TAKILMACALAR !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Lider

TAKILMACALAR !

Mesaj gönderen hakan1905 »

Kaldığımız yerden devam ediyoruz :)

Abone olmak ve diğer videoları izlemek için Tıklayın.
Lonca Munzur Resmi Facebok Sayfası İçin Tıklayın.

Lonca Munzur Resmi Sitesi ve Başvuru İçin Tıklayın.

Mobil link : https://m.youtube.com/watch?v=W934fx1IhkI
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=W934fx1IhkI&app=desktop[/youtube]
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos

Re: TAKILMACALAR !

Mesaj gönderen Sparineus »

Munzur adlı kurumun yardım paketini biz yardım yaptık deyip prim yaparak üstüne de para istediğinizde siz bu forumda ki herkesin gözünden düştünüz.O yüzden artık boş görüyorum senin paylaşımlarını.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

başarılarınızın devamını dilerim
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen tedashii »

Bu şahsın tüm paylaşımlarını tamamen boş ve gereksiz olarak görüyorum. Umarım tekrar böyle boş paylaşımlar yapmaz.
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Burda kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz.Varsa bir şikayeti olan özel mesaj yoluyla iletişim kurarız.Yaptığım paylaşımlarda kimsenin kafasını bastırıp zorla göstermiyoruz.Göz herkeste var ister bakarsın ister bakmazsın!
Forumda herkes istediği konuyu açmakta özgürdür.Açılan konulara yöneticiler ve kullanıcılar yorum yapabilir.Bir sıkıntı varsa yetkili kişi konuyu kaldırır.Boş yorumlardan kaçının.Mantıklı şeyler söyleyin.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

hakan1905 yazdı:Burda kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz.Varsa bir şikayeti olan özel mesaj yoluyla iletişim kurarız.Yaptığım paylaşımlarda kimsenin kafasını bastırıp zorla göstermiyoruz.Göz herkeste var ister bakarsın ister bakmazsın!
Forumda herkes istediği konuyu açmakta özgürdür.Açılan konulara yöneticiler ve kullanıcılar yorum yapabilir.Bir sıkıntı varsa yetkili kişi konuyu kaldırır.Boş yorumlardan kaçının.Mantıklı şeyler söyleyin.
Herkes istediği konuyu açmakta maalesef özgür değil. Mesela bu platformda Şirket adı verip yardım toplayamazsın. 2 ekran görüntüsü ile para isteyemezsin. Buna forum ekibi müsaade etse dahi biz forum kullanıcıları müsaade etmeyiz. Bu şekilde videolar paylaştığın sürece istediğin gibi konu açarsın. Bizler de izleriz beğenir veya beğenmez geçeriz lakin bir önceki açtığın konu dolandırıcılıktan başka bişey değildir zira hiç bir resmi kaynak göstermeksizin bağış istiyorsun. Mesele özel olmadığı için kimse seninle özel mesaj yolu ile bu meseleyi konuşmak istemez burası da özel mesaj ile bağış toplayabileceğin yer değil üzülerek belirtmek isterim.
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Hakan önceden sana oyun ve forum üzerinden söylediğim gibi "bu havaların kime egonu tatmin edici tarzda konular açmayı bırak . Boş işler peşinde koşma. En son yaptığın saçma sapan dolandırıcılık konusuylada Munzur loncasının adını batırdın "
Biraz mantıklı düşünüp insan gibi ego tatmin edici konular açmaman dileğimle..

Anka Firarileri - Time Of Death ( Lonca Başkanı )
Resim
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Munzur yardım paketleri ile para toplamaya çalışıp,dolandırıcılığa yeltendiğinin üstüne bir de buraya özel mesajla yazın gibi boş boş yorum yapma.Dolandırıcılığın adresi değil burası.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

https://www.facebook.com/Munzur.loncasi ... =1&theater
Duyurudan haberdar olmayanlar için sayfa paylaşımımızı sizlere sunuyoruz.
Mobil olup açamayanlar için yazıyı buraya yapıştırıyoruz;
CAMİAMIZA ÖNEMLİ DUYURU | Öncelikle şu konuya bir açıklık getirelim, 1-2 kendi kendine içgüveysi olan şaşkınlar, çevreden yardım toplayıp o paralarla ihtiyaç sahiplerine yardım ettiğimizi, kinleriyle kör olmuş benlikleriyle, iddaa olarak ortaya atmıştır.
ALTINI ÜSTÜNÜ ÇİZE ÇİZE SÖYLÜYORUZ;
Yabancı kimselere hediye, kargo, para veya herhangi bir eşya loncamız tarafından asla gönderilmez.
Hakkımızda asılsız atıp tutanlar, atıp tuttuklarıyla kaladursunlar, bizler de dolandırıcılığa maruz kalmamanız için sizlere bilgi vermek amaçlı bu güncellemeyi paylaşalım.
KESİNLİKLE ''MUNZUR LONCASI ADINA HİÇBİR ŞEKİLDE YARDIM, PARA TOPLAMA, İHTİYAÇ VS. HESAP, NUMARA VE SİTE YOKTUR!''
Bizim adımıza sizlere ulaşan olursa ve şüphelenirseniz lonca liderlerimizle iletişim kurmaya çalışın, reel ya da kişisel bir şekilde ulaşacaksınız..
İyi günler diliyor,
Camiamıza saygılarımızı sunuyoruz.
#LoncaMunzurYönetimi

Yardım paketi vs. gönderide açıklanan şeyler asılsızdır. Böyle durumlar loncamıza ve bize düşman kişiler tarafından atılan çamurdan başka bir şey değildir. Çekememezlik ve kıskançlığın boyut ve şekil değiştirerek bizlere ve loncamıza geldiğini görüyoruz. Kin ve nefret anca kişinin kendisine zarar verir. Tek tek izaha da gerek yoktur,böyle bir şey olmadığı gibi aksi bir durum da kesinlikle yoktur.
Bu derece haddini aşıp pislik bir çamurun içine bizleri çekmeye çalışanları kınıyoruz. Bu gibi durumlar hiçbir zaman yaşanmadığı ve yaşanmayacağı gibi, bu iftiraları atanlar, olmayan hayali kanıtları sunabilirler. Böylesi bir şey loncamız yada lonca şahıslarımız tarafından kesinlikle gerçekleşmez. Bizim adımıza iş yapmaya kalkan olursa da savcılığa vermekten asla çekinmeyiniz, bizler böyle bir şey yapmadığımız gibi yapılmasına da izin vermeyiz, iftiracı, düzenbaz ve dolandırıcı hainlere karşı dikkatli olunuz. Müsait bir zamanda klavye arkasından konuşan kişileri, sorularıyla birlikte yeni yayınlarımızın çekimleri olduğu zaman aramıza, hatta yüz yüze çaya, kahveye, akşam yemeğine, reel sohbetlere bekleriz..
Saygılarımızla ..
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Nasıl bir egodur,nasıl bir kibirdir ya bu? Sanırsın devlet yönetiyor.Çekememezliğin ve kıskançlığın boyut,şekil değiştirerek loncasına geldiğini görüyormuş.Ben ne loncalar biliyorum bu oyunda hiç birinde sizin ki gibi ego yok.Oyunda ki her tılsımdan 3 4 tane sahip olan adamlar tanıyorum sende ki ego onlarda yok.Dolandırıcısınız,boşuna çırpınmayın.Burada ki çoğu oyuncu da sizin loncanızı bilmiyor ama senin sayende ne kadar boş ve kibir dolu bir lonca olduğunu da anlamış olduk.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön