Eğer siz tekdüze bir oyun istiyorsanız bu ikv değil.Bu arada konuşmamı nitelediğin için teşekkürler.Arasdagli yazdı:boş konuşuyorsun. birincisi lv değil seviye. 39 seviyeken demişsin adı üstünde kendin söylüyorsun 39 seviye. şimdi seviye kaç 49. 39 seviyeken zor kesmemiz doğal. ona diyecek bir şey yok. ama 49 seviye bir şavaşçının üstü de full max ise 39 seviyedeyken zor kestiği bir yaratığı gene zor kesmesi mantınsıklık burda başlıyor işte.Petcarar yazdı:Hayır kesmedim.yarar yazdı:Sen hiç güncellemeden sonra taşkanat kestin mi ?
Ama şunu hatırlatmak zorunda hissediyorum kendimi.
39lv zamanında şimdikinden daha mı zekiydiniz? En azından o zamanlar taşkanata hızarla dalındığını biliyordunuz şimdi bir silahla her şeye saldırmak istiyorsunuz? 39lv zamanında taşkanatı nasıl kesiyorduysanız şimdi de kesebilirsiniz tabi düşünürseniz.
Yaratıklara Verilen Zırh Hakkında.
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yaratıklara Verilen Zırh Hakkında.
Ama tekdüzelikle alakasız. Kafa Koparan'ın hasarı artması için Yeraltı'ndaki yaratıkların zırhlarının da azalması tekdüzelik olur! Bence de diğer bölgelerdeki zırhların azalmaşı şart. O halde ne anladık biz bu işten? 30 yaratığa 3500 43 yaratığa 4000 vurarak...
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
aynen yer altı bölgesei canavarları zırhları düşürüldü ve kasmak artık cok zevkli teşşekkürler ama meteor ve sivri ada için aynı şeyleri söleyemicem..
İYİ FORUMLAR..
İYİ FORUMLAR..
Yakacef - Emergencyroom - Patronus

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Tekdüzelik,complex yazdı:Ama tekdüzelikle alakasız. Kafa Koparan'ın hasarı artması için Yeraltı'ndaki yaratıkların zırhlarının da azalması tekdüzelik olur! Bence de diğer bölgelerdeki zırhların azalmaşı şart. O halde ne anladık biz bu işten? 30 yaratığa 3500 43 yaratığa 4000 vurarak...
Max kasma efsunudur demektir.(Size yönetim böyle bişeymi dedi kasarken max giyin diye)
Kafa koparanın hasarı artması için yaratık zırhları azaldı diyebilmektir.(Zırhlar kesmesi zor oluyor diye düşürüldü ve kafa için değil tüm silahlar için geçerli bir durum.)
Kesici delici ezici kavramları varken ve mantıken de geçerliyken bir silahla her yaratığı kesebilme düşüncesidir.
49 seviye bir adam 35 seviye bir yaratıkta niye zorlanır demeden önce element seti giyen savaşçının hiç zorlanmadığını görememektir.
yeterlimi bu kadar?
Max. Hasar giyin demedi ama biz öyle daha iyi olduğunu düşünüyoruz.Petcarar yazdı:Tekdüzelik,complex yazdı:Ama tekdüzelikle alakasız. Kafa Koparan'ın hasarı artması için Yeraltı'ndaki yaratıkların zırhlarının da azalması tekdüzelik olur! Bence de diğer bölgelerdeki zırhların azalmaşı şart. O halde ne anladık biz bu işten? 30 yaratığa 3500 43 yaratığa 4000 vurarak...
Max kasma efsunudur demektir.(Size yönetim böyle bişeymi dedi kasarken max giyin diye)
Kafa koparanın hasarı artması için yaratık zırhları azaldı diyebilmektir.(Zırhlar kesmesi zor oluyor diye düşürüldü ve kafa için değil tüm silahlar için geçerli bir durum.)
Kesici delici ezici kavramları varken ve mantıken de geçerliyken bir silahla her yaratığı kesebilme düşüncesidir.
49 seviye bir adam 35 seviye bir yaratıkta niye zorlanır demeden önce element seti giyen savaşçının hiç zorlanmadığını görememektir.
yeterlimi bu kadar?
Kafa Koparan'la daha yüksek vurabilmek için azaldı tabi ki. Bunu inkar edemezsin son güncellemeyle Kafa Koparan ve Rünlü Balyoz sahipleri 40 sayfa itiraz etti.
Her yaratığı kesme düşüncesi demiyoruz bunun için. Daha yüksek seviye yaratığa daha çok vururken daha az seviye yaratığa az vurmakta bizim itirazımız. Bu sadece benim veya savaşçıların değil herkesin işine gelecek bir durum. O zaman adamlar gelsin direk sallasın Meteor Bölgesi'ni, Yeraltı'nda kasılsın.
Kesici/ezici/delici yeniliğini savunanlardan biri de benim kesici/ezici/delici mantığıyla alakası yok benim savunduğum şeyin şu anda. Yetmeyecek bu kadar...
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
Peki , yeraltı bölgesi yaratıklarının zırhları tekrardan arttırılsın , eşitlik sağlanmış olur böylece.
Bence farketmez arttırılmaması. Çünkü arttığında şunu anlayamadı oynayanlar; etki sadece Kafa Koparan'da değil bütün eşyalarda gözüktü. Yani bütün silahlar az vurmaya başladı. Ama onu bir sorun olarak gösterdiler ve o da düzeltildi. Şimdi tüm bölgelerde düzeltilmeli.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
"Savas", siz şunu anlayamadınız. 43'e yeteneksiz 2500, 30'a 2250 vuruyorum.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
sorun bu değilkiCeviz yazdı:Peki , yeraltı bölgesi yaratıklarının zırhları tekrardan arttırılsın , eşitlik sağlanmış olur böylece.
daha açık şekilde anlatayım
full max savaşçımla 49 lvl bosslara bile 4000-4100 vuruyorum
gelelim taşkanatlara
savaşçının kullanabileceği 40 lvl üstü 6 çeşit silah var
hepsini yanıma aldım ve gittim taşkanata
papağan, gümüş diş, cellat satırı, kafa koparan bi silah daha vardı adını hatırlayamadım vuruş hızı 2 sn olan cellat satırına benzeyen neyse bunların hepsi hiç bi işe yaramıyo taşkanatta
sadece balyoz vuruyo oda 3000
yani ben 49 lvl bir yaratığa 4000 vurabilirken 39 lvl bir yaratığa tüm silahları denememe rağmen 3000 vurabiliyorum
sizcede saçma değilmi
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
oyuna 2 hafta girmedim sıçmışlar oyuna
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı