MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
Tek başıma iktidar olacağım nihayet, çıkabilirsin Ogün Bugün Şugün, nihaha.

- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Sen gidersen ben gidersem o giderse nasıl kavusur bu günler aydınlığa ogün geldiğinde bizde oyunumuzu oynayacağız iki ters bir düz...

LEPRECHAUN
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
Selamün Aleyküm
Uzun bir aradan sonra tekrar oyuna dönme isteğim var bu ara oyunla ilgili forumda çok iyi konulara rastlıyorum ve ister istemez insanı kıskandırıyor
.Oyuna dönmek için çabalıyorum öncelikle iyi bir sunucu seçmek ve geri kalan ömrümü o sunucuda bitirmek istiyorum..
Seçeceğim sunucuda sıfırdan başlarsam şayet konumuzda ki yardımsever kardeşlerimizi görev yardımları için her zaman beklerim.. :roll:
Sizleri seviyorum,iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle.
Esen kalın
Uzun bir aradan sonra tekrar oyuna dönme isteğim var bu ara oyunla ilgili forumda çok iyi konulara rastlıyorum ve ister istemez insanı kıskandırıyor
Seçeceğim sunucuda sıfırdan başlarsam şayet konumuzda ki yardımsever kardeşlerimizi görev yardımları için her zaman beklerim.. :roll:
Esen kalın
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Zaman insanları değil, daldaki armutları olgunlaştırır.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Rifat tokattamisin ben erbaadayimARON yazdı:Selamün Aleyküm
Uzun bir aradan sonra tekrar oyuna dönme isteğim var bu ara oyunla ilgili forumda çok iyi konulara rastlıyorum ve ister istemez insanı kıskandırıyor.Oyuna dönmek için çabalıyorum öncelikle iyi bir sunucu seçmek ve geri kalan ömrümü o sunucuda bitirmek istiyorum..
Esen kalın

LEPRECHAUN
LEPRECHAUN yazdı:Rifat tokattamisin ben erbaadayimARON yazdı:Selamün Aleyküm
Uzun bir aradan sonra tekrar oyuna dönme isteğim var bu ara oyunla ilgili forumda çok iyi konulara rastlıyorum ve ister istemez insanı kıskandırıyor.Oyuna dönmek için çabalıyorum öncelikle iyi bir sunucu seçmek ve geri kalan ömrümü o sunucuda bitirmek istiyorum..
Esen kalın
Tokat'tayım Üzeyir abi.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Zaman insanları değil, daldaki armutları olgunlaştırır.
Selamün Aleyküm
O kadar zaman olmuşki , (AlpAykan) forum adımın şifresini unutmuşum , benzer bir isimle geri dmndüm.
Nasılsınız gençler ?
O kadar zaman olmuşki , (AlpAykan) forum adımın şifresini unutmuşum , benzer bir isimle geri dmndüm.
Nasılsınız gençler ?
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
Aleyküm selam yaşlı kurt. Oldu mu şimdi, o yadigarın şifresi unutulur mu hiç? Bence bir başvur derim yetkililere, yardımcı olurlar belki. Bizleri sorarsan iyiyiz, hala bekçisiyiz Kıyamet'in. Sen nasılsın, sağlığın sıhhatin nasıl?