Oyunda bu kadar yardıma muhtaç insan varken 4. m1 neden ? bende m1 yok 1650 hs ye kadar çıkıyor hasarım adam m1 yok die almıyor 3 m1 ile de yapılıyor 12 kişi 4 yardıma muhtaç insan ile stu gaf atamaz mı hasarı düşük yani parada kasamıyorum maden desen çıkmıyor yoruldum millet beleşe m1 alıyor abisinden ablasından bizim abimiz ablamız nerde saolsun EfsunkarMEHMET 2 3 kez götürdü Ebruxxbüyü götürdü kıyo bas diyosunuz basıyoruz üstümüze zırh alıoruz bide 350 m verip m1 mi alıcam ? bugun sildim oynu tekrar yüklüyorum 1 şans daha vericem oyna elimden geleni yapıcam m1 basmak için. Hayır yani 1 aylık y2 verse biri para yapıp basıcam ama yok işte yok. Eğer çt felan götürerek yardım etmek isteyen olursa
Sunucu:Beyazköşk
Karakter:Blondeboy
ha birde bana kolay para yapilabilcek yerleri söylermisiniz. ?
Yeni Bölge Beklemek Saçma.
- yusfcuk95
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Yeni Bölge Beklemek Saçma.
Kedimiiiiiiğ çaldılar kedimiiiiieeeğ çaldılar kedimiiiiiiğ çaldılar
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
Re: Yeni Bölge Beklemek Saçma.
Kardeş yeni bölge beklemek saçma felan değil. Son güncellemeden bu yana 2.5 yıldan fazla zaman geçti. Eğer hala üstünü dizemediysen bu senin sorunundur. Zaten bölge beklesekte gelmiyor bu yönetimden bişey çıkmaz
WesTSooN
- altar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
- Lonca: Sancak Fedaileri
En başta çevren yoksa büyücü çt sokmaya çalışman saçmadır.Dediğin gibi m1 olmadan almıyorlar.Şifacı al kas çok rahat kenan migo atarsın sıkılma atmaktan sürekli at.Dizince savaşçı diz gene o zamana kadar arkadaşın olursa büyücüye başlarsın.

- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Lodos
- Lonca: R U S
Senin gibi giremeyen arkadaşları topla anlaşın sürekli beraber takılın beraber girin bölgeye en fazla 30 dk kaybınız olur. Bunu da önemseyeceğinizi sanmıyorum.
Mustafa Kemal ATATÜRK
- yusfcuk95
- Işık Hanım'ın Elemanı
Ya belesten m1 felan aliyolar ayar oluyorum ben o kadar ugrasim adam belese alsin
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Voice of Voiceless
Benimde abim ablam yok çevrem de yok bastım m1i bide diyosun ya 1650 hs almıyolar diye bende 1900hs vardı m1 yok diye almıyolardı
bu arada ben m1le falan uğraşamam diyosan şifacı önerimdir.
- yusfcuk95
- Işık Hanım'ın Elemanı
şifacımı fullersem para kasabilirmiym şifa ile kasabilirsem nerde ? aydınlatırmısın bide m1 nasıl bastınfiraridadas yazdı:Benimde abim ablam yok çevrem de yok bastım m1i bide diyosun ya 1650 hs almıyolar diye bende 1900hs vardı m1 yok diye almıyolardıbu arada ben m1le falan uğraşamam diyosan şifacı önerimdir.
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
Şifacı kas fullen bıtır işlerini loncya gir saate git otur loncanla başka hiçbir çaren yok
NeoWIN
Kıyamet-i troll müsün nesin arkadaşyusfcuk95 yazdı:Oyunda bu kadar yardıma muhtaç insan varken 4. m1 neden ? bende m1 yok 1650 hs ye kadar çıkıyor hasarım adam m1 yok die almıyor 3 m1 ile de yapılıyor 12 kişi 4 yardıma muhtaç insan ile stu gaf atamaz mı hasarı düşük yani parada kasamıyorum maden desen çıkmıyor yoruldum millet beleşe m1 alıyor abisinden ablasından bizim abimiz ablamız nerde saolsun EfsunkarMEHMET 2 3 kez götürdü Ebruxxbüyü götürdü kıyo bas diyosunuz basıyoruz üstümüze zırh alıoruz bide 350 m verip m1 mi alıcam ? bugun sildim oynu tekrar yüklüyorum 1 şans daha vericem oyna elimden geleni yapıcam m1 basmak için. Hayır yani 1 aylık y2 verse biri para yapıp basıcam ama yok işte yok. Eğer çt felan götürerek yardım etmek isteyen olursa
Sunucu:Beyazköşk
Karakter:Blondeboy
ha birde bana kolay para yapilabilcek yerleri söylermisiniz. ?