Paket Hazırlıkları başladı ! bayram gibi haber

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Mrreotai
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Paket Hazırlıkları başladı ! bayram gibi haber

Mesaj gönderen Mrreotai »

Bugün sunucuya bayram nedeniyle gelen bir GM mizden aldığımız bilgiler ışığında bir paket hazırlığı olduğundan söz edildi,şu an için hiçbir ayrıntılı bilgi verilmezken gm şu ifadeleri kullandı :

''hepinizin ortak sorduğu bir soru var onu yanıtlıyayım,geliştiricilerden aldığımız bilgilere göre bir paket hazırlığından bahsediliyor,fakat detaylı bilgileri bizde tam bilmiyoruz,ilerleyen günlerde takipte olun''

Game x e katılıp katılmayacağımız konusunda ise hala bir sonuca varışmamış durumda olunduğunu bize bildirdi.

Güzel gübeşli günler umut eden oyunculara yaklaşıyor gibi görünüyor, şimdiden herkese hayırlı uğurlu olsun bu bayramda size bayram gibi haber olsun esen kalın :)
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Paket Hazırlıkları başladı ! bayram gibi haber

Mesaj gönderen tedashii »

:D :D İnandın mı ? Ben az önce konu açtım yeni bölgeyi sordum AFRASİYAB hemen kaldırdı. Şimdi bu iletiyi de kaldırır çünkü yapabildiği en iyi şey bu. İleti kaldırmak
WesTSooN
Mrreotai
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

tedashii yazdı: :D :D İnandın mı ? Ben az önce konu açtım yeni bölgeyi sordum AFRASİYAB hemen kaldırdı. Şimdi bu iletiyi de kaldırır çünkü yapabildiği en iyi şey bu. İleti kaldırmak
Konunun kaldırılmasında hiçbir gerekçe yok, ben sadece gm tarafından verilen bir bilgiyi paylaştım bahsettiğiniz forum yöneticisinin gerekçe göstermeden bir başlık kaldıracağını sanmıyorum,herhangi bir gm adını bilerek vermedim,ve sorunuza gelirsek EVET inandım,yeni paket hazırlıkları başladı :)
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Fotoğraf varmı ?
WesTSooN
Mrreotai
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

tedashii yazdı:Fotoğraf varmı ?
Fotoğraf almadım fakat illaki alan birileri olmuştur(en azından ozan kesin almıştır buradan paylaşabilir belki ),meran sunucusuna gelip KARAGÜL,XMEZAR,KODADIANIL Gibi isimlerden blginin doğruluğunu kontrol edebilirsiniz ve ayrıca ben kimseyi inanması için zorlamıyorum.İnanıp inanmamak size kalmış :)
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Hadi hayırlısı,inşallah yakın zamanda gelir
Resim
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mrreotai yazdı:
tedashii yazdı:Fotoğraf varmı ?
Fotoğraf almadım fakat illaki alan birileri olmuştur(en azından ozan kesin almıştır buradan paylaşabilir belki )
Sabırsızlıkla bekliyorum :)
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sora »

Anladım hocam
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Burak8154 »

Mrreotai yazdı:Bugün sunucuya bayram nedeniyle gelen bir GM mizden aldığımız bilgiler ışığında bir paket hazırlığı olduğundan söz edildi,şu an için hiçbir ayrıntılı bilgi verilmezken gm şu ifadeleri kullandı :

''hepinizin ortak sorduğu bir soru var onu yanıtlıyayım,geliştiricilerden aldığımız bilgilere göre bir paket hazırlığından bahsediliyor,fakat detaylı bilgileri bizde tam bilmiyoruz,ilerleyen günlerde takipte olun''

Game x e katılıp katılmayacağımız konusunda ise hala bir sonuca varışmamış durumda olunduğunu bize bildirdi.

Güzel gübeşli günler umut eden oyunculara yaklaşıyor gibi görünüyor, şimdiden herkese hayırlı uğurlu olsun bu bayramda size bayram gibi haber olsun esen kalın :)
Kaç paket sigara hazırlıyorlar ? Adresi vereyim de birkaç karton benim eve bıraksınlar :twisted: Neyse şaka bi yana gm nin biri bizim sunucuya geldi. Bayram kutlama amacı ile. Dedim bilgi ver oyun hakkında yoksa çık git. "Eee yetkili kişiler çalışmakta. İnanın bizde ailemize vakit bile ayıramıyoruz " dedi. SOnra " Oyun kapanmaz, yenilik hususunda çalıştığımızı bilin istedik " gibisinden muhabbet döndü. Biz laf değil kesin bilgi istiyoruz dedik. GAMEX i sorduk. Dahalık belli değil dedi. Sonra dayanamadı oyundan çıktı :twisted: :twisted:
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kordugum »

Yalan arkadaş bir printin bile yok laga luga etme boşa sen 100.kişisin böyle diyen hepsi fıss çıktı o lahmacunda öyle çıktı.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön