Ardaabey-Truvaxprenses-Kuaförümxbn Charlar Hakkında.

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
KraLarTor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Ardaabey-Truvaxprenses-Kuaförümxbn Charlar Hakkında.

Mesaj gönderen KraLarTor »

Başlıkta karakter isimlerini yazdığım kişi maden için ikv dilinde söylersek aç sayılacak kadar kötü derecede bir kişiliğe sahiptir yer altında madenler cinlerde ki topaz cin girişde ki iridyum yılanlarda ki yonca tepegözdeki budaksız madenlerine farklı karakterler koyup çık gir yaparak madenleri her gece rehin almaktadır dün gece akreplerde ki budaksızda maden çekeyim dedim aslında pek maden çekmem ara sıra. taaki Ardaabey denen kişiçiği bozuk insan gelene kadar güzelce maden çekiyordum, maden açlığındanmıdır nedendir birden gümüş akrep ve ardından bronz akrep çekerek oyundan çıktı düşmüştür dedim üstelemedim kaçtım kurtuldum katalizörden tekrar girdi yine aynı hareketi yaptı bu böyle 5/6 defa sürdü şifayım da deparım yok şansa kaçıyorum her tarafda cinler war sonunda amacına ulaştı benim katalizör yememi sağlayıp madene karakterini oturttu. bu kişinin aç olduğunu az çok herkes bilir kişiliksiz olduğunuda ben anlattım size kalın sağlıcakla.
Vardır elßet ßu Gidişin ßir Sonu.

KraLarTor
sevdamdaglara
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Ardaabey-Truvaxprenses-Kuaförümxbn Charlar Hakkında.

Mesaj gönderen sevdamdaglara »

katılıyorum kardeş sana madeni hızlı çekemiyor bu yüzden farklı yollar deniyor bende karşılaştım birkaç kez

“Genel Sohbet” sayfasına dön