Katiliyorum sana dostumYARGITAY yazdı:Umut fakirin ekmeği diye boşuna söylememişler.
1 yıl aradan sonra foruma bir bakayım dedim hala aynı konular 2050 yılına girildiğinde ölmezseniz kesin yine aynı başlıkları açacaksınız.
Beyin gücüyle dünyayı ters döndürmeye çalışan döndüreceğine inanan insanlar gibisiniz.
Beyin gücüyle döndürmeye değil de nasıl döndürülebileceğine odaklansaydınız boşuna zaman geçirmemiş olurdunuz.
Oyunun kadrosunu araştırın ne yapıyorlar arayın sorun. Boş yere havadan huri yağmasını beklemeyin...
Acaba gelir mi? Merak edilen KARAKÖY
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Re: Acaba gelir mi? Merak edilen KARAKÖY
Carpie Diem
- Orthia
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kuva-i Milliye
Bi bölge geleceği kesin ama KARAKÖY mü olur MORKÖY mü olur bilemem...
eski günleri canlandırıcak bi bölge gelecek gibi gözüküyor..
eski günleri canlandırıcak bi bölge gelecek gibi gözüküyor..
Paşaxorthia --- Paşaxkasap --- Paşaxorthıa
[imgright]http://img837.imageshack.us/img837/3258 ... takimi.png[/imgright]
[imgright]http://img837.imageshack.us/img837/3258 ... takimi.png[/imgright]
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Amaç sohbet.Başlığı gördüğünüzde okumayabilirdiniz.Beyin gücü ile dünyayı döndürmeye çalıştığımız için lütfen konu kilit.YARGITAY yazdı:Umut fakirin ekmeği diye boşuna söylememişler.
1 yıl aradan sonra foruma bir bakayım dedim hala aynı konular 2050 yılına girildiğinde ölmezseniz kesin yine aynı başlıkları açacaksınız.
Beyin gücüyle dünyayı ters döndürmeye çalışan döndüreceğine inanan insanlar gibisiniz.
Beyin gücüyle döndürmeye değil de nasıl döndürülebileceğine odaklansaydınız boşuna zaman geçirmemiş olurdunuz.
Oyunun kadrosunu araştırın ne yapıyorlar arayın sorun. Boş yere havadan huri yağmasını beklemeyin...

Afanesiyevo
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Ne güzel değilmi seninle aynı fikir de olmayanlar beyin gücüyle dünyayı tersine çeviriyor.YARGITAY yazdı:Umut fakirin ekmeği diye boşuna söylememişler.