Iyiydi :mrgreen:GWYNBLEIDD yazdı:İKV benim olacak var ya, binecem üstüne vuracam kırbacı.
İkv Sizin Olsa Ne Yapardınız ?
- showmaster
- FareAdam Düşmanı
Re: İkv Sizin Olsa Ne Yapardınız ?
Otururdum koltuğuma ayın 15'inde,bakardım manilere,50'lere,100'lüklere,yok size güncelleme!

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Oyunculara rahatsızlık veren bugları kapatır,elimden geldiğince güncelleme yapmaya çalışırdım.
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Her Sunucuya 7/24 bi gm koyardim. olaylara ve sorunlara aninda mudahale'de bulunulmasi için...
Carpie Diem
- THeSpeCiaL
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gönül Dostları
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
AT koyardım. Kocaman bir AT. Kişneme yeteneği ile. Brrr.

Afanesiyevo
Ttnet in şuan yaptığını yapardım
Paracıklar paracıklar gelsin gelsin paracıklar
Paracıklar paracıklar gelsin gelsin paracıklar
- METANET
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: HICRET
IKV benim olsa oyun politikasını değiştirirdim ikv, bildiğiniz ikv olmazdı. :twisted: 
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Voice of Voiceless
Öncelikle Destek kadrosundan deneyimli bireyleri her sunucuya 1 ' er adet görevlendirip gün içerisinde sunuculardan gelen ani talepleri (Bölgeden Klandan Küfür vb. durumlar) yerine getirmesi için bulundururdum.
Basit bir mantık ile bu kullanıcılara rapor düşecek :
İşleyiş :
Aynı kullanıcı birden fazla kişi tarafından kısa sürede çokca rapor ediliyor ise bu yetkiliye uyarı gelecek (SMS , MAİL) ve sunucuya girip anında gerekli işlemi yapabilecek.
Drop ayarlarında iyileştirme yapılarak şans faktörü değerini bir tık yukarı çıkarmak yerinde olacaktır.Malumunuz 2 - 3 saat bir yerde kasıp hiç bir şey düşüremeden oyundan çıkmak can sıkıcı.
Kesinlikle oyuna olan ilgilinin artması için oyun içi arayüz Uİ de güncelleme yapılmalı.
Gerek Launcher ekranı Giriş Ekranı Oyun içi Uİ (Karakter penceresi Çanta penceresi vs.) modernleştirilmeli , Yetenek Görsellerine ve Efekt seslerini modernize edilmeli (Kritik atınca tüfekten gelen ses gelmemeli gibi)
Artık buraya kadar olan oldu da bundan sonra gelecek bölgeye bi zahmet yeni modellemeler yaptırırm.Büyütülmüş akrepler örümcekler EÖ de ki muhafız fare adamlar gibi aynı şeyleri büyütüp küçültüp değerlerini oynayıp oyuna koyup al yeni bölge denmesi düşüncesinden vazgeçtiririm.
Haritadaki bugların düzeltilmesi adına (Görülmeyen cisimlere takılma gibi) zaten herkes tarafından bilinen yerleri elden geçiririm.
Yükleniyor ekranını basit jpeg resmi değil de daha animasyonlu İpucu bilgisi olan vs bir modern arayüz ile canlandırırım.
Kimse kusura bakmasın da bir çok MMORPG de adamlar kaliteden ödün vermiyor.Yıl 2015 ve bu dönemde mevcut bilgisayarların çoğu bu grafikleri çok rahat kaldırabilecek modda.
Tabi ki İKV nin geliştirildiği oyun motoru kaldırmıyorsa yeni bir motora entegre geçisi mümkünse teknik olarak ilk olarak işim yeni daha güçlü bir oyun motoruna entegresini yapardım.
Basit bir mantık ile bu kullanıcılara rapor düşecek :
İşleyiş :
Aynı kullanıcı birden fazla kişi tarafından kısa sürede çokca rapor ediliyor ise bu yetkiliye uyarı gelecek (SMS , MAİL) ve sunucuya girip anında gerekli işlemi yapabilecek.
Drop ayarlarında iyileştirme yapılarak şans faktörü değerini bir tık yukarı çıkarmak yerinde olacaktır.Malumunuz 2 - 3 saat bir yerde kasıp hiç bir şey düşüremeden oyundan çıkmak can sıkıcı.
Kesinlikle oyuna olan ilgilinin artması için oyun içi arayüz Uİ de güncelleme yapılmalı.
Gerek Launcher ekranı Giriş Ekranı Oyun içi Uİ (Karakter penceresi Çanta penceresi vs.) modernleştirilmeli , Yetenek Görsellerine ve Efekt seslerini modernize edilmeli (Kritik atınca tüfekten gelen ses gelmemeli gibi)
Artık buraya kadar olan oldu da bundan sonra gelecek bölgeye bi zahmet yeni modellemeler yaptırırm.Büyütülmüş akrepler örümcekler EÖ de ki muhafız fare adamlar gibi aynı şeyleri büyütüp küçültüp değerlerini oynayıp oyuna koyup al yeni bölge denmesi düşüncesinden vazgeçtiririm.
Haritadaki bugların düzeltilmesi adına (Görülmeyen cisimlere takılma gibi) zaten herkes tarafından bilinen yerleri elden geçiririm.
Yükleniyor ekranını basit jpeg resmi değil de daha animasyonlu İpucu bilgisi olan vs bir modern arayüz ile canlandırırım.
Kimse kusura bakmasın da bir çok MMORPG de adamlar kaliteden ödün vermiyor.Yıl 2015 ve bu dönemde mevcut bilgisayarların çoğu bu grafikleri çok rahat kaldırabilecek modda.
Tabi ki İKV nin geliştirildiği oyun motoru kaldırmıyorsa yeni bir motora entegre geçisi mümkünse teknik olarak ilk olarak işim yeni daha güçlü bir oyun motoruna entegresini yapardım.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi