Klan Değiştirme
Klan Değiştirme
Klan değiştirme ürününü önce parayla aldık fakat kullanmadık duruyor.Şuan ise ücretsiz olarak 1 adet alınabilirken, biz para verip kullanmayıp durduğu için hediyeyi alamıyoruz...Bir şey yapacak mısınız bu konuda ?
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Re: Klan Değiştirme
Dukkanda hediyemi veriyorlar
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- acarrr
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Elite
Evet kanka şoklar içindeyim şuan adamlar yenilikde çığır açmış.Kabile yazdı:Dukkanda hediyemi veriyorlar
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
DDDDDacarrr yazdı:Evet kanka şoklar içindeyim şuan adamlar yenilikde çığır açmış.Kabile yazdı:Dukkanda hediyemi veriyorlar![]()
![]()
25.10.2015 tarihini bekleyin dedikleri bu olsa gerek diyecemde ayın 28'i bugün bunu bile aksatmışlar olamaz kjsldjkas
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Şu espriler uzamadan söyleyeyim.
Muhtemelen yapmayacaklar dostum,çünkü dükkan da şöyle bir şey var,paketi bugün alırsın,yarın biter yenilersin bu sefer 2 tane olur.Bunun daha önce çok hatası bulundu,fixlendi mi bilmiyorum ama sıkıntı olur yani.Farklı hesaplarına almanı tavsiye ederim.
Muhtemelen yapmayacaklar dostum,çünkü dükkan da şöyle bir şey var,paketi bugün alırsın,yarın biter yenilersin bu sefer 2 tane olur.Bunun daha önce çok hatası bulundu,fixlendi mi bilmiyorum ama sıkıntı olur yani.Farklı hesaplarına almanı tavsiye ederim.

Mustafa Kemal ATATÜRK!