Açılan Sahte Hesaplar hk.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Açılan Sahte Hesaplar hk.

Mesaj gönderen kurtcuozii »

Adıma açılan sahte bir hesap vardır ya da birden fazla.İlk duyumda ciddiye almadım lakin ikinci bir durum aldığım için konu açma gereği duydum.Ben kendi lonca arkadaşlarımın veya yakın arkadaşlarımın kendileri rica etmeden şifrelerini istemem.Açılan sahte karakteri göremediğim için ss alıp desteğe atamadım.Lütfen beni tanıyan tanımayan hiç kimse itibar etmesin, aktarım yapmasın ve şifre vermesin.Eğer sizden şifre, para veya tılsım isteyen bir kurtçuozi isminde karakter görürseniz lütfen şikayet ediniz.

Sevgi ve saygılarımla..
Resim

Afanesiyevo
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Kabile

Re: Açılan Sahte Hesaplar hk.

Mesaj gönderen Kabile »

kurtcuozii yazdı:Adıma açılan sahte bir hesap vardır ya da birden fazla.İlk duyumda ciddiye almadım lakin ikinci bir durum aldığım için konu açma gereği duydum.Ben kendi lonca arkadaşlarımın veya yakın arkadaşlarımın kendileri rica etmeden şifrelerini istemem.Açılan sahte karakteri göremediğim için ss alıp desteğe atamadım.Lütfen beni tanıyan tanımayan hiç kimse itibar etmesin, aktarım yapmasın ve şifre vermesin.Eğer sizden şifre, para veya tılsım isteyen bir kurtçuozi isminde karakter görürseniz lütfen şikayet ediniz.

Sevgi ve saygılarımla..
Senin yerinde olsaydım eğer tabi gecen gecmiş ama genede bilmeyenler için yazıyım bi isim actığınızz zaman 2 veya 3 tane fake hesap acıp isim benzerlerinizi almanız i ı ne biliyim sizin isminizden uzak kalacak kadar isim acmanız lazımki böyle seviyesi düşük kişilerle uraşmamak için adamı bulsan bile senden veya başkasından şifre istediğinde veya tılsım foto olmadığı surece destek vermiyorlar allah yardımcın olsun umarım başın ağrımaz
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Kabile yazdı:
kurtcuozii yazdı:Adıma açılan sahte bir hesap vardır ya da birden fazla.İlk duyumda ciddiye almadım lakin ikinci bir durum aldığım için konu açma gereği duydum.Ben kendi lonca arkadaşlarımın veya yakın arkadaşlarımın kendileri rica etmeden şifrelerini istemem.Açılan sahte karakteri göremediğim için ss alıp desteğe atamadım.Lütfen beni tanıyan tanımayan hiç kimse itibar etmesin, aktarım yapmasın ve şifre vermesin.Eğer sizden şifre, para veya tılsım isteyen bir kurtçuozi isminde karakter görürseniz lütfen şikayet ediniz.

Sevgi ve saygılarımla..
Senin yerinde olsaydım eğer tabi gecen gecmiş ama genede bilmeyenler için yazıyım bi isim actığınızz zaman 2 veya 3 tane fake hesap acıp isim benzerlerinizi almanız i ı ne biliyim sizin isminizden uzak kalacak kadar isim acmanız lazımki böyle seviyesi düşük kişilerle uraşmamak için adamı bulsan bile senden veya başkasından şifre istediğinde veya tılsım foto olmadığı surece destek vermiyorlar allah yardımcın olsun umarım başın ağrımaz
Bir sıkıntı olursa benim karakterlerim açısından bir kayıp veya daha kötü bir durum olmaz.Benim için kötü olan şey adımın kötüye çıkabilme olasılığıdır.Tavsiyen hoşuma gitti bu dediklerini yapmayı düşünüyorum ama yine de onlarca kombinasyon olabilir, kafası fesatlığa basanlar bir şekilde bir yolunu bulabiliyor.Tek istediğim tanıdık veya yabancı herkes biraz daha dikkatli olsun, bu sadece benim için değil başka hesaplar için de geçerlidir.
Resim

Afanesiyevo
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

Aynen haklısın kardeş o şahıslar artık o işi mesleği haline getirmiş bide o kişiyi araştır bence bakarsın seni sevmeyen birisidir ifşa edersin kendi oynadığı karekterleride çıkarırsın herkes ne olduğunu anlar ve ona en büyük cezayı verirsin bence ufaktan ufaktan araştırmanı öneririm l
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Kabile yazdı:Aynen haklısın kardeş o şahıslar artık o işi mesleği haline getirmiş bide o kişiyi araştır bence bakarsın seni sevmeyen birisidir ifşa edersin kendi oynadığı karekterleride çıkarırsın herkes ne olduğunu anlar ve ona en büyük cezayı verirsin bence ufaktan ufaktan araştırmanı öneririm l
Bulmak zor tabi ama elden geldiğince tedbirli olup en azından insanları bilinçlendireceğim.
Resim

Afanesiyevo
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ya demek ki oyunda ismini duyurabilmişsin. Sen sadece arkadaşlarını uyar bırak onlar seni yuceltmeye devam etsinler
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KartalYuvasi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen KartalYuvasi »

Barbarosxhizir yazdı:Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ya demek ki oyunda ismini duyurabilmişsin. Sen sadece arkadaşlarını uyar bırak onlar seni yuceltmeye devam etsinler
:arrow:
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

KartalYuvasi yazdı:
Barbarosxhizir yazdı:Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ya demek ki oyunda ismini duyurabilmişsin. Sen sadece arkadaşlarını uyar bırak onlar seni yuceltmeye devam etsinler
Video oynamıyor.
Resim

Afanesiyevo
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

kurtcuozii yazdı:
KartalYuvasi yazdı:
Video oynamıyor.
yanlış geldin
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ridvan4706
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: The King RDM

Mesaj gönderen ridvan4706 »

acilan sahte fake karaktrleri arkadas listenize ekleyip hirsiz olup olmadigini anlarsiniz bizimde cakma hesabimizi acanlar oldu fakat arkadaslara eklendiginde 1 lewel ise güvenmeyin şifre ve benzeri şeyler vermeyin
[Resim*]

“Genel Sohbet” sayfasına dön