Sadece DEV Nerull Cevaplasın.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Sadece DEV Nerull Cevaplasın.

Mesaj gönderen Seven »

Gelecek cevap şu şekilde olacaktır.

Geliştirme ekibi bu konu üzerinde çalışıyor.Bizlere bilgi verilmeden bu konuyu burada paylaşamayız.Bizleri forum üzerinden veya sosyal medya üzerinden takip etmeye devam edin. Eğer öyle bir şey olursa kanallarımızdan paylaşacağız.

İyi Forumlar... ;)
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Sancakxyazar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sancakxyazar »

DEV Nerull'dan kısada olsa bir açıklama bekliyoruz. Parasını ve zamanını harcayan insanların burada kimse tarafından muhatap alınmaması beni üzen durum. Sakın buraya bir Game Master veya forum ekibi tarafından açıklama yapılmasın. Sizlerin burada sadece bir maşa görevi olarak kullanıldığını herkes biliyor. Daha fazla kimseyi kandırmayalım lütfen. Oyuncu arkadaşlarımın haklarını artık aramaları gerekiyor. Biz sustukça 2 yıl değil, 10 yılda ne güncelleme gelir ne İKV ile ilgilenilir.
Benim küfürlü sözlerim sizin kibar yalanlarınızdan daha samimi.
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kordugum »

Hahaha herkes sıyırtmış lan herkes birileriyle konuşuyor ama bir şey göremedik.
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Seven yazdı:
EYUNAL yazdı:
DuMaNisTT yazdı:Yarin sabaha karsi EFRUZ reis tarafindan gerekli aciklama yapilip konu kapanir :) Tabi akillarda soru isareti birakabilir bu. Ama Nerull açiklama yapmaz.
Fuat A. mısın kardeş :D Tarih veriyorsun isim veriyorsun hayırdır :mrgreen:
Dumanistin yazdığı cevapları severek takip ediyorum. Birgün gelecek herkes bu adamı haklı görecek ama şuan bende inanmıyorum güncelleme paketi tarihi hakkında yaptığı yorumuna bende bir isim vereyim bari bu konuya Afrasiyab cevap verecektir diye düşünüyorum. Kendileri iyi niyetli birine benziyor son günlerde bu yetkiliye kanım ısındı. :roll: :roll: ;) Yada Eviren gelecektir..
Bugune kadar haksiz ciktigim bir konuyu gosterin bende birakayim oyunu da forumu da :ugeek: beni severek takip eden arkadaslarima da tesekkurlerimi sunarim %99 dogruluk payi tasiyan seylerden bahsediyorum. Sevgiyle kalin :geek:
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

DuMaNisTT yazdı:
Seven yazdı:
EYUNAL yazdı:
DuMaNisTT yazdı:Yarin sabaha karsi EFRUZ reis tarafindan gerekli aciklama yapilip konu kapanir :) Tabi akillarda soru isareti birakabilir bu. Ama Nerull açiklama yapmaz.
Dumanistin yazdığı cevapları severek takip ediyorum. Birgün gelecek herkes bu adamı haklı görecek ama şuan bende inanmıyorum güncelleme paketi tarihi hakkında yaptığı yorumuna bende bir isim vereyim bari bu konuya Afrasiyab cevap verecektir diye düşünüyorum. Kendileri iyi niyetli birine benziyor son günlerde bu yetkiliye kanım ısındı. :roll: :roll: ;) Yada Eviren gelecektir..
Bugune kadar haksiz ciktigim bir konuyu gosterin bende birakayim oyunu da forumu da :ugeek: beni severek takip eden arkadaslarima da tesekkurlerimi sunarim %99 dogruluk payi tasiyan seylerden bahsediyorum. Sevgiyle kalin :geek:
Tamam verdiğin tarihte bir şey gelmezse alırım anahtarını :roll:
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

EYUNAL yazdı:
DuMaNisTT yazdı:
Seven yazdı:
EYUNAL yazdı:
Tamam verdiğin tarihte bir şey gelmezse alırım anahtarını :roll:
Verecem sana anahtari bizzat avcuna ben koyacam sen hic kafani yorma :ugeek:
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Sora »

CÜCE Nerull
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
iSTaNBuLSeFiRiII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: HİCRET

Mesaj gönderen iSTaNBuLSeFiRiII »

bu oyuna yenilik bekleyen arkadaşlarımız bence kendilerine (yenilik) bulsunlar gerek oyun yönetimi ve devler geliştirme paketi yerine biz oyuncuları daha fazla akçe (para) harcamamız için elinden geleni yapmaktadır...
oyunda yenilik adına geliştirme paketlerinin kullanım süreleri aşşagı yukarı 2 ile 2,5 yıl arasında oluyo en azından bu zamana kadar böyle oldu... 39 dan 49 lewele geçişimiz 3 yıla ulaştı ha 5 ayda olucak ha 11. ayda olucak derken buralara kadar geldik daha önceki geliştirme paketlerinde en az 4 5 ay öncesinden reklamları yapılıyordu :D yakın zamanda reklam görmedigimiz için kafadan 7 8 ayı vardır diye düşünüyorum yani 2016 mayıs ayı veya 11. :D ayda kesin gelir o zamana kadar oynayan oyuncu bulabilirlerse ve hala para kazanmak istiyolarsa güzel yagma paketleri bizi bekliyo demektir :D şimdiden iyi seneler :D
Resim

Resim

Lonca başvurusu için Hicret amblemine tıklayınız.

KıRıKFiNCaN
İstanbulsefiri
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen tedashii »

iSTaNBuLSeFiRiII yazdı:bu oyuna yenilik bekleyen arkadaşlarımız bence kendilerine (yenilik) bulsunlar gerek oyun yönetimi ve devler geliştirme paketi yerine biz oyuncuları daha fazla akçe (para) harcamamız için elinden geleni yapmaktadır...
oyunda yenilik adına geliştirme paketlerinin kullanım süreleri aşşagı yukarı 2 ile 2,5 yıl arasında oluyo en azından bu zamana kadar böyle oldu... 39 dan 49 lewele geçişimiz 3 yıla ulaştı ha 5 ayda olucak ha 11. ayda olucak derken buralara kadar geldik daha önceki geliştirme paketlerinde en az 4 5 ay öncesinden reklamları yapılıyordu :D yakın zamanda reklam görmedigimiz için kafadan 7 8 ayı vardır diye düşünüyorum yani 2016 mayıs ayı veya 11. :D ayda kesin gelir o zamana kadar oynayan oyuncu bulabilirlerse ve hala para kazanmak istiyolarsa güzel yagma paketleri bizi bekliyo demektir :D şimdiden iyi seneler :D

Profesör konuştu. Lan sen yönetimin ne yapmaya çalıştığını nerden biliceksin cahil herif :) Yönetime laf atmayı bırak,kendine bir yenilik yap ve beynini biraz geliştirmeye çalış :D
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

tedashii yazdı:Profesör konuştu. Lan sen yönetimin ne yapmaya çalıştığını nerden biliceksin cahil herif :) Yönetime laf atmayı bırak,kendine bir yenilik yap ve beynini biraz geliştirmeye çalış :D
Geçtiğimiz dönemde yönetime sıralı hakaretler saydıran birisinin bu şekilde savunmaya geçmesi biraz ilginç.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön