Bu yaptığınız adamlığa sığar mı
Bu yaptığınız adamlığa sığar mı
Bugün 41. Seviye şifacım ile dişi örümcek görevi için bekliyordum oradan geçen Solucan grubuna dedim ki hazır geçerken iki dakika bunu da alın. Örümceği kestiler fakat beni gruba almadılar ya da ilk vurmama izin vermediler. Çok sefer dedim böyle yapacaksınız bırakın bari kendimiz keselim ama onu da yapmadılar <Kuklacının Neferleri> loncasından BabyKillerChunky grup lideriydi diğerlerinin o kadar uyarmasına rağmen boşa kesti Sonxdarbe ise kes dedin kestik dedi.
- citroenn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gods Ofthe Game
Re: Bu yaptığınız adamlığa sığar mı
Hayvan gibi siyipiyirsiniz yawww
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nelson Of Mandela
:twisted: :twisted: iyi yapmışlar 
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
yanlış yapmışlar
Bence adamı dalgaya almayın, TOLGARDA'ya hak veriyorum. Maden ki yardım ederek bir iş yapmayı düşünüyorsanız ADAM AKILLI yapmayı deneyin bence! Örümceğin kalkmasını kaç saat bekleyebilir! Yorumlarda çok labali yapılmış..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Teşekkürler, oyunda gerçekten iyi kalan nadir kişilerdensin...Esadullah yazdı:Bence adamı dalgaya almayın, TOLGARDA'ya hak veriyorum. Maden ki yardım ederek bir iş yapmayı düşünüyorsanız ADAM AKILLI yapmayı deneyin bence! Örümceğin kalkmasını kaç saat bekleyebilir! Yorumlarda çok labali yapılmış..
Yaptıkları resmen zorbalık yazıklar olsun 
- batuhan67645
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Giddişat Kötü