İstanbul Kıyamet Vakti'ne Nerede ve Ne Zaman Başladınız ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

İstanbul Kıyamet Vakti'ne Nerede ve Ne Zaman Başladınız ?

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Oyuna ilk girip etrafta saçma birşekilde dolaştığım Sunucu SANCAK idi :) Nickim istanbulk, İstanbulkv , İstanbulkxbüyücü ve Facexistanbulkx idi :) Yanlış hatırlamıyorsam Nisan 2008 olması gerekiyor :) Birazda fotoğraf..

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Ve bir zamanlar uyanıkların en çok kullandığı yer :D
Resim
Arkadan saldırmaya gidiyoruz beyler yürüyünnnn :mrgreen:
Resim

Açılın beyler.. Sakınmalı , hasar itemli büyük ws.. Çılgıntürksoner - Bloodxdanger
Resim

12 kişi ermeydanı ...
Resim

Kuklacı'nın seçilmişi..
Resim

Mecxarap
Resim

Osmiridyum'da sabahlıyoruz..
Resim

İnşallah bu sefer kesicez..!! :mrgreen:
Resim

Baskın var...
Resim

Tılsım'ın şifacıları.. :)
Resim

Alışverişte gelen ve giden paranın gözükmesini özledik :D :mrgreen: :roll:
Resim

Ejder Asa hazırlığı :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
AlperenARAR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: İstanbul Kıyamet Vakti'ne Nerede ve Ne Zaman Başladınız

Mesaj gönderen AlperenARAR »

Abimden görerek başlamıştım,sanırım yıl 2009'du.Karakterimin adı Sarrafaykuttu :) Abim kendisine açmış bende ne anlarım kasmıştım.Oyunda sadece maden çekiyordum,görevleri abim yapıyordu genellikle.Hatta 37 .lvlden 45. 46. ya kadar ozamanın en değerli madeni olan topazın başında bekleyip orda bulunan 2 cin ile level kasmıştım :) Yıllar yılı bianlık gaza gelme sonucu o karakterimi silmiştim,pişmanım :D Çok sıfatsızdı,itemi yoktu nicki anlamsızdı fakat ilk karakter olunca farklı oluyor işte.. :)
Kullanıcı avatarı
ikizler92
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ikizler92 »

sancak sunucusu nisan 2008 de mi açıldı vay arkadaş o kadar oldumu ya ben başladıgımda bi eminönü teşkilat ve beyaz köşk var dı :D
Kullanıcı avatarı
yaseminalici
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Yolcu

Mesaj gönderen yaseminalici »

2008 yılında Mynet'te oyunun reklamı dönüyordu. İlk Türk MMORPG oyunu diye yazınca merak uyandırdı bende. Hemen indirdim fakat niyeyse hoşuma gitmedi ve indirdiğim gibi sildim. Sonra aklım oyunda kalınca tekrar oynamaya başladım ve ilk sunucum Teşkilat idi. İlk karakterim savaşçıydı ve o zamandan anladım savaşçı kullanamayacağımı. :D Yaklaşık bir 2-3 senem oyunu anlamakla geçti çünkü oyuna sürekli giremiyordum. 2010 gibi oyundaki efsunları anlamaya başladım ve o gün bugündür gerçek anlamda oyunu oynuyorum diyebilirim. :D
Resim

Jasmine
DrJasmine
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Şu oyunu ozamana dondürsünler yada 39 bır sunucu açsınlar size yemin olsun ki

gözünün önünde tılsımları çöpe atar 3 yıldız karakterı ustunu ısportaya satıp rutbeyı sıfırlayıp silerim

vede şöyle olsun;

aylık bır para karşılıgı bu sunucuya gırılsın.. emın ol 30 kısıyı ben dondurururum cunku mynette cafe olarak bundan 8.5 sene once reklamını görduk ındırdık oynadık ve tek ben kaldım donup donup bırakıyorum
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Oyunun Mynet'te olduğu zamanlar gördüğüm bir reklam sayesinde Kuklacı sunucusunda oyuna başlamıştım. İlk karakterim çalınmıştı. Ancak geri aldım ve oyunu bıraktım. Uzun bir süre girmeyince hesabımın silindiğini öğrendim :)
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

