Sadece DEV Nerull Cevaplasın.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sancakxyazar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Sadece DEV Nerull Cevaplasın.

Mesaj gönderen Sancakxyazar »

Öncelikle değineceğim konuya başlamadan önce forum kuralları gereği yöneticilere özel konu açılmayacağının bilincindeyim fakat değineceğim konu bir yönetici hakkında değil, oyuncuların genel sorununu bir yöneticiye aktarmak olduğunu belirtmek isterim.

Konuya gelecek olursak..

Sayın Dev Nerull ve değerli oyuncu arkadaşlarım;

İKV'nin hayatımızdaki yerini, bu oyunu uzun süre oynamış, beta dönemi olsun, 39 dönemi olsun kısaca grup bölgeleri dönemi öncesi oyuncuları iyi bilir. Bu oyunu severek, isteyerek, saatlerce başında zamanında geçirerek oynadık. Kimimiz çok değerli zamanlarını, kimimiz parasını harcadı. Çoğumuz İKV'yi çok sevdik. Sadece eğlence için, bulduğumuz samimi ortam ve dostluklar için, hikayesi olsun içeriği olsun tatlı bir maceraya atılmak için yıllarca oynadık biz bu oyunu.

Ancak oyun öyle bir hale geldi ki özellikle TTNET bünyesine geçtikten sonra oyunu kaldırıp bir köşeye attılar ancak parasını yemeye de devam ettiler, ediyorlar.

Hadi itiraf edin sayın yöneticiler. Başımıza üç beş forum görevlisi, üç beş etkinlik görevlisi arada bir de bizleri susturmak için kullandığınız bir kaç Game Master dışında gerçekten oyunun alt yapısı ile uğraşan, oyunun ve oyuncunun geleceğini düşünen kimseler kaldı mı ?

Merak ediyorum doğrusu oyunun akıbetini merak edip oyuna girmeyip de acaba bugün bir yenilik geldimi diye foruma girip çıkan var mı diye ?

Aslında bu konuyu açmakta ki amacım ya artık oyun hakkında bir açıklama yapın yada kapatıp gidelim buraları. Daha fazla insanların boş yere parasını, emeğini en önemlisi değerli zamanını çalmayalım.

Değerli oyuncu arkadaşlarım sizlere de soruyorum hanginiz eskisi gibi saatlerce başından kalkmadan severek bu oyunu oynayabiliyorsunuz ? ( Grup bölgeleri ve tılsım saçmalıkları meydana gelmeden önceki gibi )

Belki yazılacak, sorulacak çok şey var ancak Nerull Beye son olarak şunları söyleyerek sözlerimi bitirmek istiyorum.
Emin olun bizlerin sizlerle şahsi problemi yok. Bizlerin tek derdi sadece İKV. Biz severek oynayarak oynadığımız bu oyunun eski günlerine dönmesini istiyoruz ancak aslına bakarsanız bizimde pek umudumuz kalmış değil. Bunlar son çırpınışlar..

Keyifli forumlar.
Benim küfürlü sözlerim sizin kibar yalanlarınızdan daha samimi.
LoveLy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Sadece DEV Nerull Cevaplasın.

Mesaj gönderen LoveLy »

Merhabalar

Öncelikle selamlarımı iletiyorum.
Eski bir forum yöneticisi olarak oyunun gidişatını ve gözlemlerimin haklılığını görmek beni çok üzüyor. Yıllar önce ayrılmış olduğum bu görevden, oyunun gelişiminden itibaren her türlü alanda maddi olanakların ön planda tutulduğunu görmek beni üzdüğünü gördüğümü düşünerek bu gerekçeyle ayrıldım.

Aradan 1,5 - 2 yıl gibi geçen zamanda yönetim ekibindekilerin özellikle bu sebepten dolayı ayrıldıklarını da biliyorum. Fakat dev yöneticilerinin oyunun gelişimi açısından bir rekabet ortamından kaçıp maddi yatırımlarının peşinden koştuktan sonra %70 gibi büyük bir kesimin oyunu bıraktığı hepimizin bildiği bir olaydır.

Tek sorumlu elbette yöneticilerdir. Yıllardır yeni bir gelişme için her gün forumları takip eden, sadece bayramlarda konu açıp iyi bayramlar dedikten sonra bir sonraki yılın bayramını bekleyenler bizlere bayram yaşatmıyorlar.

Gelin sizlere bir öneri verip konuyu kapatayım. Eğer gerçekten para kazanmak için can atıyorsanız. Yatırımınızı iyi yapıp bir yeni bölge ve güncelleme getirin. Bunun için yeni itemler ve yeni güçlendirici dükkan eklentileri yükleyin. Kazanan siz olursunuz, mutlu olan da biz oyuncular.
Eğer bir adım atılmazsa ki atılmıyor. Tahminime göre en fazla 1 yılı kalır bu oyunun geleceği..

Saygılarımla..
LoveLy / ByFtH
Kuklacı
bir hayaldi .. geldi , geçti Resim [[FatiH KARATAŞ]]
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen tedashii »

Merhaba arkadaşlar,
Bende uzun zamandır yönetimi kınıyordum. Fakat Dev Nerull sadece " GÖRÜNTÜ" amaçlı olarak developerlik görevi yapıyor. Oyunu o geliştirmiyor. Oyunu geliştiren developerler ile bir görüşmem oldu ve güncellemenin kesin olarak geliceğini öğrendim. Bu yüzden foruma uzun zamandır güncelleme ile ilgili yazmıyordum. Gelicek olan güncellemeden sonra İKV sürekli olarak gelişmeye devam edecektir diye düşünüyorum. Yönetim açıklama yapmıyor, neden yapmıyor bilmiyorum ama güncelleme gelicek. Keyifli forumlar :)
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

kemik kitlesi olan bir oyun bulunuyor bunu bir kenara itmemeleri en doğrusu olacaktır
Fakat neden bir kaç cümle ile oyuncuları rahatlatmıyorlar anlamış değilim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

Bakarsanız nerull gelip acıklama yapar bu seneki fuarda yenilikler var diye olamazmı sizce :)
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
TabipYarbay
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen TabipYarbay »

Kabile yazdı:Bakarsanız nerull gelip acıklama yapar bu seneki fuarda yenilikler var diye olamazmı sizce :)
Oda bir umuttur. ama umudun bittigi yerde mucizeler baslar suan ikv'nin durumu gibi bi mucize bekliyoruz belki bu gunlerde bizde variz gamex fuara cikar hi ?
Carpie Diem
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

tedashii yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Bende uzun zamandır yönetimi kınıyordum. Fakat Dev Nerull sadece " GÖRÜNTÜ" amaçlı olarak developerlik görevi yapıyor. Oyunu o geliştirmiyor. Oyunu geliştiren developerler ile bir görüşmem oldu ve güncellemenin kesin olarak geliceğini öğrendim. Bu yüzden foruma uzun zamandır güncelleme ile ilgili yazmıyordum. Gelicek olan güncellemeden sonra İKV sürekli olarak gelişmeye devam edecektir diye düşünüyorum. Yönetim açıklama yapmıyor, neden yapmıyor bilmiyorum ama güncelleme gelicek. Keyifli forumlar :)
Merak ettin kimle konuştun acaba ? Özelden yaz bakayım adını
Nihat abinin buraya gelip şu olacak bu bitecek demesini beklemeyin
Ayrıca şunuda ekleyim bu oyuna 2 yıl diyelim hadi güncelleme gelmiyor yani beklenti büyük olur gelipte 1 bölge falan gelirse kimse tadmin olmaz doyucuru bir şey gelmediği dişinda (:
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen showmaster »

Ben Nerull hepinizi Trollemeye geldim Açın !
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

showmaster yazdı:Ben Nerull hepinizi Trollemeye geldim Açın !
Saat geç oldu kardeş tutmadı bu :geek:
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen showmaster »

EYUNAL yazdı:
showmaster yazdı:Ben Nerull hepinizi Trollemeye geldim Açın !
Saat geç oldu kardeş tutmadı bu :geek:
Nasrettin Hoca misali be üstadım , ya Tutarsa ?
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön