Kıyamet'in Tanıkları - Bölüm 1

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kıyamet'in Tanıkları - Bölüm 1

Mesaj gönderen HollyShit »

EYUNAL yazdı:Araştırmalarına devam ettiğini bildiğim için tatilde bile foruma girip Mert araştırma konusunu açtı mı diye günde bir kaç defa giriyordum.Sabırla İKV'nin gizemlerini çözüp bizimle paylaştığın için teşekkürler Mert 3. seriyi ve devamını bekliyorum
Bayadır foruma giremiyordum :) . Teşekkür ederim kardeşim, senin gibi dostlar sayesinde daha çok hevesleniyorum. Güzel yorumlarınız için hepinize teşekkürler.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sora »

HollyShit yazdı:
EYUNAL yazdı:Araştırmalarına devam ettiğini bildiğim için tatilde bile foruma girip Mert araştırma konusunu açtı mı diye günde bir kaç defa giriyordum.Sabırla İKV'nin gizemlerini çözüp bizimle paylaştığın için teşekkürler Mert 3. seriyi ve devamını bekliyorum
Bayadır foruma giremiyordum :) . Teşekkür ederim kardeşim, senin gibi dostlar sayesinde daha çok hevesleniyorum. Güzel yorumlarınız için hepinize teşekkürler.
HOŞGELDİN BABAAAAAAAAAAAA
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

LEPRECHAUN yazdı:
JouRney yazdı:Oyunu bırakmış olsam da böyle iştah açıcı, heyecanlandırıcı konuların daimi takipçisiyim. İKV kadar güzel kurguya sahip bir oyun daha tatmadım. Devamlı çözülmeyi bekleyen konular var. Bilmiyorum rastlamışsınızdır belki, eskiden ben de sizinki gibi konular paylaşıma sunardım buralarda. Sır dolu konuları aydınlatma konusunda son dönemin marka ismisiniz. Emeğinize sağlık HollyShit diğer bölümleri merakla bekleyeceğim, sevgilerimle :)
Merhaba journey özletme kendini ;) oyunu bırakma forumda iki kelam etmeyi engellemez değilmi.
Eyvallah, yeni görüyorum iletiyi cevaplamadan geçmek olmaz:)
Foruma ara sıra uğruyorum, özellikle de oyunun son dönemdeki gidişatını merak ettiğim için. Herkes bir teori atıyor ortaya ama ne olacak belirsiz, bekliyoruz vallahi. Yaprak dökümü -Zwartan, FevziBey vedaları- sonrası, ekipte İKV'yi geliştirebilecek sağlam adamlardan Gorgar ve Murat Afsar kaldı sanırım, tek ümidim onlar.

2008'de de bugünkine benzer bir durum yaşanmıştı diye hatırlıyorum, Mynet yüzünden Expansion çıkarılamamıştı vs.. Umarım Sobee ve İKV yine düştüğü durumdan kurtulur ferahlar da canımız ciğerimiz yaptığımız İKV gelişimine devam eder. Her neyse açılan konunun amacına çıkmış oldum biraz, HollyShit kusuruma bakma:) Sevgiler..

Umut
2009-2013
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kerimcan123 »

Bekliyoruz.
Resim
Resim