Yazı Stili,Yükleme Resminin Değiştirilmesi ve Pencere Modu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KHoLPaSHaLi

Re: Yazı Stili,Yükleme Resminin Değiştirilmesi ve Pencere Mo

Mesaj gönderen AmiR »

BilgeTonyukuk yazdı:
Yanlış anlamadıysam yükleme ekranındaki karakter resimleri aynı kalsın, sadece arka plandaki görsel kısım değişsin istiyorsun. Maalesef bu dediğini konudaki anlatımlar ile yapamazsın. Bunun için PhotoShop gibi resim düzenleyici programları kullanarak, ön plandaki karakterleri alıp başka bir görsel üzerine yerleştirebilirsin. Ufak bir örnek hazırlamaya çalıştım senin için:

Yükleme ekranındaki erkek şifacıyı alıp Migrat'a ait bir görsel üzerine yerleştirdim.

Resim

Ancak bu şekilde yapabilirsin.
Launcher açtın > sunucunu seçtin > İD ve Pass Yazdın > yükleme esnasında herhangi bir resim geldi > 4 adet karakterin var ve karakterlerin arkasında ki resim Camii, sağda ağaç, solda yanan bidon ve yıkık evler mevcut. tam olarak bu resmi değiştirmek istiyorum.
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

AmiR yazdı:Launcher açtın > sunucunu seçtin > İD ve Pass Yazdın > yükleme esnasında herhangi bir resim geldi > 4 adet karakterin var ve karakterlerin arkasında ki resim Camii, sağda ağaç, solda yanan bidon ve yıkık evler mevcut. tam olarak bu resmi değiştirmek istiyorum.
Ben yanlış anlamışım, kusura bakma. Bahsettiğin şekilde bir değişiklik yapmak elbette mümkündür, ama bu yasal olmayacaktır. :) Oyun dosyaları üzerinde oynama yapman gerekecektir ki bu da ceza gerektiren bir durum teşkil edebilir. O sebeple bulaşmamanı öneririm. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: KHoLPaSHaLi

Mesaj gönderen AmiR »

BilgeTonyukuk yazdı:
AmiR yazdı:Launcher açtın > sunucunu seçtin > İD ve Pass Yazdın > yükleme esnasında herhangi bir resim geldi > 4 adet karakterin var ve karakterlerin arkasında ki resim Camii, sağda ağaç, solda yanan bidon ve yıkık evler mevcut. tam olarak bu resmi değiştirmek istiyorum.
Ben yanlış anlamışım, kusura bakma. Bahsettiğin şekilde bir değişiklik yapmak elbette mümkündür, ama bu yasal olmayacaktır. :) Oyun dosyaları üzerinde oynama yapman gerekecektir ki bu da ceza gerektiren bir durum teşkil edebilir. O sebeple bulaşmamanı öneririm. :)

Bence yasak değildir ha yöneticiler ? :D
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Bunu yapabilmek için özel şifre ile paketlenmiş .dat dosyaları üzerinde oynama yapman gerekir ki bu durum etik değildir ve yasaktır. Ama burada açıklandığı kadarıyla .jpeg, .bmp ve .dds gibi herkese açık dosyalar üzerinde değişiklik yapılmasında bir sakınca yok. Yani yükleme ekranı, kullanıcı arabirimi, yükleme ekranındaki cin animasyonu bu dosyalar arasına giriyor. Ancak kullanımı sırasında launcher tarafından otomatik olarak orijinali ile değiştirilen görsel dosyalar da var. Kullanıcı arabirimi yani userinterface isimli dds formatlı resim dosyası her girişte otomatik olarak güncellendiği için normal kullanımı zorluk çıkarabiliyor. O yüzden giriş ekranı resimlerini düzenleyip dilediğin gibi kullanabilirsin.
Kullanıcı avatarı
TabipYarbay
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen TabipYarbay »

aleykum selam yararli bi konu emegine saglik.
Carpie Diem
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

GWYNBLEIDD yazdı:Bunu yapabilmek için özel şifre ile paketlenmiş .dat dosyaları üzerinde oynama yapman gerekir ki bu durum etik değildir ve yasaktır. Ama burada açıklandığı kadarıyla .jpeg, .bmp ve .dds gibi herkese açık dosyalar üzerinde değişiklik yapılmasında bir sakınca yok. Yani yükleme ekranı, kullanıcı arabirimi, yükleme ekranındaki cin animasyonu bu dosyalar arasına giriyor. Ancak kullanımı sırasında launcher tarafından otomatik olarak orijinali ile değiştirilen görsel dosyalar da var. Kullanıcı arabirimi yani userinterface isimli dds formatlı resim dosyası her girişte otomatik olarak güncellendiği için normal kullanımı zorluk çıkarabiliyor. O yüzden giriş ekranı resimlerini düzenleyip dilediğin gibi kullanabilirsin.
Yorumun için teşekkürler Mustafa, bahsettiğin gibi bir değişikliğin kurallara uygun olup olmadığının takdirini yöneticilere bırakıyorum. :)
TabipYarbay yazdı: aleykum selam yararli bi konu emegine saglik.
İşine yaradıysa ne mutlu bana ahbap.
Resim
Kullanıcı avatarı
IIxSaDoSaDoxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Cihan I Hükümdar.

Mesaj gönderen IIxSaDoSaDoxII »

Emeğine sağlık İhsan dostum.Sevap point kasıyorsun yine.. :D :D

Bazı resimlerde tam olarak göstermek için resmi 1024*770 ayarlayıp daha sonra aşağı doğru çekerek 1024 yapıp alttaki boş kısmı siyah renkle doldurulursa tam görünüm sağlayabilirler. :D
Resim

Görünümü:
Resim

Buda benim giriş ekranım.. ;) YEŞİLİM <3
Resim
Resim
KaLipTRa
xKaLipTRa
Resim

Resim
Zehir Ölümse , Asit Kandır!
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

IIxSaDoSaDoxII yazdı:
Emeğine sağlık İhsan dostum.Sevap point kasıyorsun yine.. :D :D
Estağfirullah dostum, yardımcı olabildiysek ne mutlu bize. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Twingo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Twingo »

Yıllardır oynarım şu oyunu pencere modu hariç hiç birini bilmezdim ellerine sağlık üstadım konu muazzam. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

Twingo'ya Katılıyorum. Gerçekten güzel bir çalışma. tebrik ediyorum. Başarılarının Devamını diliyorum BilgeTonyukuk
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France

“Genel Etkileşim” sayfasına dön