkında tüm kararlar ortak bir şekilde yönetim kurulı tarafından alınacaktır.
2-her üyenin deniz loncasına ait en az bir adet carı bulunmalıdır ve loncamıza katılan üyelerin başka loncalarla ilgisi kalmıyacaktır.(her lonca üyesi maximum 3 adet car acabilir )
3-.-39 lwl olmadan ws ye katılmak ve 46 lwl olmadan klana katılmak yasaktır.
4-Deniz loncası üyeleri gerektiği durumlarda dier oyunculara yardım edeceklerdir , asla küfür argo vb. hareket ve kelimeler kullanmayacaklardır.
5-Önemli görevler lonca üyeleri tarafından beraber yapılacaktır.
6-deniz loncası üyeleri asla diğer oyunculardan yardım,para,item,msn adresi,car id ve şifresi istemeyceklerdir.Üyelerin tüm oyun içi ihtiyacları kasa carı Denizxpaşası(Denzixquyin) tarafından karsılanacaktır
7-haftalık toplantılar msn üzerinden yapıldığı için her üyenin loncaya özel bir msn adresi olmalıdır
8-cezalar Denizxhırcntatar tarafından verilir ve yönetim kurulu kararı ile uygulamaya konulur.
9-Deniz loncası olarak bütün üyeler birbiriyle kardeştir.Asla dier üyeler küçümsenmeyecek dışlanmayacaktır.lonca içi gruplaşmalar ve ayrılıkçı fikirlere müsade edilmeyecektir

Deniz Loncası ve üyelerimizle ilgili şikayetleri bildirebilirsiniz
Deniz Loncası toplantıları adresinde yapılacaktır
Deniz Loncası Forum Sözcüsü
Denizxpaşası(Denzixquyin)

Denizx Loncasına bende küçük bi hediye :)
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
denizxlord
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen denizxlord »

Bu lonca hakkına kötü hiçbirşey söylemeden ayrılıyorum artık yeter diyorum buraya kadar diyorum bu loncadan çıkma sebebim sadece Mevlüttür artık yeter.Bana dediği sözler yutulur cinsten değil.Burda dedikoducu insanlar gibi ötmek konuşmak istemiyorum ama bi malzeme için ömerin peşinde koşuyorum diyen bir insan ve bu insan bu loncadaysa benim artık bu loncadan ayrılma vaktimin göstergesidir...
Mevlüt burdan sana sesleniyorum oyunu bırakıyorum ve istediğin malzemeleri sedat sana verecektir.Denizxlord çarını da siliyorum ben böylesine kırılmadım.
Bu loncaya Zafer abimle telefondan konuşarak girdim ardından ramazan abimin yanına gittim Konyada buluştuk ve güzel vakit geçirdik.Tek özür dileyeceğim insan zafer abim ramazan abim ve özgür abimdir beni affedin böyle insanların arasında bu oyun inanın hiç zevkli olmuyor.Hoşçakalın herkes hakkını helal etsin.....

DENİZXLORD
Kullanıcı avatarı
denizxxdonna
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen denizxxdonna »

Ömer bize oyundan ulaşırsan seviniriz.

Denizxdonna&Denizxpronto
Denizxdonna
Donnaxpronto
Donnaxşifa
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: HUN

Mesaj gönderen Nedenben »

Yenı Sayfanız hayırLı OLsun Tartısmasız Bır Sayfa OLur Ins Iyı ForumLar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurlar »

Yeni sayfanız hayırlı olsun
Kullanıcı avatarı
avsareli
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen avsareli »

kalıcı ve daim olması dileklerimle
Kullanıcı avatarı
thepostman2351
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen thepostman2351 »

denizxlord yazdı:Bu lonca hakkına kötü hiçbirşey söylemeden ayrılıyorum artık yeter diyorum buraya kadar diyorum bu loncadan çıkma sebebim sadece Mevlüttür artık yeter.Bana dediği sözler yutulur cinsten değil.Burda dedikoducu insanlar gibi ötmek konuşmak istemiyorum ama bi malzeme için ömerin peşinde koşuyorum diyen bir insan ve bu insan bu loncadaysa benim artık bu loncadan ayrılma vaktimin göstergesidir...
Mevlüt burdan sana sesleniyorum oyunu bırakıyorum ve istediğin malzemeleri sedat sana verecektir.Denizxlord çarını da siliyorum ben böylesine kırılmadım.
Bu loncaya Zafer abimle telefondan konuşarak girdim ardından ramazan abimin yanına gittim Konyada buluştuk ve güzel vakit geçirdik.Tek özür dileyeceğim insan zafer abim ramazan abim ve özgür abimdir beni affedin böyle insanların arasında bu oyun inanın hiç zevkli olmuyor.Hoşçakalın herkes hakkını helal etsin.....

DENİZXLORD
ömer neden gelip benle konuşmadın bilirsinki ben ben hallederdim sorun ne ise ve bişey demiyorum sedatın yaptığı gibi sende yaptınne diyem bişe diyemiyorum artık :oops: :| :cry: :cry: :cry:
Crazzytatar
Ramazan
Kullanıcı avatarı
denizxlord
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen denizxlord »

ramazan abi lütfen suçu bende bulacağına mevlütte bul tmm mı lütfen bana suç bulma.
Sedatın yaptığı belki yalnış belki değil tartıştık bunu konu değil konu senin kardeşim dediğin insan bana dolaylı yönden hırsız dedi yok peşinden mi koşucam 2 malzeme için veriyim parasını ötmesin sussun.
Katıyım bu konu da mevlüt gitmeden bu loncadan asla gelmem.
Seni çok seviyorum abim bilirsin konyadayım her daim yanına gelirim ama benden mevlütü çıkartmadıkça veya mevlüt bu loncadan gitmedikçe asla gelmem....
Kullanıcı avatarı
thepostman2351
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen thepostman2351 »

denizxlord yazdı:ramazan abi lütfen suçu bende bulacağına mevlütte bul tmm mı lütfen bana suç bulma.
Sedatın yaptığı belki yalnış belki değil tartıştık bunu konu değil konu senin kardeşim dediğin insan bana dolaylı yönden hırsız dedi yok peşinden mi koşucam 2 malzeme için veriyim parasını ötmesin sussun.
Katıyım bu konu da mevlüt gitmeden bu loncadan asla gelmem.
Seni çok seviyorum abim bilirsin konyadayım her daim yanına gelirim ama benden mevlütü çıkartmadıkça veya mevlüt bu loncadan gitmedikçe asla gelmem....

ömer ben suçu kimseye yüklemiyorum dediklerimi yanlış anlama sedata gelincesedat yanlış yaptı ki benim yerimde olsanız ne yapardınız başkan olsanız onca hakarete dayanıyorum onca baskıya sabrediyorum böle şeylerde oyunmu bırakılır hem bunu forumdan bildrmende çok yanlış ömer konyadasın gelsen yanıma hem muhabbet ederdik hemde çözüm arardık bide loncadan kimseyi atmam bu mevlüt için geçerli değil loncamın bütün üyeleri için gecerli
Crazzytatar
Ramazan

“Genel Sohbet” sayfasına dön