Herkese merhaba arkadaşlar.Bugun sizlere hesap güvenligi hakkında bilgi vermek isterim.Üyelik yazarken asla ctrl+c ve ctrl v yani not defterine kaydedip yazmayın face,twitter,banka hesabınız olabilir.Bunu yaptıgınızda ram üzerine kaydedip başkalarının ulaşması çok çok kolaylaşıyor.Herkes dikkat ederse eminim kimsenin başı yanmaz.
Herkese iyi forumlar
HESAP GİRİŞ CTRL+C İLE GİRMEK
- firaridadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
Re: HESAP GİRİŞ CTRL+C İLE GİRMEK
fakat ben böyle yapamıyorum ctrl-v yapınca yapıştırmıyor neden ?
Kullanıcı adını not defterine yazıp oradan Ctrl+C yaparsan Ctrl+V ile yapıştırabilirsinfiraridadas yazdı:fakat ben böyle yapamıyorum ctrl-v yapınca yapıştırmıyor neden ?
CarvalhoX
hakunamatata
CARVALHO
hakunamatata
CARVALHO
- Danisman
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Extremely Artist Crew
- Discord: mitwelt
ücreti neyse bir lisanslı virüs programı almak ve kredi kartı e pin bilgilerini güvenli yerde saklamak
en sağlam önlemlerden birkaçı bence
dediğin de aklımda, teşekkürelr 
en sağlam önlemlerden birkaçı bence
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır 
EMİNÖNÜ ve BAB-I ALİ sunucusundan selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi
EMİNÖNÜ ve BAB-I ALİ sunucusundan selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi
- Kahve
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Bilgi verdiğin için teşekkür ederimsihirdarx yazdı:Herkese merhaba arkadaşlar.Bugun sizlere hesap güvenligi hakkında bilgi vermek isterim.Üyelik yazarken asla ctrl+c ve ctrl v yani not defterine kaydedip yazmayın face,twitter,banka hesabınız olabilir.Bunu yaptıgınızda ram üzerine kaydedip başkalarının ulaşması çok çok kolaylaşıyor.Herkes dikkat ederse eminim kimsenin başı yanmaz.
Herkese iyi forumlar
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Ne demek 1 kişinin bile faydanabilirse bundan bana yeterlidir.İnsanlar biraz eringen oldugundan böyle küçük noktalardan faydalananlar oluyor biraz dikkatli oldugundan ve eringen olunmadıgından olumlu sonuçlar alınacagına eminim.
Oyunu kullandığım süre boyunca sadece bir kaç defa el ile yazmışımdır.Bir şey de olmadı,sıkıntı etmeyin.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
Random access memory adı üzerinde. Kopyaladığın bilgilerinin yerine bir başkasını koyana kadar orada kalacaktır. Şu sıralarda eğer saçma sapan yerlerden trojan almıyorsan, endişe etmene luzüm yok. İnternet artık eskisinden çok çok daha güvenli.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
Benimkisi bir tavsiye istiyen yapar istiyen yapmaz int guveli diyen kisiyede sunu soyliyim ram bilgisayar kapatilana kadar devamli siser biraz biraz dolar ki normaldir isletim sistemleri kullandigimiz windows yazilimsal olarak bellek ram sifirlamak sadece resetleme ile olur ve ram ustune ctrl+c kombinasyonu biz gormesekte aslinda arka kisimlardadir benimki bir tavsiye kimseye silah zoruyla demiyorum 1 kisi bile bilgilense benim icin kafidiralpay1994 yazdı:Random access memory adı üzerinde. Kopyaladığın bilgilerinin yerine bir başkasını koyana kadar orada kalacaktır. Şu sıralarda eğer saçma sapan yerlerden trojan almıyorsan, endişe etmene luzüm yok. İnternet artık eskisinden çok çok daha güvenli.
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia