Fakir Adam Oyunda Nasıl Para Kazanır?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ByElegans
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Fakir Adam Oyunda Nasıl Para Kazanır?

Mesaj gönderen ByElegans »

Selamun Aleyküm beyler benim oyuna para verecek gücüm yok ama oyunuda oynamayı seviyorum gelgelelim bu sevgi çar kötü olunca güzel olmuyor insan gelişmek istiyor bunun içinde oyun içinde para lazım sorduğum soruşturduğum kadarıyla bir grup oyuncu eğer para yatıramıyorsan maden çek diyor diğer grup oyuncularda canavar kes çıkanları işportaya sat öyle kas diyor fakat oyuna para veremediğim için plus ve artırıcım yok bu durumda bu iki yoldanda para kazanamamış oluyorum oyun içinde para kazanmanın daha kolay bir yolu yokmu benim gibi fakirler için "hırsızlık yap" - "oyuna para yatıramıyorsan oyunda para kazanmayı unut" gibi yorum yazacak arkadaşlar hiç yazmadan uzaklaşsın bana bu durumda fikir verebilecek arkadaşlar lazım hepinize düşüncelerinizi paylaştığınız için teşkkürler..
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Re: Fakir Adam Oyunda Nasıl Para Kazanır?

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

kardeşim öncelikle kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez mis maden artırıcı alabilir sen eger sivri adada maden çek derim hızlı şekilde kasabilirsin
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Veya büyük holde Örs te ırk keserek xenotim kasabilirsin çok getirisi olmayacaktır onuda yapamazsan salgı veya peptit kasmalisin
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ByElegans
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Holde kasabilecek kadar donanımlı değilim klasik oyun itemleri birde yücelen balyoz var
Kullanıcı avatarı
AlperenARAR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen AlperenARAR »

Dostum ajitasyona gerek yok.Playstorede yenı acılan uyelıge 10 lıra ındırım yapıyorlar,6.yıl paketı yanı 5500 akce + 3 aylık 40 lıraya gelıyor.40 lıra cok buyuk mebla degıl bırıktırebılırsın.Herneyse aldın farz edelım sarraf arttırıcılı bı loncaya gırersın aıdatlı,bıde kendıne ozel alırsın holde gunde 5 jadeıt ceksen ayda 150 den 600 m yapar,ustune 4200 akcen kalır,ıstedıgın tılsımı alır keyfıne bakarsın..:)
Kullanıcı avatarı
ByElegans
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Parayla ilgili akıl vermeye gelenler yazmadan uzaklaşsın oyuna 10 tl bile verecek imkanım yok
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Kardesim ya Eminönü ve sivri adada maden cekeceksin nasibinde ne varsa onu alırsın
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kerimcan123 »

Saf altın,Menekşe,Saf Kalay,Isırgan,Adaçayı ve turkuaz çek 1 ay boyunca. ısırgan adaçayı ve turkuazları 7binden alan var sunucuda. günde 5 saf altın çeksen 2 ayda m1 yada y2 sahibi olabilirsin. Oyuna 10 lira bile yatıramam demişsin ama bir zamandan sonra oynanmayacak dereceye geliyor plus olmadan.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Bence hiç uğraşmadan oyundan uzaklaş :) Oyunda 2 ayrı üyelik kullanıyorum ve 30. , 32. sayfaya ulaşmışım akçe hareketlerinde :geek: Sen diyorsunki 10 TL bile veremem. Online oyunlar eskiden parasız zevkliydi fakat şuanda parasız zevkli bir online oyun yok.

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Lider

Mesaj gönderen hakan1905 »

Maden çek , slot kes materyel düşür , sürekli çar kas görev materyellerini al derdim ama bunlar çok uzun işler ve şans işleri.Diyebileceğim sadece arkadaş edinmeye bak.Onlarca kişiyi sıfırdan alıp dizdim.He bu dizdiklerim şimdi ahkam keser olmuş ben bir şey demiyorum.Her türlü çevre edinmeye bak ama doğru ve güvenilir kişiler ile her önüne gelen ile arkadaş olunmaz
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön