REHBER OLUŞTURMA!
REHBER OLUŞTURMA!
Bu aralar elim boş ve rehber konusunda bilgiliyim.Oyun hakkında tılsım kombinasyonu,savaş stratejisi,büyücü,şifacı,savaşcı item kombinasyonu,sınıflar arası vs,büyük hayvanların kesimi ile bir kaç rehber oluşturmayı düşünüyorum.Sizin bu konuda düşünceleriniz,fikirleriniz,tavsiyeleriniz neler? Forumu canlandırma kampanyası vardı mesela bir aralar,hem ona destek,hemde bu aralık da gelmesini umduğumuz güncelleme öncesi bir rehberin olması için,sizin bu konuda ki görüşleriniz nelerdir?

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: REHBER OLUŞTURMA!
Güzel düşünce forum kullanıcıları destek verirse ama çünkü forumun canlanıp canlanmamasının umrunda olacağını zannetmiyorum. Bu düşünceyi şu fikre dayanarak söylüyorum bir zaman İKV forum modaretorlugu yapan kullanıcı İkv forumu canlandırmak için hikayeler yazıyor. Fakat yönetim destek vermedi hatta görmezden geldi diyebilirim.

- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Selamun aleyküm Akif;
Güzel düşünce, şimdiden vereceğin emeklerden ötürü kutluyorum seni. Bir vakitler mecmuada yayınladığımız rehberler mevcuttu. Buradan bakabilirsin. Şayet işine yararsa, yazılarımdan alıntı yapabilirsin. Metinlerin docx. formatındaki halleri de mevcut elimde, özelden ulaştırırım istersen. Bunun haricinde yazımda, düzeltmede yardımcı olabileceğim bir şey olursa hala buradayım, aklında bulunsun.
Sevgilerimle.
Güzel düşünce, şimdiden vereceğin emeklerden ötürü kutluyorum seni. Bir vakitler mecmuada yayınladığımız rehberler mevcuttu. Buradan bakabilirsin. Şayet işine yararsa, yazılarımdan alıntı yapabilirsin. Metinlerin docx. formatındaki halleri de mevcut elimde, özelden ulaştırırım istersen. Bunun haricinde yazımda, düzeltmede yardımcı olabileceğim bir şey olursa hala buradayım, aklında bulunsun.

Teşekkürler abi,tüm sayılarda ki rehberler aklımda
İnşallah yarın gibi ilk rehberime başlamayı düşünüyorum.Fazla geciktirmeye gerek yok.Umarım diğer forum kullanıcıları da rehberlere kendi fikirlerini,kendi görüşlerini eklerler.Şimdilik 3 farklı forum sınıfında (Büyücü,Şifacı,Savaşcı) kısımlarında paylaşacağım.Diğer genel rehberleri ise nerede paylaşmam gerektiğinden pek emin değilim,umarım forum moderatörleri de yardımcı olurlar.Desteğiniz için teşekkürler.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
Uygun görürsen bende varım 
Edit: Yardım için.
Edit: Yardım için.
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.