Ben sadece kendi beta karakterlerimi sayiyim o halde
Barbaros 》savaşçı
Barbarosxhızır 》Büyücü (benden sonra Brotherxhızır kuruldu lodos bana ait değildi )
Beta döneminde şifaci çok kullanmadım fakat sifacilarla savaşçı karakterimle ws atmak en büyük hobimdi
Betanın Efsaneleri Buraya !
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
- MehmetSOZEN
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ütopia
Re: Betanın Efsaneleri Buraya !
Barbarosxhizir yazdı:Ben sadece kendi beta karakterlerimi sayiyim o halde
Barbaros 》savaşçı
Barbarosxhızır 》Büyücü (benden sonra Brotherxhızır kuruldu lodos bana ait değildi )
Beta döneminde şifaci çok kullanmadım fakat sifacilarla savaşçı karakterimle ws atmak en büyük hobimdi
Barbarosxşifa larda sanamı aitti onları tanırım mesela
- MehmetSOZEN
- İskele Babası
- Lonca: Ütopia
ANOTHER yazdı:Eminönünün en meshur betalarını sayayım size
Mucci
Geceyürüyen
Sultanorhan
Yeşil (kendisi ilk şifacı diyebilirim o %80 savascı vardı)
Eski
Captainatx
Nocomment
AriZona
Bnm o zamandan beri hatrladklarm baslıca kişiler bu kadar. Hatta grçenlerde.bi konu vardı sunucuların yöneticisi olsun diye
Beta zamanında buna benzer bş uygulama vardı. Sürekli online olan herkes tarafından bilinen güvenilen oyuncular olurdu hemen hemen her an ulaşabilirdk bunum ilk temsilciside geceyürüyendir. Ve gerçekten çok güzel bi uygulamaydı bana göre
Snopy karakterim vardı benim oda meşhurdu onu da yazsaydın
- xxKaRaBaSaNxx
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
EMİNÖNÜNDEN KİMLER VAR KARABASAN dan tanırsınız ?
SELAM OLSUN HEPİNİZE ÇOK YAKINDA ARANIZDAYIM...
SELAM OLSUN HEPİNİZE ÇOK YAKINDA ARANIZDAYIM...
- barocan21
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Beyazköşkte Betadan oynadığım bi savaşçı vardı Orhan diye Meteor tipi itemlerle kurtlara 7 8 dalardık. Sonradan satma gibi bi durumum olmuştu şuan bile arıyorum bulamıyorum.
Hey gidi günler.
ops:
OrhanBARAN
OrhanBARANII
OrhanBARANIII
< S I R >
Hey gidi günler.
OrhanBARAN
OrhanBARANII
OrhanBARANIII
< S I R >
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
Meranda oynadım ben dostumMehmetSOZEN yazdı:Barbarosxhizir yazdı:Ben sadece kendi beta karakterlerimi sayiyim o halde
Barbaros 》savaşçı

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
Meranda oynadım ben dostumMehmetSOZEN yazdı:Barbarosxhizir yazdı:Ben sadece kendi beta karakterlerimi sayiyim o halde
Barbaros 》savaşçı

Meran yoktu beta da Rojj falan hepsi meranın ilk oyuncularıdır sadece.Beta ile alakası yok bu isimlerin.Kabile yazdı:Sevdiğim abileri yaziyorum
Affetmem
Osmanlıtorunu
Rojj
Sunucu meran

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- ANOTHER
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Lonca Efsaneler
Hatırlayamadım kusura bakma ex olarak altınkalp i ekleyebilirm amaMehmetSOZEN yazdı:ANOTHER yazdı:Eminönünün en meshur betalarını sayayım size
Mucci
Geceyürüyen
Sultanorhan
Yeşil (kendisi ilk şifacı diyebilirim o %80 savascı vardı)
Eski
Captainatx
Nocomment
AriZona
Bnm o zamandan beri hatrladklarm baslıca kişiler bu kadar. Hatta grçenlerde.bi konu vardı sunucuların yöneticisi olsun diye
Beta zamanında buna benzer bş uygulama vardı. Sürekli online olan herkes tarafından bilinen güvenilen oyuncular olurdu hemen hemen her an ulaşabilirdk bunum ilk temsilciside geceyürüyendir. Ve gerçekten çok güzel bi uygulamaydı bana göre
Snopy karakterim vardı benim oda meşhurdu onu da yazsaydın![]()
ANOTHER
AYSİ
AYSİ
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Kabile
estafurullah özur dilenecek bi durum yokANOTHER yazdı:Kabile yazdı:doğrudur fakat benim yazdığım kişiler sonradan meranda oynamaya başlamışlar ilk oynadıkları sunucu zaten eminonu oyunun ilk acilan sunucusu bunu herkes biliyor bu abiler sonradan meranda oynamaya başlamışlar benide onlar başlatmıştı benim oynadığım zamanlar 39 lwl zamanıydı o zamanlar başlamıştımANOTHER yazdı:Aysi
Bende çoğu gibi çaldırdım o zamanlar item fala geri alınmıyodu tabi çarımı patates gibi bırakmslardı
Ayrıca beta döneminde meran falan yoktu kapalı beta döneminde sadece eminönü vardı eminönünde baslamayan betayım demesin bence:) açıkbeta döneminin bitmesne yakında beyazkösk geldi bde hatrladgm kadaryla teskilat beta dönemnde toplam 3 sunucu vardı o yüzden zaten plus olmadgı zaman oyuna giremezdik
Özür dilerim o halde yanlıs anlamısım
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?