özkannn abi seni bırakmayız asla sensiz olmazjfdfx yazdı:Ya beyler ben yokken siz egleniyonuz benim car bloke oldu...Açılırsa ordayım.........![]()
Açılmazsa 1 hafta içinde bırakacam
Eskilerxözkannn Wizardxcool
Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
Re: Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)

- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Yegen kambersız dugunmu olur oyunda carın acıldıgı zaman her zamankıgıbı tekrardan faalıyete gecerız senle beraberde en kısa zamanda acılır ınsallah gozlerınden operım:=)))jfdfx yazdı:Ya beyler ben yokken siz egleniyonuz benim car bloke oldu...Açılırsa ordayım.........![]()
Eskilerxözkannn Wizardxcool
Godfatherr Ergenekonx
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
ulan özkannnn bende seni 20 yaşında felan biliyordum meğersem daha benden ufakmışsın len sensiz olmaz vurgunlar muakkak gel adamın açılmassada gel kasarız seni sorun deyilTacsiz yazdı:özkannn abi seni bırakmayız asla sensiz olmazjfdfx yazdı:Ya beyler ben yokken siz egleniyonuz benim car bloke oldu...Açılırsa ordayım.........![]()
Eskilerxözkannn Wizardxcoolo zamanlar sen yoktunki olsan ben çağırırdım seni

- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı

mod yok hırsızları bır bır sılıcez :=))) baba yorgun carın susturması aıclsın daha cok icraat gosterıcez :=))
Godfatherr Ergenekonx
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
vay Dabbeyi ne ara ekledim ben ya arkadaşlar listesine hee hatırladım maden satacaktım ona o yüzden ekledim

- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
Hıkaye onlar ıcraat burada bırsey yazamazlar daha hırsızlara destek cıkanada mod yok ısımız modda bızım mod yok dıyorsak yok ısterse kralı gelsın hırsızların baba yorgun:=)) operasyonlar devam edecek...:=)
Godfatherr Ergenekonx
Godfatherr Ergenekonx
- isyankaryolcu
- Salgın Koruyucusu
doğrudur bizi eskıler tanıyor yenı tureyen kolpalar ornek alıyor her neyse bız bu yoldan donmeyız davamız davadır yarın susturma acılırsa harıka olacak benı bu gunlere getıren kısılerın haklarını unutamam namımızın buyuklugu Dostlarımızın sayesındedır...Godfatherx yazdı:Omurxxtuba yazdı:ßen Senin HırsızLarı Kestiğini ßilmiyordum Gaddarıda ßiLmiyordum ama sonradan yavaş yavaş tanıdım ben gaddarı süreksiz ve sizLeri bi grub herkesi kesiyor sanıyordum.ßilmiyordum HırsızLarı Kestiğinizi.ama gaddardan her şeyi öğrendim.SizLeri de yavaş yavaş tanımaya caLışıyordum seni tanımaya fırsatım oLmadı :? Ama Bloklanmam AcıLırsa ßeraber Devam Ederiz.SEni Tanıma Fırsatım Olmadı![]()
Ömürxxtuba Motherxboard
Ayrılığın resmini çizdim sarı odalara, yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. Sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyrettim çaresizce. Ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle...
Godfatherr Ergenekonx[/quote
tuba özgür abi beim çok iyi bir abim bak sana tek şey sölicem tek amaçlaı oyuun chennemden çıakrmak özgür abi ömürxxxtuba bnm yakın bi arkadaşım
Kqtxzathuraa saygıLarımLa
Beyaz Köşk LoDoS
İYİ OYUNLAR
Beyaz Köşk LoDoS
İYİ OYUNLAR
- isyankaryolcu
- Salgın Koruyucusu
HEA BU ARADA BENDE TAYFADANIM (ABİ BİDE HIRSIZ KESİNCE İŞTE CEZAAKA 2 M İMİ ÇALDI 3 MİMİ ÇALDI DİOALR ANLAMIORM
)
Kqtxzathuraa saygıLarımLa
Beyaz Köşk LoDoS
İYİ OYUNLAR
Beyaz Köşk LoDoS
İYİ OYUNLAR
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
Eyw yegenım Godfatherr carım varken handanda ıyı ısler cıkarıyorduk:=) baba dondu Ergenekonla Godfatherrda bızı satanları kalbımızden sıldık bır bır mod yok alayına hırsızlara oluusm buyuk carın susturması var acılsın gelıyoruz yavastan:=)isyankaryolcu yazdı:HEA BU ARADA BENDE TAYFADANIM (ABİ BİDE HIRSIZ KESİNCE İŞTE CEZAAKA 2 M İMİ ÇALDI 3 MİMİ ÇALDI DİOALR ANLAMIORM)
Godfatherr Ergenekonx
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
reis buyuksun senı oyuna dondurmekle en buyuk ıyılıgı yapmısım yenı cıkan kolpalar coktu oyunda:=) namını gorduler reis mod yok dıyorsun bosuna demıyorsun fotolardada bellı her zamankıgıbı bızde varız:=)