Acil bakın !!
- HighTurkeyGG
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Acil bakın !!
Arkadaşlar bb2 ve bb3 (büyücü için) tılsım reçetelerini düşürüyor muyuz yoksa alıyor muyuz ? Alıyorsak nerede ?
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Acil bakın !!
Mor fareden düşüyor kardeşim kolay gelsin.
- HighTurkeyGG
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Adam akıllı cevap vermeyeceksen neden cevap yazıyorsun.Yardımlaşma yeri burası,dalga geçme yeri değil..!kordugum yazdı:Mor fareden düşüyor kardeşim kolay gelsin.
- busecalikk
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Time of Death
Yanılmıyorsam eğer Topkapı'da Mecnun'dan 20.000.000'e temin edebilirsin. Fiyat konusunda pek emin olamadım şimdi. 
ıDUMBLEDOREı
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
- HighTurkeyGG
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Teşekkür ederim bir bakacağım.busecalikk yazdı:Yanılmıyorsam eğer Topkapı'da Mecnun'dan 20.000.000'e temin edebilirsin. Fiyat konusunda pek emin olamadım şimdi.
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <LIL>
Merhaba,
Büyücü için bulunan Büyü Bozma II ve III Tılsımlarının reçetesi Topkapı bölgesinde bulunan Mecnun'dan alabilirsin.
Büyü Bozma II reçetesi < 500.000.000,
Büyü Bozma III reçetesi < 900.000.000 fiyatındadırlar,
Bilginize, iyi forumlar !
Büyücü için bulunan Büyü Bozma II ve III Tılsımlarının reçetesi Topkapı bölgesinde bulunan Mecnun'dan alabilirsin.
Büyü Bozma II reçetesi < 500.000.000,
Büyü Bozma III reçetesi < 900.000.000 fiyatındadırlar,
Bilginize, iyi forumlar !
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
HighTurkeyGG yazdı:Adam akıllı cevap vermeyeceksen neden cevap yazıyorsun.Yardımlaşma yeri burası,dalga geçme yeri değil..!kordugum yazdı:Mor fareden düşüyor kardeşim kolay gelsin.
Sen o mala bakma arkadaşım, zeka seviyesi düşük hatta hiç yok seviyesiz birisi. Topkapı da mevcut reçete :roll:
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
501'i yazıyorum seni güzel bir şekilde andım bir ara gel kemiginide verem.DuMaNisTT yazdı:HighTurkeyGG yazdı:Adam akıllı cevap vermeyeceksen neden cevap yazıyorsun.Yardımlaşma yeri burası,dalga geçme yeri değil..!kordugum yazdı:Mor fareden düşüyor kardeşim kolay gelsin.
Sen o mala bakma arkadaşım, zeka seviyesi düşük hatta hiç yok seviyesiz birisi. Topkapı da mevcut reçete :roll:
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Yok sana afiyet olsunkordugum yazdı:501'i yazıyorum seni güzel bir şekilde andım bir ara gel kemiginide verem.DuMaNisTT yazdı:HighTurkeyGG yazdı:Adam akıllı cevap vermeyeceksen neden cevap yazıyorsun.Yardımlaşma yeri burası,dalga geçme yeri değil..!kordugum yazdı:Mor fareden düşüyor kardeşim kolay gelsin.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Tahmin Ederim
Tahmınımce yanlıs oyun oynuyorsunHighTurkeyGG yazdı:Arkadaşlar bb2 ve bb3 (büyücü için) tılsım reçetelerini düşürüyor muyuz yoksa alıyor muyuz ? Alıyorsak nerede ?