Developerlerimiz , Game Masterlarımız , Forum Yetkililerimiz ve Siz Sayın Arkadaşlar Hepinize Merhabalar ;
Eğer ki olursa bu sene fuara katılırsak bir öncelikle yönetim olmak üzere bir önerim olacaktı. Yanlış hatırlamıyorsam 3 senedir fuar olmuyor. 3 senenin telafisini bu sene yapmak adına fuarda yarışmalar düzenlensin yalnız kazanana öyle 1000 akçe 2500 akçe gibi ödül değilde hatta dahada ileri gideceksek III kademe tılsımda değil bir miktar para ödülü verilsin.
Sonuçta bu oyuna kaç yıldır masraf yapılmadı ve bütçenin buna fazlasıyla uygun olduğunu düşünüyorum. Sizde oyuncularını düşündüğünüzü göstermek adına elinizi biraz taşın altına koyun. En kötüsünden Eşit oranda Ws turnuvası düzenlenir her sınıftan. Ben yazayımda en azından kimse yazmadı diyemeyin. Bu arada fuara 1.5 ay kaldı bilginize
İyi Forumlar.
Bu Sene Fuara Katılırsak(!) Öneri
- showmaster
- FareAdam Düşmanı
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Bu Sene Fuara Katılırsak(!) Öneri
Fuar olmucak.
-
- Acemi Savaşçı
Birisi fuar olacak diye yazar. Birisi Fuar olmayacak diye yazar. Bazı ortaya karışıklarda Yenilik gelicek der ve hoppp birisi çıkar yenilik mi boşuna beklemeyin olm bitti oyun bittti yazar. Sorması ayıp Yenilik gelceğine, gelmeyeceğine ve Fuar olup olmayacağına dair elinizde bi kanıt varmı. ? Olup olmayacak gelip gelmeyecek arasında git gelde kaldım sizin yüzünüzden. Görende oyunda yetkili sanneder arkadaşları o kadar net konuşuyorlar ki :mrgreen: şekilsiniz ya

- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
Yorumunu okurken bu saatte dayanamayıp sesli güldüm kardeşimUrfarecords yazdı:Birisi fuar olacak diye yazar. Birisi Fuar olmayacak diye yazar. Bazı ortaya karışıklarda Yenilik gelicek der ve hoppp birisi çıkar yenilik mi boşuna beklemeyin olm bitti oyun bittti yazar. Sorması ayıp Yenilik gelceğine, gelmeyeceğine ve Fuar olup olmayacağına dair elinizde bi kanıt varmı. ? Olup olmayacak gelip gelmeyecek arasında git gelde kaldım sizin yüzünüzden. Görende oyunda yetkili sanneder arkadaşları o kadar net konuşuyorlar ki :mrgreen: şekilsiniz ya

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
urfarecords haklı. Arkadaşlar alınmayın ama bazı arkadaşlar müneccim gibi dolaşıyor forumda :?
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Fuar neden tek bir yerde yapılıyor diyeceğim de İstanbul nüfuslu bir ilde dahi katılanlar 1 elin parmaklarını geçmiyor

Ben o laleler için şu cümleyi kullanıyorum : " Ya Medyum Memişsiniz ya da Medyum y....ğı yemişsiniz ! " :twisted:Retaliation yazdı:urfarecords haklı. Arkadaşlar alınmayın ama bazı arkadaşlar müneccim gibi dolaşıyor forumda :?
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
yaklasık 4 yıldır oyunu oynamayan bırı olarak eger fuara katılınırsa ılk gelıcek kısı benım gıdın artık su fuara
auril & DoubleLift
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
Kanıtları burda paylaşıp bana bilgi veren kişiyi zor durumda bırakmak istemem açıkçası. İnanıp inanmamak takibi de size kalmış birşey. Ama fuar zamanı geçince haklı olduğumu zaten göreceksiniz. Konuyu tartışmaya çekmeye gerek yok, iyi forumlar.Urfarecords yazdı: Sorması ayıp Yenilik gelceğine, gelmeyeceğine ve Fuar olup olmayacağına dair elinizde bi kanıt varmı. ?
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <LIL>
Merhaba,
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum bu senede İKV fuara katılım göstermeyecek,
Yazdığın konuda gelirsek'de Vs turnuvası tamamen saçma ve zor olur. O kadar oyuncu tek tek şeçilip bir araya getirip vs atıcaklar, uğraşmazlar, gerekte duymazlar.
Vs atmak içinde herkesin kendine göre kombini ve özellikleri olması lazım. Fakat gördüğümüz üzere herkes aynı item herkes aynı tılsım, kritik çok atan kazanır. Oyunda rekabet kalmadı hiç şu isim efsane bu isim efsane diye bir şey kalmadı. Kopya itemler ile savaşılıyor ve savaşlarda sadece çoğunluk olan taraf kazanıyor.
Strateji yok, basit oynanış sistemi sundular iyice. Hangi oyunda görülmüştür ki full üstü dizili insanların birbirlerine tek atmaları ? Savaşma tutkusu kalmadı Depar atıyorsun 5 saniye sonra ölmüşşün, eskiden güzeldi Savunma ve Saldırı efsunları ön plandaydı şimdi saldırı Tılsımları tamamen çöp çünkü gerek duymuyorlar karakter düz olarak ıska vurmuş vurmamış.
Bir büyücümü kesicek bir Sert Vuruş bir Ağır vuruş yetiyor - lere kadar bile indiriyor.
Oyun gelişiminde hiç bir zaman savunmaya yönelik yenilik getirilmedi hep güç hep güç sonuş mu ? Böyle herkes tek vuruşta ölür.
Gelicek olan eklenti paketi yeni bölgeden ziyade şahsımca Karakter oynanış biçimi, yetenekler ve bir çok konuda oyunu akıcı hale getirilmesi lazım.
Konuyu biraz saptırmış bulundum sanırım ama yazdık artık
Sevgiler, iyi forumlar !
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum bu senede İKV fuara katılım göstermeyecek,
Yazdığın konuda gelirsek'de Vs turnuvası tamamen saçma ve zor olur. O kadar oyuncu tek tek şeçilip bir araya getirip vs atıcaklar, uğraşmazlar, gerekte duymazlar.
Vs atmak içinde herkesin kendine göre kombini ve özellikleri olması lazım. Fakat gördüğümüz üzere herkes aynı item herkes aynı tılsım, kritik çok atan kazanır. Oyunda rekabet kalmadı hiç şu isim efsane bu isim efsane diye bir şey kalmadı. Kopya itemler ile savaşılıyor ve savaşlarda sadece çoğunluk olan taraf kazanıyor.
Strateji yok, basit oynanış sistemi sundular iyice. Hangi oyunda görülmüştür ki full üstü dizili insanların birbirlerine tek atmaları ? Savaşma tutkusu kalmadı Depar atıyorsun 5 saniye sonra ölmüşşün, eskiden güzeldi Savunma ve Saldırı efsunları ön plandaydı şimdi saldırı Tılsımları tamamen çöp çünkü gerek duymuyorlar karakter düz olarak ıska vurmuş vurmamış.
Bir büyücümü kesicek bir Sert Vuruş bir Ağır vuruş yetiyor - lere kadar bile indiriyor.
Oyun gelişiminde hiç bir zaman savunmaya yönelik yenilik getirilmedi hep güç hep güç sonuş mu ? Böyle herkes tek vuruşta ölür.
Gelicek olan eklenti paketi yeni bölgeden ziyade şahsımca Karakter oynanış biçimi, yetenekler ve bir çok konuda oyunu akıcı hale getirilmesi lazım.
Konuyu biraz saptırmış bulundum sanırım ama yazdık artık
Sevgiler, iyi forumlar !