Fakir Adam Oyunda Nasıl Para Kazanır?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Babylon

Re: Fakir Adam Oyunda Nasıl Para Kazanır?

Mesaj gönderen W0IkaN »

fakir adam adı üstünde fakirdir kazanamaz :)
Kullanıcı avatarı
mehmetti2
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Bedrin Aslanları

Mesaj gönderen mehmetti2 »

Kardesim merhaba,
Benden sana kendimce mantikli bir tavsiye:
4 karakter ac ve 25 yap hepsini.1 tane 49 olsa yeterli.
Ardindan yapacagin ilk yatirim ise kp olsun. Bu 4 chari 1500 kp yapacak kadar kp alman icin kac para lazimsa hesapla. Ornegin 10 m. Kas 10 milyonu ve bunlara karizma kas 1500 ŞANA kadar. Sonra plussuz beyazkoskte 300 den karizma veriyorlar. 4 tane versen 1.2 m eder. 2 saatte 1 hesabindan gunde ortalama 3 kez versen 3.6 milyon eder ve 3 gunde ornek verdigimiz parayi kazanirsin.
Benim onerim bu.
Sevgiler
Kullanıcı avatarı
hasaneren57
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen hasaneren57 »

Kardeşim oyunda ki isimlerine baktım çok tanıdık geldi lonca ismine baktım eskiden aynı loncadaydık. Mevlüt abi Sinan abi Mehmet abi filan vardı. Hatırlarsın belki united indead da. Bi emrah vardı loncayı dağıtmaştı.ben oyunu 2 yıl önce bıraktım. Arada foruma bakıyorum neler dönüyor diye. Seni gördüm çok mutlu oldum. Bana öm ile ulaş faceden konuşalım.

Catashrop ve Compton ve Mumyanınlaneti idi karakterlerimin adı.
Kullanıcı avatarı
barocan21
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen barocan21 »

Para kazanmanın bi yoluda var ama seni baya bi uğraştırır kp karakterleri kasabilirsin oda görev yaparak.
Nasıl diyeceksin diyelim 1 haftada 1 çar 49 yaptın 4 çar kassan çar başı en az 35 m den satsan sana 140 m eder 1 ayda 140 m ,ki kastığın çarların : Liderlik, Meran , Kadim, dev komodo vs görevleri durur tanıdığın birine görevlerini yapsan 1 çarda 60 m lik materyal çıkar toplam 4 çar yani 240 m eder .4 adet kp çarlarını almazlar dersiniz 15 adet yaparsan 2 ayda hem 3. kademe tılsım hemde Lonca lisansı plus vs şeyler alırsın üstünde para olur . Kp çarları almayan olsa bile en azından materyalları satarak para kazanabilirsin. ;)
Kullanıcı avatarı
turans
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen turans »

Kardeşim benim sana tavsiyem arttırıcı alıp sivri ada da maden çekmendir. Hem oyun bilgisi gerekmiyor hem üzerindeki item veya tılsımın bir önemi olmuyor. 1 ayda gayret edersen 400-500 ml para kasmış olursun
Kullanıcı avatarı
alpay1994
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen alpay1994 »

Çevre edinip madende takıl. E.ö de saf altın menekşe veya adada gano iridyum u tutturursan günde 2 şer 3 er tane çeksen kar kardır. Daha sonrasında arkadaşlarınla grup bölgelerine gidersin.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
Kullanıcı avatarı
PARJISUNG
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen PARJISUNG »

alpay1994 yazdı:Çevre edinip madende takıl. E.ö de saf altın menekşe veya adada gano iridyum u tutturursan günde 2 şer 3 er tane çeksen kar kardır. Daha sonrasında arkadaşlarınla grup bölgelerine gidersin.
Kesinlikle katılmıyorum. ''Öncelikle yapman gereken, bayan bir karakter açıp. Samet veya Alpay gibi bir zengin adam bulacaksın. Sonra adresini alıp evine gideceksin, ver ulan kasayı deyip kasayı alacaksın. (mal değilsinya orda şifreyide al)
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Bear :?:
Kullanıcı avatarı
ByElegans
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ByElegans »

Arkadaşlar merhaba yaklaşık dört yıl önce oyunda hiçbir maddi birikimim olmadığı için ve birşeyler elde edip ilk çıktığı zamanlardan beridir severek oynadığım bu oyunu kafam rahat bir şekilde oynamak için sizlerin fikirlerini almak istemiştim ve böyle bir konu açmıştım. Bu konunun altına yapılan yorumlardan oldukça istifade ettim vaktiyle Karaköy eklentisi gelip oyunun piyasası alt üst olana kadar bu konuyla yola çıktığım oyunda maddi kazanç elde etme serüvenim çok güzel geçti en azından üstümü başımı dizip oyunda zevk almaya yetecek kadar. Lakin bugün geldiğimiz noktada oyundaki maden,item ve tılsım piyasaları çok fazla uçmuş gördüğüm kadarıyla oyunda doğru düzgün boss kesen olmadığı için üstüme item düşüremedim. Dolayısıyla item olmadığı için düz itemlerin hasarıyla birşeyler yapmak oldukça zor madenler deseniz karaköyde maden çekme işide bir ayrı zor bence bu minvalde vereceğiniz fikirlere paylaşmak isteyeceğeniz bilgilere oldukça ihtiyacımın olduğunu belirtmek istedim.Sadece ben değil bir çok kişi bu soruyu soruyordur biliyorum. Oyun battı güncelleme oyunu mahvetti sende zaman kaybetme bırak yada bırakmıyorsan fakir fakir gez sürün tarzı olumsuz yorum yapacak arkadaşlara bu yorumlarını kendilerine saklamalarını ister konudan çıkmalarını rica ederim. Bunun dışında fikir ve bilgi paylaşacak arkadaşlarada burdan teşekkür eder cevaplarınızı dört gözle beklediğimi bilmenizi isterim..
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Eğer ki Komsere gidebilme şansın varsa sıklıkla Barut düşürüp satmaya bak derim.. Komsere gidebilecek karakterin yok ise sakın bir sunucuda önemli üçüncül madenleri (Sibiryalı, Kızıl, Gano vs) çekip satmanı tavsiye ederim.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

turans yazdı: 30 Eki 2015 06:20 Kardeşim benim sana tavsiyem arttırıcı alıp sivri ada da maden çekmendir. Hem oyun bilgisi gerekmiyor hem üzerindeki item veya tılsımın bir önemi olmuyor. 1 ayda gayret edersen 400-500 ml para kasmış olursun

Resim
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY

“Genel Etkileşim” sayfasına dön