Sunucu Listesi Hakkında Yöneticiler Bakınız
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Sunucu Listesi Hakkında Yöneticiler Bakınız
selam arkadaşlar , nadiren açıpta ciddi olacağım konulardan birisi. Sunucu listesinin artık hiçbir şekilde değişmediğini herkes fark ediyordur umarım. Kuklacıda oynuyorum ama sunucumuzdaki oyuncu sayısı eminönünde sadece çemberlitaş lodos girişindeki oyuncu sayısı kadar olduğu halde bizim sunucu neden kalabalıkta eminönü tenha ? tamam oyuna önem vermiyorsunuz yenilik olur az kişilik takım dolayısıyla yoğun olursunuz anlarızda bu kadarmı boşluyorsunuz oyunu ? madem hiçbirşey yapılmıyor bari sadece basit hataları kapatarak kemik kitlenizi bir nebze memnun etmeye çalışın. umarım açılan çoğu konunun aksine benimkine cevap vermeye tenezzül edersiniz sayın developerlarım.
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Re: Sunucu Listesi Hakkında Yöneticiler Bakınız
Sanmam ama bi umut genede
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Cihan I Hükümdar.
Eminönü sunucusunun kapasitesi artırılmadı mı? Yoksa ben mi yanlış biliyorum.
Dostum soylediklerinde dibine kadar haklisin.Ancak bu olay eminonun kapasitesinin fazla kuklacinin ise az oldugundan kaynaklaniyor.soyledigin gibi eminonu tenha yazmasina karsilik cok kalabalik.
Kuklaci kapasitesi 5000 kisiyse eminonu kapasiteside 15 000 filandir.Ona gore yuzdeye vurup 3 secenek sunuyorlar zannimca 0 100 kisi kuklacida kalabalik demek 0 500 kisi eminunde tenha demek.
Son olarak yoneticilerin en iyi yaptigi seyde susturma olayi bugun 2 harfe 2 noktaya bastim susturma atmislar.rastgele yanlislikla harflere bassaniz susturma alcaksiniz yani Bi halt yapmiyosunuz ama iyi susturyonuz sayin yonetim.
S.D
Kuklaci kapasitesi 5000 kisiyse eminonu kapasiteside 15 000 filandir.Ona gore yuzdeye vurup 3 secenek sunuyorlar zannimca 0 100 kisi kuklacida kalabalik demek 0 500 kisi eminunde tenha demek.
Son olarak yoneticilerin en iyi yaptigi seyde susturma olayi bugun 2 harfe 2 noktaya bastim susturma atmislar.rastgele yanlislikla harflere bassaniz susturma alcaksiniz yani Bi halt yapmiyosunuz ama iyi susturyonuz sayin yonetim.
S.D
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
arada yanlışlikla sus verilebiliyor itiraz edersen cezayı kaldırırlar zannımca

- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Niye artırsınlarki npcler rahat gezsin diyemi :QWWEQWEAQEEWAQWEAAQEWIIxSaDoSaDoxII yazdı:Eminönü sunucusunun kapasitesi artırılmadı mı? Yoksa ben mi yanlış biliyorum.
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Kabile
Ister tenha Ister kalabalik yazsin ne degisirki oyunun sadece sorunu bu degil o yuzden gereksiz bi konu buluyorum kendimce oyuncularin cogu birakmis durumda bi gelisim olmadigindan yani diyecegim sudurki deveyle ugrasmayan pireyi goremez.
Carpie Diem
-
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Sunucu listesi hakkında bir şey diyemem ancak verilen cezanın yerinde olduğunu düşünüyorumJoule yazdı:Son olarak yoneticilerin en iyi yaptigi seyde susturma olayi bugun 2 harfe 2 noktaya bastim susturma atmislar.rastgele yanlislikla harflere bassaniz susturma alcaksiniz yani Bi halt yapmiyosunuz ama iyi susturyonuz sayin yonetim.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
+1000 güldürdü kardeşimkordugum yazdı:Niye artırsınlarki npcler rahat gezsin diyemi :QWWEQWEAQEEWAQWEAAQEWIIxSaDoSaDoxII yazdı:Eminönü sunucusunun kapasitesi artırılmadı mı? Yoksa ben mi yanlış biliyorum.
Tabı Sen anlaşmalı Bır Sıpasın Az mı Masa Altı yaptın Gm lerleGBdesign yazdı:Sunucu listesi hakkında bir şey diyemem ancak verilen cezanın yerinde olduğunu düşünüyorumJoule yazdı:Son olarak yoneticilerin en iyi yaptigi seyde susturma olayi bugun 2 harfe 2 noktaya bastim susturma atmislar.rastgele yanlislikla harflere bassaniz susturma alcaksiniz yani Bi halt yapmiyosunuz ama iyi susturyonuz sayin yonetim.
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]