Yeni Bölge Beklemek Saçma.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Re: Yeni Bölge Beklemek Saçma.
1- Eminonu lokman madenlerini çekin işinize çok yarayacak :roll: 2- xenotimin degeri dusecek yeni bosslar da madalya yerine xenotim verilecek :roll: Simdiden elinizden cikarin xenotimleri 3- buyuculer bb3 ve cember kutup tilsimlari uretsin.
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Bu oyuna ben para yatirmadim diyecek bi tane adam yok cevren olsun veya olmasin. para yatirmadan bi yere varilmaz yeni bolgede beklemek herkesin hakki :ugeek:
Carpie Diem
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
AynenTabipYarbay yazdı: Bu oyuna ben para yatirmadim diyecek bi tane adam yok cevren olsun veya olmasin. para yatirmadan bi yere varilmaz yeni bolgede beklemek herkesin hakki :ugeek:
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kardeşim en başlarda bende isyan ettim. Ama oyun oynayacaksan çevren yoksa herşeye katlanacaksın.yusfcuk95 yazdı:Oyunda bu kadar yardıma muhtaç insan varken 4. m1 neden ? bende m1 yok 1650 hs ye kadar çıkıyor hasarım adam m1 yok die almıyor 3 m1 ile de yapılıyor 12 kişi 4 yardıma muhtaç insan ile stu gaf atamaz mı hasarı düşük yani parada kasamıyorum maden desen çıkmıyor yoruldum millet beleşe m1 alıyor abisinden ablasından bizim abimiz ablamız nerde saolsun EfsunkarMEHMET 2 3 kez götürdü Ebruxxbüyü götürdü kıyo bas diyosunuz basıyoruz üstümüze zırh alıoruz bide 350 m verip m1 mi alıcam ? bugun sildim oynu tekrar yüklüyorum 1 şans daha vericem oyna elimden geleni yapıcam m1 basmak için. Hayır yani 1 aylık y2 verse biri para yapıp basıcam ama yok işte yok. Eğer çt felan götürerek yardım etmek isteyen olursa
Sunucu:Beyazköşk
Karakter:Blondeboy
ha birde bana kolay para yapilabilcek yerleri söylermisiniz. ?
Benim ejder asam vardı. Eline kıyo asayı alan adam olmuştu o sıralar. Herkes kıyo asalı adam aramaya başladı. Sonra kıyo asa bastım parlattım bu sefer hasar az dediler. Dedim zırh basayım kıyo zırhıda bastık. Bu sefer m1 yok dediler geldik mi işin en caf caflı yerine. 3 Aylık plus aldım.Kasa erişimi aldım. Lonca lisansı vardı içinde lonca lisansıylada bir loncaya girdim. lokman ve sarraf arttırıcılı lonca her zaman iyidir
- GastroMagic
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Never Say Never
1900hasarlıları almıyorlarsa o 19000hsli m1ler toplanıp girsin merak etmeyin çok rahat kesersiniz en fazla 10dk daha uzar.
- MiTeKoNDRi
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Alinin Günlüğü
yusfcuk95 yazdı:Oyunda bu kadar yardıma muhtaç insan varken 4. m1 neden ? bende m1 yok 1650 hs ye kadar çıkıyor hasarım adam m1 yok die almıyor 3 m1 ile de yapılıyor 12 kişi 4 yardıma muhtaç insan ile stu gaf atamaz mı hasarı düşük yani parada kasamıyorum maden desen çıkmıyor yoruldum millet beleşe m1 alıyor abisinden ablasından bizim abimiz ablamız nerde saolsun EfsunkarMEHMET 2 3 kez götürdü Ebruxxbüyü götürdü kıyo bas diyosunuz basıyoruz üstümüze zırh alıoruz bide 350 m verip m1 mi alıcam ? bugun sildim oynu tekrar yüklüyorum 1 şans daha vericem oyna elimden geleni yapıcam m1 basmak için. Hayır yani 1 aylık y2 verse biri para yapıp basıcam ama yok işte yok. Eğer çt felan götürerek yardım etmek isteyen olursa
Konuda yeni bölge beklemek saçma yazılmış
Kesinlikle haklı sen kaç oyunda herkesin eksiksiz olduğunu gördün hem yeni bölge gelirse çt'de kolaylaşacaktır bu yüzden m1 olmadan girilebileceğini düşünüyorum.MiTeKoNDRi yazdı:yusfcuk95 yazdı:Oyunda bu kadar yardıma muhtaç insan varken 4. m1 neden ? bende m1 yok 1650 hs ye kadar çıkıyor hasarım adam m1 yok die almıyor 3 m1 ile de yapılıyor 12 kişi 4 yardıma muhtaç insan ile stu gaf atamaz mı hasarı düşük yani parada kasamıyorum maden desen çıkmıyor yoruldum millet beleşe m1 alıyor abisinden ablasından bizim abimiz ablamız nerde saolsun EfsunkarMEHMET 2 3 kez götürdü Ebruxxbüyü götürdü kıyo bas diyosunuz basıyoruz üstümüze zırh alıoruz bide 350 m verip m1 mi alıcam ? bugun sildim oynu tekrar yüklüyorum 1 şans daha vericem oyna elimden geleni yapıcam m1 basmak için. Hayır yani 1 aylık y2 verse biri para yapıp basıcam ama yok işte yok. Eğer çt felan götürerek yardım etmek isteyen olursa
Konuda yeni bölge beklemek saçma yazılmışful +ful olsan ne yazar sana ? mutlumu olacan trink para koy hiç uğraşman m1 de alırsın onuda alırsın bunuda alırsın ben ikv yi 8 yıldır oynuyorum kaç yıldır güncelleme gelmedi sen saçmamı diyorsun ben oyuna diğerleri kadar para koyan birisi değilim ama şunu biliyorum ki Çt ye ilk başlıyan ve üstünü zar zor dizen bir adam olarak böle saçmalık görmedim ben 4 yılda üstümü dizecem sen gelecen hsn 1600 civarı bişi olacak m1in olmıcak hazıra konacaksın ohh dünya mis keyff
biz zar zorken m1siz üstümüzü yarısından fazlasını m1siz fulledik maddi durumumuzdan ötürüde paraya kıyamadık . Hazıra kon paraya kıy veya maden için artırıcı al paraya kıy veya plus için paraya kıy yada güçsüz arkadaşlarınla bir grup oluştur bu sırada dostlarında olacak her gün 1 kez gaf atın saat belirleyin öle gelişmeyi deneyin aksi takdirde armut piş ağzıma düş ohh hava hoş yoğ öğle yağma
Yeni bölge istemiyorum ben giremezsem kimse girmicek havası taslama Aksi takdirde bu oyunu terk et.