Arkadaşlar soru açık ve net aslında
Bi karakterim var Kıyamet asalı falan asalar hariç setlerden 1-2 eksik var
Cehennem asa üretmeyi düşünüyorum hem tek isteğim hemde en hoşuma giden yetenek ve asası
110m e yakın bir tutar sizce değer mi?
- Direnç kırma 2 falanda alacağım
Cehennem Asa
- essizlordd
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: H A N
Cehennem Asa
ıIGRaYTECHIı.ıIBLUETECHIı .Graytechh. Graytechhh.
İsimleri Haricinde Karakterim Yoktur... Benzer İsimde Altında '' H Ü R '' Yazmayan Karakterlerin Vereceği Rahatsızlığı Kabul Etmem.
İsimleri Haricinde Karakterim Yoktur... Benzer İsimde Altında '' H Ü R '' Yazmayan Karakterlerin Vereceği Rahatsızlığı Kabul Etmem.
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Academy Of War
Re: Cehennem Asa
Eğer diğer eksiklerin önemli eksiklerden ise ve onlar için bölgeye gireceksen en azından onlar düşene kadar sabret.Eğer onlar düştükden sonra hala asan yoksa o zaman hiç düşünme üret.En çok sevdiğin yetenek ve asa ise ikilemde bile kalmana gerek yok.Bakarsın şans yüzüne güler ve o eksiklerini tamamlarken Cehennem Asa'da alabilirsin.
Şimdiden bol şanslar diliyorum
XXCEZAXX
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
Mustafa'nın dediğine katılıyorum. Eğer diğer eksiklerin için Çemberlitaş'a gireceksen şimdilik sabret.XCEZAX yazdı:Eğer diğer eksiklerin önemli eksiklerden ise ve onlar için bölgeye gireceksen en azından onlar düşene kadar sabret.Eğer onlar düştükden sonra hala asan yoksa o zaman hiç düşünme üret.En çok sevdiğin yetenek ve asa ise ikilemde bile kalmana gerek yok.Bakarsın şans yüzüne güler ve o eksiklerini tamamlarken Cehennem Asa'da alabilirsin.

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
- essizlordd
- Sahaf Yardımcısı

Teşekkürler güzel yorumXCEZAX yazdı:Eğer diğer eksiklerin önemli eksiklerden ise ve onlar için bölgeye gireceksen en azından onlar düşene kadar sabret.Eğer onlar düştükden sonra hala asan yoksa o zaman hiç düşünme üret.En çok sevdiğin yetenek ve asa ise ikilemde bile kalmana gerek yok.Bakarsın şans yüzüne güler ve o eksiklerini tamamlarken Cehennem Asa'da alabilirsin.
Eksikler pek önemli değil cehennem pant trans ayakkabı gibi pek önemsiz şeyler
Uğraşılmaz yani
- essizlordd
- Sahaf Yardımcısı

İşte beklediğim yorumBarbarosxhizir yazdı:üret gitsin kardeşim para isteğinden önemli mi üret hevesini al
Teşekkürler