İlk başladığımda 2007 basinda Eminönü de kurdum fakat Eminönünün ayrı bir sunucu olduğunu anlamamistim her girdiğimde diğer sunucuyu seciyordum girdiğimde bu karakter nereye gitti diye sinirleniyordum bazende bakıyorum ex düşmüş baya ugrastirdi. Daha sonraki zamanlarda sunucuların çoğalması ile meranda karar kıldım Barbaros savaşçı ve Barbarosxhızır büyücü ile oynadım o zamandan bu yana zaman zaman ara verdiğim oldu şu an TANRININKIRBACI Eien ve Sempatizan adlı karakterlerim var fakat Kpss ve ziraai ilaç bayilik sınavları için 2014 aralıktan bu yana tekrar ara verdim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Oyuna 2009 senesinde dayımın oğlundan öğrendim ve aşırı sevdim. Oyuna çok ara verdim ama hiç aklımdan çıkartamadım. İlk eminönü sunucusunda başladım,sonra oyundaki tecrübesizlik ve gerçek hayattaki bir takım olaylarla ara verdim.Lise 1 de geri döndüm fakat kuklacı sunucusunda idim. Savaşçım vardı adı çok sacmaydi, isim bulamamıştım. Onu da parasızlıktan bıraktım ve tekrar ara verdim. 3 sene sonra yanı bu sene tekrar başladım. Yine dayı oğlu sağolsun :) Ama o bıraktı bu sefer tek kaldım derken oyunda birkac arkadaş edindim,gerçekte gorsem kendilerine sarilirim. Ama bu sene lys ve ygs olduğu için tekrar ara vermeyi planliyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
talenss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen talenss »

Merhaba.

İlk gazete sayfaların birinde okumuştum Türkiye'nin ilk online oyunu diye yükledim. İçine kapanık biri olduğumdan dolayı aşa yukarı 1 yıl kadar sadece ara ara oyuna girerek oyuncuları seyretmekle yetindim, birilerinden yardım istesem kızarlarmı diye çekindiğimden dolayı uzun bir süre bu şekilde tek başıma takıldım, sonradan ufak ufak arkadaş edindim o günden sonra oyunun tadı benim için çok daha zevkli ve eğlenceli olmuştur. Bu arada o ilk günler'de örsün ne olduğunu hatta ve hatta kalına yada bölgeye item yada yazı yazmak isterken yada eşya satmak istediğimde sadece satacakları mı söyle kanalından yansıtıyordum taki biri ''Bu yansıttıkları sadece yanındakiler görebilir pulus paketi satın alman gerekiyor'' demesinden sonra kendime çok gülmüştüm.

Günün birinde hepimiz sonsuza dek susacağız.Onun için sevdiklerimize 'Seni seviyorum.' demekten çekinmeyin
[url=https://resmim.net/preview/U7Dfcg.gif[/url]
Kullanıcı avatarı
Batuhansrclk
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: B Loo D

Mesaj gönderen Batuhansrclk »

Merhaba bende ilk defa uydu'da ki bir TV kanalında Mevlüt Dinç'in oyun tanıtımını görmüştüm . Daha sonra mynet üyeliğim ile oyuna başladım beta döneminde Eminönünde başladım sonra sunucuların hepsini farklı bölge sanıp Sancak'ta başladım o zaman anladım ki farklı değilmiş ... Bir kaç karakter sonrasında oyunu çözüp arkadaşlar edinmiştim öyle ki hep beraber BLOOD loncasını kurmuştuk şimdi Mert'in Bloodxdanger'i görmemle beraber ne kadar zaman geçse'de oyunda güzel izler bıraktığımızı görmekteyim . Bu arada Mert (Bloodxdanger) ben Batuhan (Bloodxkingbat) umarım iyisindir seni görmek güzel . :)
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön