TTNET'in stand ücreti vereceğini sanmıyorum.
Oyun TTNET'e geçtiğinden beri Game X'e katılmıyor, bu senede katılmayacağını düşünüyorum şahsen.
Güncelleme konusunda ise İKV'nin TTNET ile olan sözleşmesi 2016'da bitiyor ondan sonra oyuna sahip çıkan olursa tam anlamıyla eklenti ve yeni güncelleme gelir fakat olmazsa'da oyunun finaline yaklaşılmış demektir.
GameX Fuarı
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Re: GameX Fuarı
O mesaj kişiye ait özel bilgi(e-mail) içerdiği için silinmişti.XxxChesTeRxxX yazdı:1-2 Ay önce bir konu açıldı. Oyunun grafik yapımcılarından birine email atmış konuyu açan kişi yazmış işte böyle böyle yenilik gelmeyecekmi felan diye adamda yazmış normalde böyle gelen mesajlara cevap vermiyoruz ama yazdığın mesajtaki samimilikten dolayı cevap vericem felan demişti ve 2 güncelleme olduğunu birininde bu sene gamexte yayınlanacağını söylemişti trollmü felanmı bilmiyorum ama troll olmadığına %100 eminim. Ama şöyle tuhaf birşey oldu ki konu bir kaç gün sonra silindi. Buda gerçeklik oranını artırıyor.
Oyun yanlış hatırlamıyorsam Yeraltı paketinden beri TTNET çatısı altında. Mynet ile bağlar koparıldıktan sonra gelişime TTNET altyapısı üzerinden devam edildi diye biliyorum. Sobee şirketi ise geçtiğimiz senelerde tamamen TTNET'e devredildi.Vezirx27 yazdı:TTNET'in stand ücreti vereceğini sanmıyorum.
Oyun TTNET'e geçtiğinden beri Game X'e katılmıyor, bu senede katılmayacağını düşünüyorum şahsen.
Güncelleme konusunda ise İKV'nin TTNET ile olan sözleşmesi 2016'da bitiyor ondan sonra oyuna sahip çıkan olursa tam anlamıyla eklenti ve yeni güncelleme gelir fakat olmazsa'da oyunun finaline yaklaşılmış demektir.
Yok hocam.Türk Telekom'a devredildi Yeraltı zamanı.Mevlüt Dinç ile konuşmamız vardı hatta foruma da atmıştık.''Ben oyunu Türk Telekoma devrettim,onlar ise TTNet oyun alt yapısına verdi.'' demişti ve pişman olduğunu belirtmişti.Kişiye dair özel bilgiden kaldırılmıştı sanırım o konu.GWYNBLEIDD yazdı:Oyun yanlış hatırlamıyorsam Yeraltı paketinden beri TTNET çatısı altında. Mynet ile bağlar koparıldıktan sonra gelişime TTNET altyapısı üzerinden devam edildi diye biliyorum. Sobee şirketi ise geçtiğimiz senelerde tamamen TTNET'e devredildi.Vezirx27 yazdı:TTNET'in stand ücreti vereceğini sanmıyorum.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Ayrıca kıyamet aylık dergisinde de Mevlüt Dinç röportajinda pişman olduğunu belirt misti

- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Barbarosxhizir yazdı:Ayrıca kıyamet aylık dergisinde de Mevlüt Dinç röportajinda pişman olduğunu belirt misti
ŞOK ŞOK! Afrasiyab kameralarımıza saldırdı.
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
Ulan yine sordum Nerull diyorki artık ikv diye bir şey sormayın bana başka oyunlara bakın...gamex fuarı diye bir şeye katılmıcak ikv diye bir şey yok unutun dedi adam ..
Resim atsana knkmuhammet1361 yazdı:Ulan yine sordum Nerull diyorki artık ikv diye bir şey sormayın bana başka oyunlara bakın...gamex fuarı diye bir şeye katılmıcak ikv diye bir şey yok unutun dedi adam ..
Konularım
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Size 6.ci hissimle söyliyim eski sahibi oyunu geri alicak 2016 ya kadar dayanin #DirenIKV
Anlıyorum hocamMutlakguven yazdı:Size 6.ci hissimle söyliyim eski sahibi oyunu geri alicak 2016 ya kadar dayanin #DirenIKV
Konularım