Paket Hazırlıkları başladı ! bayram gibi haber
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: Paket Hazırlıkları başladı ! bayram gibi haber
arkadaşlar herkesin kendince fikirleri olabilir size mantıklı olana katılırsınız bu normal bir şey neden illa birbirinize hakaret ediyor sunuz

- AlperenARAR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Yahu hocam bır degıl ıkı degıl herkonuda bırsey sallıyor, onu gectım boyle buyuk bırsey acıklıyormus gıbı boburlenıyorya,kendını ne sanıyorsa artık
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Bölgeye hazırlık yapmak için mor fare kesin ilerde millet pide kuyruğuna girer gibi mor fare kuyruguna girecek sebebini ise sormayınız sadece mor fare kesiniz tabınız bol olsun.
- AmiR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: KHoLPaSHaLi
Merhaba arkadaşlar
Fuar ve güncelle konusundaki düşüncelerim şunlar, uzun zamandır oyunda güncelleme yok ve yönetim ekibinden verilen cevaplar standart olup oyun gelişiyor ama biz bilmiyoruz geliştirici ekip biliyor diyorlar.
Geliştirici ekip kendisini tehlikeye atmaz ve oyunun gelişmesinde hızlı olursalar, fuar zamanına kadar geliştirdikleri her ne ise hatasız bir şekilde ve geliştirdikleri şeyler fuar da onları rezil etmeyecekse (örnek: ikv yeni bölge getirdi ve bölgeyi kimse beğenmezse ) hem fuara katılırlar hemde orada tanıtımı yaparlar.
Seçenekler şunlar :
>İKV ekibi hızla oyunu geliştiriyorsa ve bu gelişme sadece oyuncuları kandırmaya yönelikse fuara katılmazlar.
>İKV ekibi hızla oyunu geliştirip ve fuar zamanına kadar her şey eksiksiz tam olursa fuara katılırlar.
>İKV ekibi fuara yetişmeyeceğini anlarsa gelen güncelleme %80 güzel olacak demektir.
Yorumlara katılanlardan +1 bekliyorum
iyi forumlar.
Fuar ve güncelle konusundaki düşüncelerim şunlar, uzun zamandır oyunda güncelleme yok ve yönetim ekibinden verilen cevaplar standart olup oyun gelişiyor ama biz bilmiyoruz geliştirici ekip biliyor diyorlar.
Geliştirici ekip kendisini tehlikeye atmaz ve oyunun gelişmesinde hızlı olursalar, fuar zamanına kadar geliştirdikleri her ne ise hatasız bir şekilde ve geliştirdikleri şeyler fuar da onları rezil etmeyecekse (örnek: ikv yeni bölge getirdi ve bölgeyi kimse beğenmezse ) hem fuara katılırlar hemde orada tanıtımı yaparlar.
Seçenekler şunlar :
>İKV ekibi hızla oyunu geliştiriyorsa ve bu gelişme sadece oyuncuları kandırmaya yönelikse fuara katılmazlar.
>İKV ekibi hızla oyunu geliştirip ve fuar zamanına kadar her şey eksiksiz tam olursa fuara katılırlar.
>İKV ekibi fuara yetişmeyeceğini anlarsa gelen güncelleme %80 güzel olacak demektir.
Yorumlara katılanlardan +1 bekliyorum
iyi forumlar.
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Vuslatt
söylediklerine katılıyorum fakat yıllardır geliştirici ekip çalışıyor dendi eğer bu doğru ise fuara yetişmesi için yeterince zaman geçti yani eğer çalışıldı ise fuarda da güzel bir bölge görebiliriz

- yusufcan211
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Dost Kervanı
bilgilerini verenlere fotoğrafları attım 

İmza:GWYNBLEIDD
Konular kaldırılıyor bir mod veya dev şuan gizli olarak forumda 
Şu fotoları özelime hızlıresim vb gibi site linki olarak göndersene bi bakayım !!yusufcan211 yazdı:bilgilerini verenlere fotoğrafları attım
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Hiç uğraşma. Elentari'nin kardeşinden aldığım resimler diye Aykut serin isimli birisinin çizimlerini yutturmaya çalışıyor.Burak8154 yazdı:Şu fotoları özelime hızlıresim vb gibi site linki olarak göndersene bi bakayım !!yusufcan211 yazdı:bilgilerini verenlere fotoğrafları attım

Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.