İsim ve istediği 2 rengi yazıp İstekte bulunabilirsiniz Her çeşit font örneği mevcut.. Birkaç örnek ve dahası .. (Başka bir Online Oyun Forumunda açtığım konuda yaptığım imzalardır.)
[/center]
En son AFRASiYAB tarafından 19 Oca 2016 17:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 5 kere düzenlendi.
Sebep:Kullanıcının isteği üzerine düzenlendi.
Bunlara uygun birşeyler yaparsan sevinirim çok abartılı olmasın
Sade olabilir
(Sadece birini yapıyorsan ''Claireal'' yaparsan iyi olur)
ÖRNEKTEKİ ROVİE VE LAZPAPAZ(en baştaki) olabilirler
Teşekkürler
ıIGRaYTECHIı.ıIBLUETECHIı .Graytechh.Graytechhh. İsimleri Haricinde Karakterim Yoktur... Benzer İsimde Altında '' H Ü R '' Yazmayan Karakterlerin Vereceği Rahatsızlığı Kabul Etmem.
Forumda böyle bir akım başlatacağımı tahmin etmemiştim Eserlerini beğenerek takip ediyoruz reis Bana da yaparsın artık bişeyler zevkine güveniyorum Yokedicidadas
firaridadas yazdı:Forumda böyle bir akım başlatacağımı tahmin etmemiştim Eserlerini beğenerek takip ediyoruz reis Bana da yaparsın artık bişeyler zevkine güveniyorum Yokedicidadas
Bu akımı İstanbul Kıyamet Vakti'nde denemedim fakat diğer oynadığım oyunda yapmıştım : )
firaridadas yazdı:Forumda böyle bir akım başlatacağımı tahmin etmemiştim Eserlerini beğenerek takip ediyoruz reis Bana da yaparsın artık bişeyler zevkine güveniyorum Yokedicidadas
OMG adam iletimi bekliyormuş Hocam o ne hız benim iletiyı yazmam daha uzun sürmüştü helal olsun
OMG adam iletimi bekliyormuş Hocam o ne hız benim iletiyı yazmam daha uzun sürmüştü helal olsun
En son BunudaBanlayin tarafından 21 Eyl 2015 18:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.