ASİT Mİ ŞİFA MI ??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Dogubeyazit
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Experience

ASİT Mİ ŞİFA MI ??

Mesaj gönderen Dogubeyazit »

ÇT ye girdim gireli tek eksiğim mevlana asa. Daha önceki yazılarımda şifacılıkla ilgili gönderilerim vardı. Asit itemlerim tılsımlarına kadar tamam. Acaba mevlana asanın düşmesini mi beklesem yoksa yol yakınken asitçi olup oyunun tadını mı çıkarsam ? Güzel yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Alaca karanlığı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya gece. Kurşun ya alnından vurmalı yada namluda kalmalı. Lonca dediğin azda olsa degerli olmalı.ADI GİBİ GECEDE BİLE AYIŞIĞINDA GÜNEŞ GİBİ PARLAMALI.Tam yıkıldı derlerken yeniden doğmalı...
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Re: ASİT Mİ ŞİFA MI ??

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Asayı düşürüp bir daha girmek zorunda kalmaktan kurtulmalısın bir gün işin düşerse ona tekrar uğraşırsın :D
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Dogubeyazit yazdı:ÇT ye girdim gireli tek eksiğim mevlana asa. Daha önceki yazılarımda şifacılıkla ilgili gönderilerim vardı. Asit itemlerim tılsımlarına kadar tamam. Acaba mevlana asanın düşmesini mi beklesem yoksa yol yakınken asitçi olup oyunun tadını mı çıkarsam ? Güzel yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Mevlana Asa malzemesi çok fazla birşey değil. Üretmeni ve Asit ile alakalı tılsımlarını Zehir Yeteneği tılsımlarına değiştirmeni , ardından Siyanür Asa'nı Yükseltip Büyücü ve Savaşçıları tenhada sıkıştırıp çaresizlikten ölüşlerini izlerken zevk almanı tavsiye ederim. MaGuSaVoDKaD'ın Komutanda yaptığı gibi..
Resim
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

gir onuda düşürürsün zaten şıfacının şanssı baya yüksek
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
TabipYarbay
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen TabipYarbay »

Sana tavsiyem git istedigini yap ara ver az cemberlitasa sikildiginda gidip bi makinaya girip tekrar gidersin tadini cikar.
Carpie Diem
Kullanıcı avatarı
Dogubeyazit
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Experience

Mesaj gönderen Dogubeyazit »

O zehirciye deli oluyorum zaten. Gıcık bi tip zaten kangalla zehiri atıyor oturuyor ölüşümü izliyor :DD Nasıl zevk alıyorsa artık baya keyif veriyor.
Alaca karanlığı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya gece. Kurşun ya alnından vurmalı yada namluda kalmalı. Lonca dediğin azda olsa degerli olmalı.ADI GİBİ GECEDE BİLE AYIŞIĞINDA GÜNEŞ GİBİ PARLAMALI.Tam yıkıldı derlerken yeniden doğmalı...
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

TabipYarbay yazdı: Sana tavsiyem git istedigini yap ara ver az cemberlitasa sikildiginda gidip bi makinaya girip tekrar gidersin tadini cikar.
Bu konuda sana katılmıyorum hocam,benim de bir şifam var ama hiçbir asa düşüremedim. İş şans işi, zaten ben oldum olası şanssız birisiyimdir. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

Şifacılar çok da şanslı değil,bazı itemler inat etti mi töbe düşmez.Günde abi kardeş 10 15 tane 5 boss atan arkadaşım vardı,gece abisi oynuyordu gündüzleri kardeşi.Siyanür ve hidrofloriği 2 ay düşüremediler,en sonunda gidip üretmek zorunda kaldılar.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
alpay1994
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen alpay1994 »

Ruh takıl daha güzel oluyor. :D Hem şifa kısmını geliştirirsin. Önereceğim tılsımlar, şifa bilgisi 3 çember 2 3 çember 1 3 ve ruh kalkanı 3 imkanın varsa çağrı 3 majör olanlar, minör olanlar da meditasyon 2 3 meditasyon 1 3 ruh kalkanı ve ardından da büyü bozma 3. Bunları takan bir şifacıyı kesebilecek bir sınıf göremiyorum pek fazla. Asit ve zehir kısmına gelirsek bir şifacı arkadaştan direnç aldıklarında durumlar değişiyor. Ama tabi ki gazap 1 3 asit bilgi 3 zehir 1 3 ve mavi gazap ile azap çektirirsin karşındakilere o da ayrı bir mevzu. :D
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Mev asayi uretebilirsin asitçi olup keyifli oyun surmeni tavsiye ederim