Nerull ile konuştum .s.sSora yazdı:Katılmazsa ama ?XxxChesTeRxxX yazdı:Katılıcak ve yeni bölge tanıtılacak. #rez alın.
GameX Fuarı
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: GameX Fuarı
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
Sobee diye birşey kalmadı kardeş,oyun TTNET'e ait artık.firaridadas yazdı:Katılacaklar listesine buradan ulaşabilirsiniz ben sobee yi göremedim.
http://www.gamex.com.tr
WesTSooN
Nerull ile konuştum katılıp katılmama arasında kararsız kalmışlar :?
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Voice of Voiceless
Nerull ile konuştum forumdakiler benimle konuşma meselesinin ...unu çıkardılar dedi.
- yusufcan211
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Dost Kervanı
Nereden biliyorsun kardeş? Müneccim misin sen?Kabile yazdı:bu sene gamex fuarda ikv de var
Kaç kez daha açıklayacağız.Kasım ayı gelmeden kimler katılıyor be lir le ne mez!
GameX Fuarına katılırsa zaten bir şeyleri açıklamak zorunda.Orada yeni oyun motorları,sürümler,güncellemeler,yazılımlar tanıtılır.Ya da en iyi oyunlara ödül verilir.Daha belli değil katılacaklar mı katılmayacaklar mı.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Zaman Her şeyin ilacidir yıl sonuna kadar bi gelişme oldu oldu olmadı siz kendiniz fişi çekin :ugeek:
Carpie Diem
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Bu sene var fişi cekmeye gerek yokTabipYarbay yazdı: Zaman Her şeyin ilacidir yıl sonuna kadar bi gelişme oldu oldu olmadı siz kendiniz fişi çekin :ugeek:
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
1-2 Ay önce bir konu açıldı. Oyunun grafik yapımcılarından birine email atmış konuyu açan kişi yazmış işte böyle böyle yenilik gelmeyecekmi felan diye adamda yazmış normalde böyle gelen mesajlara cevap vermiyoruz ama yazdığın mesajtaki samimilikten dolayı cevap vericem felan demişti ve 2 güncelleme olduğunu birininde bu sene gamexte yayınlanacağını söylemişti trollmü felanmı bilmiyorum ama troll olmadığına %100 eminim. Ama şöyle tuhaf birşey oldu ki konu bir kaç gün sonra silindi. Buda gerçeklik oranını artırıyor.