Bundan sonra geçen haftalarda başıma gelen olay ise tank ile slotları çekerek ilerlerken 2 çırağın zihinleri aynı anda açıldı yarısı birine yarısı birine vurunca birinin 0 birinin 1 canı kala ben hariç herkes öldü :mrgreen: :mrgreen: bende ayı çıkarıp bıçak kılıçla vurmaya 0 canı olanı kestim fakat 1 canı olan beni öldürmeden hemen önce büyücüler gelip onu öldürdü fakat bende öldüm
Grup bölgelerinde başınıza gelen aksilikler.
- GastroMagic
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Never Say Never
Re: Grup bölgelerinde başınıza gelen aksilikler.
Eskiden arkadaşım y2 iken sürekli migrat atardık ne zaman sağlam adamlarla girsek kesin keseriz derdi ve hepsinde junonda kesemeden çıkardık :lol: :lol: Tabi ne zaman bu grup ezik dese keserdik :lol: :lol: ama kötü yanı bana item düşmezdi :evil: :evil: :evil:
Bundan sonra geçen haftalarda başıma gelen olay ise tank ile slotları çekerek ilerlerken 2 çırağın zihinleri aynı anda açıldı yarısı birine yarısı birine vurunca birinin 0 birinin 1 canı kala ben hariç herkes öldü :mrgreen: :mrgreen: bende ayı çıkarıp bıçak kılıçla vurmaya 0 canı olanı kestim fakat 1 canı olan beni öldürmeden hemen önce büyücüler gelip onu öldürdü fakat bende öldüm
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Bende daha ne cevherler var,Mustafa'ya sor anlatsın sana.Seven yazdı:Furkan olayın güzelmiş bu espiriyi oyunda gördüğüm zaman yapacağım bundan emin olabilirsinRetaliation yazdı:Bu oyunu çokca oynamıştım ama hiç grup bölgesi atmamıştım hiç.Nasip bu sene içinde oldu 6 senelik oyun hayatımda.Şifacımı ilk kenanına sokmadan önce,sığınak görev ganimetlerine bakayım dedim.Baktım ve dedimki "ooo bayada güzel eşyalar,hepsi şimdi mi düşecek demiştim"İlk motorumda maraton vermeyince,oyunu oynayan ve benden çok iyi bilen akrabama pm atıp "Ya abi biz bu maratonu kestik ama ayak vermedi dedim"O da bana "Lan sen tek kesimde tüm eşyalar düşüyor mu sandıydın dedi"yerin dibine girmiştim.Oyunda kimseye anlatmadım bunu.Burda da ifşa etmiş oldum.Ama insanın içini açması ne güzelmiş
:lol: :lol: :lol:
Benim başıma gelen aksilik çok saysam bitmez![]()
Dün bir gruba girdim grup bana göre güzel kesebiliyorsak güzel kesemiyorsak o işte sıkıntı vardır. Çemberlitaşta stu yoluna giden ve gaf yoluna giden baştaki kalfaları kestik fakat tanka göre benim tahminimce zor olsada kestiğimizin fakındaydı ve telefon geldi babaannem rahatsızlanmış dedi ve bölgeden çıktık enazından baştan telefon gelmiş ve ilerlemeden çıktık bölgeden birde ne görelim o tank 10 dk sonra çemberlitaş önündeydi ve bilgisayar başında sinirlendim herife doğrular varken yalan söylemek mantıklı gelmiyor
Tr oyunda aksilik çok olur ya tel çalar ya kapı çalar ya annesi kaldırır ya babası bi rahat bırakan olmaz ki ağız tadıyla oyun oynamaya yani saysam bitmez.
Sığınaklar ilk geldiğinde bölgeye girdik. Girer girmez deliler bir saldırdı. Hemen çıktık gruptan çıktığımız grup tekrar çağırdı sonra o girdiğim gruba bir savaşçı alıp girdiğimizde saldırmamıştı ve sevinmiştikAma ileryince düşünen adamı gördük. Keselim dedik bi baktık hırrladı canı yükseldi bişeler oldu biyeri yanlış yapıyorduk. Neyse en sonunda kestik zorda olsa içtiğimiz kudret iksirlerinin hesabı yoktu. Ama aldığımız itemi görünce tam sövmelikti
Motora gittik kesim kolay oldu hasarlar eşit olunca paslaşarak kesmek akıllıcaydı kk iksirleri bitmişti ve ilerisi daha vardı. Şifacı arkadaşımız yemek yiyecekti zaten süremizde dolmak üzereydi çıkmak zorunda kaldık bu anıda güzeldi...
:lol: :lol:
Tıkla uret kıyamet asayı üretildikten sonra verildiğini sanan Furkan'a göre normal şeyler bunlar
Ben olmasam kıyamet asayı şifacısında üretip büyücüsüne vermeye çalışacaktı her neyse iyi kurtardı
:ugeek:
Ben olmasam kıyamet asayı şifacısında üretip büyücüsüne vermeye çalışacaktı her neyse iyi kurtardı
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Bari adama ÖM atsaydın be konuya böyle şak diye yazmasaydınmstfmrt yazdı:Tıkla uret kıyamet asayı üretildikten sonra verildiğini sanan Furkan'a göre normal şeyler bunlar![]()
Ben olmasam kıyamet asayı şifacısında üretip büyücüsüne vermeye çalışacaktı her neyse iyi kurtardı:ugeek:
Şimdi aklıma geldi ya.migratta olmuştu.Gecenin 4'ü felan.Oyun üstünden işte klanda böyle kafa dengi yazı yazanlar,güldüren insanlar yani mizahı iyi olan insanlar gene öyle gece gece yazışıyordu.Olaya atıldım işte baya komik bir sohbet dönüyor 6 kişi arasında.Sonra işte baktık hepimiz handanın yanında oturuyoruz,2 tane de y2 var elek 3 var sağlamız yani.Geçtik,adamlardan birinin hesabı da düşüktü yani 49 level,ama itemi yok felan.Çarlardan verdim itemi girdik içeri 3 büyücü 1 tank 2 şifa.Eğlenerek gidiyoruz çılgınca toplamalar,ilk slottan fundiye kadar,ardından fundilere zihin felan derken baya kesiyoruz.Centruion'a geldik.Kesicez felan diğer y2 ''Ben bir tuvalete gireyim,'' dedi gitti.Sonra tank da ''Kola buzlukta dondu buz olmadan alayım,'' dedi.Gece 4 zaten yaratıklar hızlı.Dedim onlar gelince keseriz,açtım oyunun sesini sona dayadım,yatağa zıpladım.Sırtınız bir rahatlar ya hah,o oldu.Saat 4 20 felandı.Mayışmışım tabi pencerede açıktı.Yaklaşık 20 dakika sonra böyle gözlerim hafif hafif aralandı soğuktan,yorganı alıcam üstüme tam oyunun sesi geldi.Skype'den çağrılar falan
Oyuna geçtim meğersem tank gelmiş,ama diğer büyücü de yokmuş 20 dakikadır.O da yeni gelmiş.Bir zor kestik Cent'i.Herkesin uyku geldi,esnemekten ekranı göremiyoruz felan.Eğlenceliydi ama,ardından junona geçtik.Herkesin kafa uykulu.Yılan kuyusunu aldık mı,almadık mı hiç bilmiyoruz bi de yılan kuyusuna giden ilk slotu almışız.Tazıları aldık,geçtik Junona.89 canda mıydı neydi işte bir başladı TSSS'a.Kadın durmuyor,alev püskürüyor.Kutup kalmadı zaten.Sonra öldük hepimiz.Şİfacı sordu,gariban içtiği iksirlerin haddi hesabının olmadığından ayılmış.''Beyler biz yılan kuyularını aldık mıydı ya?''
Tekrardan gittik aldık kuyuları sonra 10 dakika mola verdik.Saat 5 50 olmuştu baya uğraşmıştık kuyularda felan,hep gruptan kopmalar oluyordu.Molamızı verdik Junona geçtik 24 canda kaçırdık.Saat 6 15 oldu.Nasıl çıldırıyoruz.Tam dedik kesecez 14 can oldu,şifayı bastı felan tak oyundan düştük.Sunucu güncellemesi varmış..O kadar emek,uğraş,uyku ertelemesi boşa gitmişti.Zaten migrat daraltıcı,uyku getiriyor.Bir de bunun üstüne tiksinmiştim..
Tekrardan gittik aldık kuyuları sonra 10 dakika mola verdik.Saat 5 50 olmuştu baya uğraşmıştık kuyularda felan,hep gruptan kopmalar oluyordu.Molamızı verdik Junona geçtik 24 canda kaçırdık.Saat 6 15 oldu.Nasıl çıldırıyoruz.Tam dedik kesecez 14 can oldu,şifayı bastı felan tak oyundan düştük.Sunucu güncellemesi varmış..O kadar emek,uğraş,uyku ertelemesi boşa gitmişti.Zaten migrat daraltıcı,uyku getiriyor.Bir de bunun üstüne tiksinmiştim..

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- busecalikk
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Time of Death
Aaa olur mu ilk. Lodos iken çok yaşadım. Tam semihayı kestik. O arada bir büyücü gaffara vurunca kaos bozamayan şifacı gelene kadar büyücülerden biri uyuyakalıyordu. 3 kere yaşadım.Retaliation yazdı:Oyun başında hatta çemberlitaşta uyuyan biri ile ilk defa karşılaştım,kahkaha attım.Bizi güldürdün ya hocam,Allah da seni güldürsün :mrgreen:SikayetVar yazdı:Çemberlitaş bölgesinde Gaffar Bey'e geldiğimizde uyuya kalmıştım. Sevgili loncam o gece güzel rüyalar görmemi sağladı
.
ıDUMBLEDOREı
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
- METANET
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HICRET
Junonun yeni dönemlerinde, junonda wc molası arasında tank uyuya kaldı ve 1 saat uğraşmadan sonra uyandıramadık çıktık.

- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
Bundan 4 sene önce Gaffar keserken 0 canda herkes ölmüştü fakat tank son anda ayı salmıştı ardından kendiside ölmüştü. Sonra ne mi oldu ? Boz ayı kanatma attığı için Gaffarı kesti ve hiçkimseye poşet çıkmadı. Sonrada herkes tanka yardırdı :twisted:

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Yeni Gaffar kesecek olan bir tank kardeşimizi gruba aldık girdiğimiz gibi abi fırına ekmek almaya gidiyorum dedi tamam dedik o gelene kadar Gaffar yolunu temizledik geldiğinde abi daha x kesmedim demesin mi