é Hakkında
- Sinyor
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: SenSiyeGeL
é Hakkında
Bildiğiniz üzere oyunda é tuşuna bastığımızda en yakın hayvanı yada düşmanı seçiyor benim pc de tıklayınca seçmiyor. Tuş yazı yazınca falan çalışıyor oyunu kaldırıp kurdum bir faydası olmadı . Bİlgisi olan var mı ? PC model: Asus K55V
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
Re: é Hakkında
é bu tuşun en yakındakini seçtiğini yeni duyuyorum fakat ben TAB ile seçiyorum 
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Gel sarılalım TAB kardeşim benimSeven yazdı:é bu tuşun en yakındakini seçtiğini yeni duyuyorum fakat ben TAB ile seçiyorum
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
e tuşunada alakasız kardeş table seçiliyor
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
+1Seven yazdı:é bu tuşun en yakındakini seçtiğini yeni duyuyorum fakat ben TAB ile seçiyorum
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Voice of Voiceless
evet doğru ben holdeki slotları hep é ile seçerdim çok daha kolay kesiliyor tabi tek tek keserken
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Özellikle saat de ks atarken é tuşuna basılı tutup sürekli sikile basmak çok avantajlı oluyor
Vurduğunuz ırk öldüğünde basılı tuttuğunuz taktirde otomatik olarak diğer ırkı seçiyor baktığınız yöndeki en yakın ırkı seçiyor
Sorun a gelince ilk defa böyle birşey duydum umarım kısa sürede çözümü bulabilirsin.
Vurduğunuz ırk öldüğünde basılı tuttuğunuz taktirde otomatik olarak diğer ırkı seçiyor baktığınız yöndeki en yakın ırkı seçiyor
Sorun a gelince ilk defa böyle birşey duydum umarım kısa sürede çözümü bulabilirsin.
Vardık, varız, varolacağız.
o tuş çalışıyor evet en yakındaki düşmanı seçiyor fakat hatanı tam olarak anlamadım ama TAB tuşu da en yakındakini seçiyor bir kez daha bastığında ondan bir uzak olanı seçiyor yani o kadar da büyütülecek bir durum değil TAB tuşunu kullan
mstfmrt yazdı: o tuş çalışıyor evet en yakındaki düşmanı seçiyor fakat hatanı tam olarak anlamadım ama TAB tuşu da en yakındakini seçiyor bir kez daha bastığında ondan bir uzak olanı seçiyor yani o kadar da büyütülecek bir durum değil TAB tuşunu kullan
Tab tuşuna basılı tutunca iş görmüyor.
é tuşu na basılı tutunca seçtiği öldüğü takdirde otomatik olarak diğerini seçiyor.
Bence daha kullanışlı yanı olmaması eksidir .
Vardık, varız, varolacağız.