Ne yani şimdi güvendi diye polis ''Güvenmeseydin kardeşim banane.'' mi diyecek?
Sen emlakçıya 100 bin nakit sayıyorsun,bir anda kayboluyor.Ne diyeceksin polise? Adama güvendim 100 bin tl verdim,gitti diyeceksin.O da sana banane mi diyecek ? Bu hayatta zaten seni sadece güvendiğim adam dolandırır kardeşim.
HIRSIZLIK
Re: HIRSIZLIK

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- Herakles
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kervanı
Merhaba kardeşim.
Oyun içinden eşyaları çalan kişi hakkında 1 sene evvel Emniyet Müdürlüğü / Siber Suçlarla Mücadele bölümünden şikayetçi olmuştum. En son gerekli tüm kanıtlar neredeyse toplanmış ve yurt dışından gelmesi beklenen bir kaç evrak kalmıştı. Uzun zamandır Emniyet'e şikayet talebimin ne durumda olduğunu sormak için uğramıyorum. Foruma geçtiğimde konunuzu görünce bu olayı hatırladım. Emniyet Müdürlüğüne giderek son gelişmeleri öğrenip sizlerle paylaşacağım. Bu arada, açtığım konuda bu konu hakkında birçok şey söylenmiş. Açtığım konuyu inceleyerek bilgi sahibi olabilirsin.
Suç duyurusu!
Oyun içinden eşyaları çalan kişi hakkında 1 sene evvel Emniyet Müdürlüğü / Siber Suçlarla Mücadele bölümünden şikayetçi olmuştum. En son gerekli tüm kanıtlar neredeyse toplanmış ve yurt dışından gelmesi beklenen bir kaç evrak kalmıştı. Uzun zamandır Emniyet'e şikayet talebimin ne durumda olduğunu sormak için uğramıyorum. Foruma geçtiğimde konunuzu görünce bu olayı hatırladım. Emniyet Müdürlüğüne giderek son gelişmeleri öğrenip sizlerle paylaşacağım. Bu arada, açtığım konuda bu konu hakkında birçok şey söylenmiş. Açtığım konuyu inceleyerek bilgi sahibi olabilirsin.
Suç duyurusu!
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
3 aydır girmiyorum foruma bir tek şu adamın Merhaba ile başlayıp Saygılar ile biten entel dantel cevapları değişmemiş.Vezirx27 yazdı:Merhaba,
Şahsımca şöyle bir ifade kullanıcam, oyunda 1 tılsım 2 tılsım veyada 3, 300₺ değerinde eşyalar.
Şuana kadar mahkemeye başvurupta sonuç alan görmedim. Mahmeke masraflarını ise kesinlikle çaldırdığınız eşya tılsım vb. Gibi şeylerden yüksek olucaktır.
Bu tür durumla çözümü mahkeme değilde oyun yöneticileri sağlamak mecburiyetindedirler. Alış verişe destek yok diyip kestirip atıyorlar. İnsanız hepimiz hatalar yapılabiliyor oyunda ve oyun yöneticileri olmak üzerede bir çok konuda yanlışlarını biliyorum, biliyoruz. O yüzden oyunda böyle durumlar ile ilgili bir destek ekibi oluşturulmalı.
Oyunda öyle olaylara şahit oldum ki, alış verişe destek verilmediği halde tılsımları alan kişiler bakınız ağızdan duyma laf değil bu olaya şahit oldum. Onu yapan yönetimden kişininde adını bir türlü öğrenemedim zaten. Bir nevi öğrensem ne olucak dimi ? Kimi kime şikayet edicez. Her konuda yönetimin eksikliğinden oluşan durumlar bunlar. Bu oyunda destek ve yardım gören oyuncular çok.
Saygılar!