ikv teşkilat sunucusu oynuyanlar içeri (bölge) sorunu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IIxSoulflyxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

ikv teşkilat sunucusu oynuyanlar içeri (bölge) sorunu

Mesaj gönderen IIxSoulflyxII »

S.a Beyler ilk olarak ben bir savaşcı açtım Çt ye Ayı ile kolay girebileceğimi söylediler bende gittim ayı aldım 49 oldum kenana girdim ilk olarak ışık daha sonrasında kenan daha sonrasında evo düşürdüm sıra junonda olacağını düşündüm fakat 1haftadır aramama rağmen junona beni almadılar sadece 1hafta'da 2 defa girmiş bulunmaktayım bir çaresi falan varmı bunun? çt için ayı aldık daha junona bıle gıremıyorum çok sinir bozucu ve üzücü bir durum bana yardımcı olabilecek birisi varmı? kusura bakmayin teşkilat kanalına yazsam orası pek aktif bi bölüm değil şimdiden yardımcı olursaniz sevinirim :D
Resim
GÜNLÜK İÇİN REZNOWA TIKLA :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Kabile

Re: ikv teşkilat sunucusu oynuyanlar içeri (bölge) sorunu

Mesaj gönderen Kabile »

Aleykümselam ilk olaraktan ilk actığın karektermi demekmi istedin yoksa başka karekterin varmı varsa yaz gene bişey yazıcam yoksada çemberliye gitmeni tavsiye ederim kenan farabi solucan veriyor +EVO kolyeyi tak gir cemberliye sonra biraz sağlam olup loncaya girdinmi lonca arkadaşlarınla gidersin bu arada o sunucuda cemberli taş sürekli atan varmı yani kalabalıkmı sunucu
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
IIxSoulflyxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IIxSoulflyxII »

evet çt atan bol 32k canım var ve ayı mevcut fakat tam iş bilmedigim için girmiyorum şuanda sadece evo kolye var 34 levellik zırh bile eksik taş zrh basacağım malzeme topluyorum
Resim
GÜNLÜK İÇİN REZNOWA TIKLA :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

evo kolye Farabi solucan mor eldiven ve Farabi solucan yüzük tak direnç elektrik ve buz 300 ayarla Shen kara iksirini al ve ct at migrati en sona bırak bu süre zarfında arkadaş edinir sin
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kurtcuozii »

IIxSoulflyxII yazdı:S.a Beyler ilk olarak ben bir savaşcı açtım Çt ye Ayı ile kolay girebileceğimi söylediler bende gittim ayı aldım 49 oldum kenana girdim ilk olarak ışık daha sonrasında kenan daha sonrasında evo düşürdüm sıra junonda olacağını düşündüm fakat 1haftadır aramama rağmen junona beni almadılar sadece 1hafta'da 2 defa girmiş bulunmaktayım bir çaresi falan varmı bunun? çt için ayı aldık daha junona bıle gıremıyorum çok sinir bozucu ve üzücü bir durum bana yardımcı olabilecek birisi varmı? kusura bakmayin teşkilat kanalına yazsam orası pek aktif bi bölüm değil şimdiden yardımcı olursaniz sevinirim :D
Savaşçımın sadece 3 eksiği kaldı.Ayıyı bırak kanatma yeteneğim 5 puan. +5 yoktu yeni alacağım daha.Migrat beni de kimse almıyordu ona yapacak birşey olmuyor. Arkadaş , tanıdık vs olacak.
Resim

Afanesiyevo
Kullanıcı avatarı
THEXPOWER
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: TEŞKİLAT

Mesaj gönderen THEXPOWER »

Teskilat Sunucusunda Ct Atan Her Saat En Az 4 Grub Bulursun. tecruben varsa loncandaki adamlarla gitmeni tavsiye ederim.

DipNot: Teskilat Sunucusunda Savascilarin %80 Ayisi Yok

“Genel Etkileşim” sayfasına dön