Holde Yaşanan Problemler Yorumlarınızı Alalım !
- murathanbey1453
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: The King Rdm
Holde Yaşanan Problemler Yorumlarınızı Alalım !
Holdeki Ve saate Belli başlı problemler [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nKDY--n ... e=youtu.be[/youtube]
Re: Holde Yaşanan Problemler Yorumlarınızı Alalım !
murathanbey1453 yazdı:Holdeki Ve saate Belli başlı problemler [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nKDY--n ... e=youtu.be[/youtube]
İyi hoş diyorsun video da fakat eminönü sunucusunda öyle bir oyuncular var ki beni çileden çıkarıyorlar.
Anlayışlı oyuncu bulmak çok ama çok zor sadece herkes birbirine güzel bir davranış veyahut güzel bir tavır sergilese belki de anlayışlı oyuncular çoğalacaktır.
Dediğin her konuda haklısın...
Kolay gelsin...
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
holde her sunucuda problem olur problemi aşacak çözümler bulmalisınız kendi imkanlarınıza göre

-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Tahmin Ederim
Tahmınımce her sunucuda yasanıyor bu problemler
Kolay gelsın
Kolay gelsın
- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Cihan I Hükümdar.
Kendini böyle masum hiç bir şey yapmayan biri olarak gösteren bu arkadaş aslında BÜYÜK BİR KARAKTERSİZ.. :!:
Buyrun fotolara bakalım.

Kendisi 18 canla kaçarken buldum ve kestim direk söyle kanalından yazdığı yazıya dikkat.

Söyle kanalı yetmezmiş gibi birde bölgeden yazıyor.Burda süt dökmüş gibi kedi oyunda arslan.
Sen o kadar karakterli insansında sadece seni kestiği için bir insana neden hemen hırsız damgası vuruyorsun.. ?
Buyrun fotolara bakalım.

Kendisi 18 canla kaçarken buldum ve kestim direk söyle kanalından yazdığı yazıya dikkat.

Söyle kanalı yetmezmiş gibi birde bölgeden yazıyor.Burda süt dökmüş gibi kedi oyunda arslan.
Sen o kadar karakterli insansında sadece seni kestiği için bir insana neden hemen hırsız damgası vuruyorsun.. ?
- murathanbey1453
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: The King Rdm
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Peki neden loncanızdaki Façebook -TüRkSaNcAĞı (mustafa) ray başında beni kesti? Dokunmuyordum ben bana dalaşana aynı şekilde cevap veririm sonra maden içinden koşarken geçirmedim ve kestim.Holde mustafaya benden yana artık bir müsade yok nerede görürsem dalaşırım haberin olsun iyi niyet bitmiştir 

Afanesiyevo