GM İÇERİ
- esrarkes
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
GM İÇERİ
Sayın gm eğer bu yazıyı görürseniz sizden ricam bana yardım edin tüm emeğim çalınıd kanıtımda var eğer yardım etmek isterseniz oyundayım lütfen yardımcı olun çalan kişi oyunda elini kolunu sallıya sallıya geziyor çalan kişinin adı GALYALILAR şimdiden teşekkür ederim
****İYİLİĞİ GİZLEMEK KÖTÜLÜĞÜ GİZLEMEKTEN DAHA ÜSTÜNDÜR****

ESRARKEŞ-KURTLARXÜÇHİLAL

ESRARKEŞ-KURTLARXÜÇHİLAL
- ahmettavus09
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
Re: GM İÇERİ
Benim 4 charımda gitti yaaa o kadar itemm evet seni destekliyorum kardeşimm yöneticiler bir çare bulun!!!
İnfazxlouster....
İnfazxlouster....

esrarkes yazdı:Sayın gm eğer bu yazıyı görürseniz sizden ricam bana yardım edin tüm emeğim çalınıd kanıtımda var eğer yardım etmek isterseniz oyundayım lütfen yardımcı olun çalan kişi oyunda elini kolunu sallıya sallıya geziyor çalan kişinin adı GALYALILAR şimdiden teşekkür ederim![]()
ARKADAŞLAR GM NİN SİZE CVBI (ALIŞVERİŞLER TAMAMEN SİZN KONTROLÜNÜZDEDİR)
YANİ GM LER BİŞEY YAPMAZ. BOŞA ÜMİTLENMEYİN
BU GÜN GALYALILAR KARİZMA İÇİN PARA ALDI KAÇTI BENDEN
İYİ FORUMLAR
SeRDaR

- ahmettavus09
- Şarapçı'nın Sırdaşı
ŞİFREYİ NASIL ÖGREDNDİ NİE Bİ BAŞKASI DEGİLDE SEN DÜŞÜN Bİ NERDE YANLIŞ YAPTIN.ahmettavus09 yazdı:Ben Alışvceriş ile kaybetmedim adam direk girip harı boşaltmış
SeRDaR

- ahmettavus09
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
sudeys yazdı:esrarkes yazdı:Sayın gm eğer bu yazıyı görürseniz sizden ricam bana yardım edin tüm emeğim çalınıd kanıtımda var eğer yardım etmek isterseniz oyundayım lütfen yardımcı olun çalan kişi oyunda elini kolunu sallıya sallıya geziyor çalan kişinin adı GALYALILAR şimdiden teşekkür ederim![]()
ARKADAŞLAR GM NİN SİZE CVBI (ALIŞVERİŞLER TAMAMEN SİZN KONTROLÜNÜZDEDİR)
YANİ GM LER BİŞEY YAPMAZ. BOŞA ÜMİTLENMEYİN
BU GÜN GALYALILAR KARİZMA İÇİN PARA ALDI KAÇTI BENDENALTI ÜSTÜ Bİ OYUN ALDANMAMAYA BAK
İYİ FORUMLAR
kardeş seinin ki bi 500 k aydın abimin yücelen set ve wslik set gidyorrr

[right]Arif YAMAN[/right]
Güzel kardeşim sen hiç oflama, puflama yeni char kasmaya başla !
Bu konuda yönetim hiç bir şey yapmaz ben böyle bir mesajı şikayet olarak yollamıştım sağolsun cevap da gelmiş cevapta oyunda tüm sorumlulukların bana ait olduğu yazıyordu.Anlayacağın olur böyle kazalar, her oyunda vardır emek hırsızları sıkma canını bu da oyundur
Kolay gelsin...
Herkese İyi Forumlar...
Bu konuda yönetim hiç bir şey yapmaz ben böyle bir mesajı şikayet olarak yollamıştım sağolsun cevap da gelmiş cevapta oyunda tüm sorumlulukların bana ait olduğu yazıyordu.Anlayacağın olur böyle kazalar, her oyunda vardır emek hırsızları sıkma canını bu da oyundur
Herkese İyi Forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- infazxfatih
- Işık Hanım'ın Elemanı
İnfazxfatih ve İnfazfatih Çarlarım Çalınmıştır Alışveriş Ve Şifre Paylaşımı Yapmayınız!!!
İnfazxlouster _&_İnfazfatih_&_ İnfazxlauster
..........
..........

..........