Giriş Ekranındaki Kasma Problemi Hk.
- LyKaoN
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fıerce
Giriş Ekranındaki Kasma Problemi Hk.
:idea: Oyuna girişte kullanıcı adı ve şifremi yazarken kasma problemi yaşıyorum.Ben yazıyorum,yazdıklarım ekrana yavaş yavaş geliyor.Forumda çözümünü tek bir yerde gördüm o da arka planda bir programı çalıştır falan demiş.Bunun arka plana program açmadan çözebileceğim bir şekli var mı arkadaşlar,başına gelen ve düzeltebilen varsa yazarsa çok sevinirim.
# AfterFall
# LykaoN
# checkup
# Njord
# LykaoN
# checkup
# Njord
Re: Giriş Ekranındaki Kasma Problemi Hk.
o ekran herkeste aynı şekilde sorun senden kaynaklı değil
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
- LyKaoN
- FareAdam Düşmanı

İyide çok sinir bozucu ve saçma birşey düzeltilmesi lazım :?:
# AfterFall
# LykaoN
# checkup
# Njord
# LykaoN
# checkup
# Njord
- musallat123
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Vaktiyle bir tanıdığım bilgisayarın RAM'inden kaynaklana bir sorun olduğunu söyledi.RAM performansı düşünce mi ne öyle oluyormuş.Valla ben bilgisayardan çok anlamam , ama e-mail ve şifre yazarken arka planda bir film veya video açsan sorun düzelecektir.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Lonca: ...
Spotify kullanıyorsan Spotify açıkken sorunsuz giriş yapabilirsin. Ben öyle yapıyorum bir kasma durumu yaşamadım bir daha.
- AlperenARAR
- Sahaf Yardımcısı

Herhangı bır program yuklemek yerıne not defterıne yaz , kopyalıyıp yapıstır.Ben oyuna basladıgımdan berı oyle yapıyorum yazmakla kım ugrasıcak 
- firaridadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Voice of Voiceless
Her ne kadar bende yeni yeni öyle yapmaya başlasam da +1AlperenARAR yazdı:Herhangı bır program yuklemek yerıne not defterıne yaz , kopyalıyıp yapıstır.Ben oyuna basladıgımdan berı oyle yapıyorum yazmakla kım ugrasıcak
LyKaoN yazdı: :idea: Oyuna girişte kullanıcı adı ve şifremi yazarken kasma problemi yaşıyorum.Ben yazıyorum,yazdıklarım ekrana yavaş yavaş geliyor.Forumda çözümünü tek bir yerde gördüm o da arka planda bir programı çalıştır falan demiş.Bunun arka plana program açmadan çözebileceğim bir şekli var mı arkadaşlar,başına gelen ve düzeltebilen varsa yazarsa çok sevinirim.
Şimdi windows 7 de hızlı yazıyordu. Fakat win 10 pro yükseltince bendede yazdıklarım sonradan işliyordu. Normalde müzik açıkken oyun oynayamam ama bu sayede müzik açıkken oyun oynamak zevkli oluyormuş. Oyuna girmeden önce win 10 kendi uygulaması karnaval Fm radyosunu açıyorum
- LyKaoN
- FareAdam Düşmanı

Gelen yorumlara bakılırsa çözüm yok, yani bi İKV klasiği.Teşekkür ettim arkadaşlar
# AfterFall
# LykaoN
# checkup
# Njord
# LykaoN
# checkup
# Njord