NASIL

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

NASIL

Mesaj gönderen aaasd »

merhaba arkadaslar uzun süre oyuna ve foruma girmemek için ahdetmiştim ama dayanamayıp foruma girdim ve bi kaç şey yazma ihtiyacı hissettim.

oyunun geçirdiği süreçlere nitelik olarak bakarsak

Mevlüt Dinç ve ekibinin oyunu yapması
Mynetin altyapısından ve sponsorluğundan yararlanılarak piyasaya sunulması
Mynet ve Sobee nin muazzam işbirliği ile İKV nin belli bir seviyeye gelmesi
Mevlüt Dinç in Sobee den ayrılması
En az oyuna Mevlüt Dinç kadar emeği geçmiş diğer yapımcıların görevden ayrılması
Sobee nin ve oyunun TTnete bağlanması
bla bla ..

nicelik olarak geçirdiği süreç ise

Oyunun kurulusundan itibaren adeta '' kar amacı gütmeyen '' kurulus , gibi , oyuncularına çok cuzzi miktarda para harcatması
Gelen yenilikler ve oyunun geniş bir kitleye hitap etmesiyle DÜKKAN sisteminin gelip oyunun kapitalizme dahil olması
(olumsuz manada söylemiyorum bunu olması gerekende odur bence )
''Bence ' dükkan sisteminin beklenilenden de fazla gelir getirdiğini düşünerek '' oyunun kimsenin anlam veremediği bir biçimde eski az bütçesiyle daha başarılı işler yapılmasına rağmen artan bütçesiyle kötüye doğru gitmesi
ve şu geldiğimiz nokta ise kapandı kapanıcak sorularıyla yerimizde sayıp oyunu bırakmaya çalışıp bırakamayışımız tabiri caizse işkence çekişimiz.

peki oyunun iyiye giderken üstelik bütçe artmışken NASIL bu hale geldi :?:

eğer sebebi Mevlüt Dinç in ve diğer yapımcı arkadaşların görevden ayrılması ise bu kadar sevilen bi oyunu geliştirecek iyiye götürecek birilerinin bulunamamasıda biz oyuncuların suçu olduğunu düşünüyorum.

sebebi Sobee nin veTTnetin oyunu geliştirecek iyiye sevk edicek diye oyunun geliştiricisi olarak atadığı kişilerin bağnazlığı , hikayeyi bilmeyişi , ikv oyuncularının duygularını bilemeyip umursamayışı kısacası içimizden birileri olmayışı ise suç TTnet ve Sobee nindir.

peki o oyunu iyiye götürecek oyuncuların beklentilerine tam manasıyla cevap vericek olan koltuk NEDEN boş kaldı ?

geleceği olmayan hikayesi zayıf bir oyun olsa anlaşılabilir bir durum fakat bu denli geleceği olan ve oyuncuları tarafından sahiplenilmiş ve fanatiği olunan bi oyun NEDEN başıboş kalır ?

şu anda benim buraya yeni gelmiş bir bölge yahut yapılıcak olan etkinlik hakkında fikir ve görüşümü yazmam gerekirken neden böyle bir yazı yazıyorum bune sebep veren kişi ve kişiler kimdir :cry:

gerçekten anlaması güç sorular .

geleceği parlak bir şirketin sahibi olan temelin şirketi bağıra bağıra göz göre göre batırması gibi bi fıkra yazılabilir oyunun geçirdiği süreçten yola çıkılarak neyse vaktinizi aldım iyi formlar

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Lonca: Kabile

Re: NASIL

Mesaj gönderen Kabile »

+1güzel yazmışsında umursıyan kim
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

sebebi Sobee nin veTTnetin oyunu geliştirecek iyiye sevk edicek diye oyunun geliştiricisi olarak atadığı kişilerin bağnazlığı , hikayeyi bilmeyişi , ikv oyuncularının duygularını bilemeyip umursamayışı kısacası içimizden birileri olmayışı ise suç TTnet ve Sobee nindir.
Diğerlerine katılıyorum ancak bu noktada haksızsın. Oyunun hikaye babası halen görevde :)
Kullanıcı avatarı
musallat123
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen musallat123 »

Nasıl mı işte böyle :

Resim

Kendimce sansürledim :mrgreen: :mrgreen: biraz araştır.
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

ikv oyun yapısı gereği çağa ayak uyduramadı artık çıkan yeni oyunlarda parası olan oyuncular sadece dış görünüşü değiştirebiliyor fakat ikv de tamamen gücü etkiliyor sunuz ayrıca yeni başlayan bir oyuncu ne kadar zorlanır tahmin ediyorsunuzfur
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Çoğu MMO oyuncusu oyunun dışına grafiklerine bakar yani şimdiki oyuncular.Biz ise oyunun iç dünyasına hikayesinden tut bilmem nesine.Firma konusuna gelince İKV zamanında öyle bir çıkış yapmıştı ki TTNET'e geçtikten sonra o çıkış oldu size çöküş.Şu an bu oyun kapanamaz.Bunu söylediğim için rahatlayacağım. TTNET,internetinden kazanamadığı parayı belki de İKV'nin sırtından kazanıyor. Ben de TTNET kullanıcısıyım ama inanın interneti zaten kötü biliyorsunuz ki bu yüzden kimse tercih etmiyor.İKV gibi İLK YERLİ MMORPG oyuna katkı sağlamayıp,yenilik getirmediği oyundan parasını cebine koyuyor.Bence çok çok yanlış hareket.Bir gün müşteri kaybedince bizlere hak verir.
Resim
Kullanıcı avatarı
LiLieS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen LiLieS »

aaasd yazdı:merhaba arkadaslar uzun süre oyuna ve foruma girmemek için ahdetmiştim ama dayanamayıp foruma girdim ve bi kaç şey yazma ihtiyacı hissettim.

oyunun geçirdiği süreçlere nitelik olarak bakarsak

Mevlüt Dinç ve ekibinin oyunu yapması
Mynetin altyapısından ve sponsorluğundan yararlanılarak piyasaya sunulması
Mynet ve Sobee nin muazzam işbirliği ile İKV nin belli bir seviyeye gelmesi
Mevlüt Dinç in Sobee den ayrılması
En az oyuna Mevlüt Dinç kadar emeği geçmiş diğer yapımcıların görevden ayrılması
Sobee nin ve oyunun TTnete bağlanması
bla bla ..

nicelik olarak geçirdiği süreç ise

Oyunun kurulusundan itibaren adeta '' kar amacı gütmeyen '' kurulus , gibi , oyuncularına çok cuzzi miktarda para harcatması
Gelen yenilikler ve oyunun geniş bir kitleye hitap etmesiyle DÜKKAN sisteminin gelip oyunun kapitalizme dahil olması
(olumsuz manada söylemiyorum bunu olması gerekende odur bence )
''Bence ' dükkan sisteminin beklenilenden de fazla gelir getirdiğini düşünerek '' oyunun kimsenin anlam veremediği bir biçimde eski az bütçesiyle daha başarılı işler yapılmasına rağmen artan bütçesiyle kötüye doğru gitmesi
ve şu geldiğimiz nokta ise kapandı kapanıcak sorularıyla yerimizde sayıp oyunu bırakmaya çalışıp bırakamayışımız tabiri caizse işkence çekişimiz.

peki oyunun iyiye giderken üstelik bütçe artmışken NASIL bu hale geldi :?:

eğer sebebi Mevlüt Dinç in ve diğer yapımcı arkadaşların görevden ayrılması ise bu kadar sevilen bi oyunu geliştirecek iyiye götürecek birilerinin bulunamamasıda biz oyuncuların suçu olduğunu düşünüyorum.

peki o oyunu iyiye götürecek oyuncuların beklentilerine tam manasıyla cevap vericek olan koltuk NEDEN boş kaldı ?

geleceği olmayan hikayesi zayıf bir oyun olsa anlaşılabilir bir durum fakat bu denli geleceği olan ve oyuncuları tarafından sahiplenilmiş ve fanatiği olunan bi oyun NEDEN başıboş kalır ?

şu anda benim buraya yeni gelmiş bir bölge yahut yapılıcak olan etkinlik hakkında fikir ve görüşümü yazmam gerekirken neden böyle bir yazı yazıyorum bune sebep veren kişi ve kişiler kimdir :cry:

gerçekten anlaması güç sorular .

geleceği parlak bir şirketin sahibi olan temelin şirketi bağıra bağıra göz göre göre batırması gibi bi fıkra yazılabilir oyunun geçirdiği süreçten yola çıkılarak neyse vaktinizi aldım iyi formlar

Yetkililer artık ciddiye alsın.
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

buradan çoğu ileti okunmadan altlara doğru kaybolup gidiyor
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
zerstoren34
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Çınar

Mesaj gönderen zerstoren34 »

Bence de RUBY cik almalılar artık ciddiye ...
TRprophecyTr
Zerstören
Zerschmeissen
Metzgermeister

“Genel Etkileşim” sayfasına dön