Sunucu Birleşimi Hk.
Sunucu Birleşimi Hk.
Oyunun Geneline Şöyle Bir Bakıldığında Bir Çok Sunucudan Bir Çok Kullanıcının Azaldığını Görebiliyoruz.Her Kullanıcı İstiyor Ki , Oyun İçerisinde Savaşmak, Oyun İçerisinde Grup Bölgelerine Gitmenin Daha Kolay Olmasını ve Gün Geçtikce Oyunu Oynayan Oyuncu Sayısı Azalmakta Aslında 2 Sunucu Birleştirerek Oyunu Daha Oynanılabilir Bir Hale Getirmek Çok Daha İyi Değil mi Benim Gibi Düşünen Bir Çok Oyuncu Olduğunu Düşünüyorum. Mesela Beyazköşk Sunucusu İle Meran Sunucusu Birleşse Meranda Oyuna Ara Veren Bir Çok Oyuncunun Oyuna Tekrar Döneceğini Ve Oyunun Daha Zevkli ve Oynanılabilir Olacağını Düşünüyorum.Sadece Bir Görüş Herhangi Birşey Yatmıyor Konunun Altında. Bilmem Siz Nasıl Düşünürsünüz. :?

Re: Sunucu Birleşimi Hk.
Dostum bu dediğin bence mantıklı değil 2 nedeni var.
1. Nedeni sunucu değiştirmeyi boşuna satmıyorlar dükkanda;
2.Nedeni ise yeni eklenti geldi diyelim bu sefer sunucu kapasitesi kaldırmayacak ve plusu olmayan bekleyecek. Çünkü ( Plus üyeleri beklemeden girebilir) yazısı çıkacak ve böylelikle plus alımı artacaktır. Ama diğer bir husus bu sefer plus alan girecek ve sunucuda yoğunluk olacak ve oyun sunucusu çökecektir.

1. Nedeni sunucu değiştirmeyi boşuna satmıyorlar dükkanda;
2.Nedeni ise yeni eklenti geldi diyelim bu sefer sunucu kapasitesi kaldırmayacak ve plusu olmayan bekleyecek. Çünkü ( Plus üyeleri beklemeden girebilir) yazısı çıkacak ve böylelikle plus alımı artacaktır. Ama diğer bir husus bu sefer plus alan girecek ve sunucuda yoğunluk olacak ve oyun sunucusu çökecektir.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Bu konuya katılmıyorum sunucu değişmek zaten imkansız değil kendi sunucusundan memnun olmayan kolaylıkla değişebilir

- AlperenARAR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Bos hayaller...50 tl ye sunucu aktarması varken bırlestırmek nıye ??
Ikv yonetımı hıc bındıgı dalı kesermı ?
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Sunucular birleştirildikten sonra meydana gelebilecek sorunları düşünmüyorsunuz? Aynı isim kullanan oyuncular? Aynı isimde olan loncalar? Milletin karakteri mundar mı edilsin?
Kısa vadede gayet güzel bir düşünce olur ancak beraberinde sorun getireceği için gerek duyulmayan bir girişim.
Kısa vadede gayet güzel bir düşünce olur ancak beraberinde sorun getireceği için gerek duyulmayan bir girişim.
Görüşleriniz oldukça mantıklı bu Düşünceyi Yeni Bir Eklenti Gelmeyeceğini Düşünerek Yazdım Fakat Uzun vadede Sorun Olacağını Şimdi Fark Ettim