Facebook etkinlik
Facebook etkinlik
Facebookta yapılacağı söylenen etkinlik neden yapılmıyor daha ?
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
Re: Facebook etkinlik
Uyuyan devleri uyandırma ortalık sakinken paylaşırlar hemen kodu girerler sana bana kalmaz
Sabahtan beri bende bekliyorum bakalım beklemeye devam
Sabahtan beri bende bekliyorum bakalım beklemeye devam
Sırf bu etkinlik için saat 15:00 dan beri oyuna girmiyorum adamlar saatimi çaldı
inşallah 1000 akçe ile kazanırım o saati şimdiden bol şans sizlerede
Selam arkadaşlar,
Etkinliğimiz başlıyor. Gün içerisinde paylaşılamayan e pinler az sonra dağıtılacak. Etkinliğimiz 4 gün boyunca devam edecek. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Etkinliğimiz başlıyor. Gün içerisinde paylaşılamayan e pinler az sonra dağıtılacak. Etkinliğimiz 4 gün boyunca devam edecek. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Zifan yazdı:Selam arkadaşlar,
Beklenen açıklama sonunda geldi 6 saat 45 dkdır bekliyorum bakalım
- kordugum
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Neden hep biz anlayışlı oluyrus biraz anltırmısın zifn hnmZifan yazdı: Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Ne yazık ki dediğim gibi oldu süresi dolan kodu koydular ortalık sakinken saat 2:15 civarı verdikleri 1000 akçelik kodu girmişler
Sabah denediğimde e pin kullanılmış yazısını gördüm ve facedeki yoruma baktığım saat 2:15 civarı biri girmiş e pini sözde bugün öğle saatlerinde kod aktif olacaktı
Saygılar...
Sabah denediğimde e pin kullanılmış yazısını gördüm ve facedeki yoruma baktığım saat 2:15 civarı biri girmiş e pini sözde bugün öğle saatlerinde kod aktif olacaktı
Saygılar...