-İKV Beta döneminden itibaren çoğu oyuncu tarafından sevilerek oynanan bi oyundu.Fakat son zamanlarda insanların oyundan sıkılmasıyla kan kaybetmeye başladı..
-Oyuncular haricinde bazı Game Master ve Developer'ların aramızdan ayrılması ile birlikte iyice umutlar tükenmeye başladı..Özellikle beta döneminin ilk geliştiricilerinden FevziBey'in aramızdan ayrılması bir çok oyuncuyu üzdü.
-Şuanda görevde olan 5 tane aktif Developer mevcut. (Nerull , Orti , Ronaldo , Gorgar , Teiseba)
-Beta döneminden beri 3 tane Developer(FevziBey , Gorgar , Teiseba)görev yapmaktaydı.FevziBey aramızdan ayrıldıktan sonra Gorgar ve Teiseba görevlerine devam etti ek olarak Nerull Ronaldo ve Orti ile Developer kadrosu güçlendirildi.
-Benim şahsi düşüncem bu oyuna emek vermiş 5 emekçi Developer'larımız oyuncuların beklentisini karşılayacak çalışmaları gizliden gizliye sürdürüyorlar
-İKV belki fuara katılacak ya da katılmayacak ama yakın süre zarfı içinde geliştirici ekip bişeyleri oyuncuların önüne sergileyeceklerini düşünüyorum.
Tamamen şahsi fikrimdir.Umudunuzu yitirmeyin
İyi forumlar.
~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
Merhaba,
Bende geliştirici ekibin bu oyuncuları yarı yolda bırakacağını düşünmüyorum. Ama son güncellemeden bu yana aradan geçen uzunca bir sürenin ardından artık bir açıklama yapılması gerektiğini düşünüyorum. CaptainATX'in dediği gibi ;
" İKV'nin olduğu yerde her zaman umut vardır"
İyi forumlar.
En son tedashii tarafından 28 Eyl 2015 13:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.