Geliştirme ekibi bu konu üzerinde çalışıyor.Bizlere bilgi verilmeden bu konuyu burada paylaşamayız.Bizleri forum üzerinden veya sosyal medya üzerinden takip etmeye devam edin. Eğer öyle bir şey olursa kanallarımızdan paylaşacağız.
İyi Forumlar...
Bugune kadar haksiz ciktigim bir konuyu gosterin bende birakayim oyunu da forumu da :ugeek: beni severek takip eden arkadaslarima da tesekkurlerimi sunarim %99 dogruluk payi tasiyan seylerden bahsediyorum. Sevgiyle kalin :geek:Seven yazdı:Dumanistin yazdığı cevapları severek takip ediyorum. Birgün gelecek herkes bu adamı haklı görecek ama şuan bende inanmıyorum güncelleme paketi tarihi hakkında yaptığı yorumuna bende bir isim vereyim bari bu konuya Afrasiyab cevap verecektir diye düşünüyorum. Kendileri iyi niyetli birine benziyor son günlerde bu yetkiliye kanım ısındı. :roll: :roll:EYUNAL yazdı:Fuat A. mısın kardeşDuMaNisTT yazdı:Yarin sabaha karsi EFRUZ reis tarafindan gerekli aciklama yapilip konu kapanirTabi akillarda soru isareti birakabilir bu. Ama Nerull açiklama yapmaz.
Tarih veriyorsun isim veriyorsun hayırdır :mrgreen:
Yada Eviren gelecektir..
Tamam verdiğin tarihte bir şey gelmezse alırım anahtarını :roll:DuMaNisTT yazdı:Bugune kadar haksiz ciktigim bir konuyu gosterin bende birakayim oyunu da forumu da :ugeek: beni severek takip eden arkadaslarima da tesekkurlerimi sunarim %99 dogruluk payi tasiyan seylerden bahsediyorum. Sevgiyle kalin :geek:Seven yazdı:Dumanistin yazdığı cevapları severek takip ediyorum. Birgün gelecek herkes bu adamı haklı görecek ama şuan bende inanmıyorum güncelleme paketi tarihi hakkında yaptığı yorumuna bende bir isim vereyim bari bu konuya Afrasiyab cevap verecektir diye düşünüyorum. Kendileri iyi niyetli birine benziyor son günlerde bu yetkiliye kanım ısındı. :roll: :roll:EYUNAL yazdı:Fuat A. mısın kardeşDuMaNisTT yazdı:Yarin sabaha karsi EFRUZ reis tarafindan gerekli aciklama yapilip konu kapanirTabi akillarda soru isareti birakabilir bu. Ama Nerull açiklama yapmaz.
Yada Eviren gelecektir..
Verecem sana anahtari bizzat avcuna ben koyacam sen hic kafani yorma :ugeek:EYUNAL yazdı:Tamam verdiğin tarihte bir şey gelmezse alırım anahtarını :roll:DuMaNisTT yazdı:Bugune kadar haksiz ciktigim bir konuyu gosterin bende birakayim oyunu da forumu da :ugeek: beni severek takip eden arkadaslarima da tesekkurlerimi sunarim %99 dogruluk payi tasiyan seylerden bahsediyorum. Sevgiyle kalin :geek:Seven yazdı:Dumanistin yazdığı cevapları severek takip ediyorum. Birgün gelecek herkes bu adamı haklı görecek ama şuan bende inanmıyorum güncelleme paketi tarihi hakkında yaptığı yorumuna bende bir isim vereyim bari bu konuya Afrasiyab cevap verecektir diye düşünüyorum. Kendileri iyi niyetli birine benziyor son günlerde bu yetkiliye kanım ısındı. :roll: :roll:EYUNAL yazdı:Fuat A. mısın kardeşDuMaNisTT yazdı:Yarin sabaha karsi EFRUZ reis tarafindan gerekli aciklama yapilip konu kapanirTabi akillarda soru isareti birakabilir bu. Ama Nerull açiklama yapmaz.
Yada Eviren gelecektir..
iSTaNBuLSeFiRiII yazdı:bu oyuna yenilik bekleyen arkadaşlarımız bence kendilerine (yenilik) bulsunlar gerek oyun yönetimi ve devler geliştirme paketi yerine biz oyuncuları daha fazla akçe (para) harcamamız için elinden geleni yapmaktadır...
oyunda yenilik adına geliştirme paketlerinin kullanım süreleri aşşagı yukarı 2 ile 2,5 yıl arasında oluyo en azından bu zamana kadar böyle oldu... 39 dan 49 lewele geçişimiz 3 yıla ulaştı ha 5 ayda olucak ha 11. ayda olucak derken buralara kadar geldik daha önceki geliştirme paketlerinde en az 4 5 ay öncesinden reklamları yapılıyorduyakın zamanda reklam görmedigimiz için kafadan 7 8 ayı vardır diye düşünüyorum yani 2016 mayıs ayı veya 11.
ayda kesin gelir o zamana kadar oynayan oyuncu bulabilirlerse ve hala para kazanmak istiyolarsa güzel yagma paketleri bizi bekliyo demektir
şimdiden iyi seneler
Geçtiğimiz dönemde yönetime sıralı hakaretler saydıran birisinin bu şekilde savunmaya geçmesi biraz ilginç.tedashii yazdı:Profesör konuştu. Lan sen yönetimin ne yapmaya çalıştığını nerden biliceksin cahil herifYönetime laf atmayı bırak,kendine bir yenilik yap ve beynini biraz geliştirmeye çalış
![]()