La onlar yeşil millet zaten örgülülere hergün kesiliyo diyo kadim sancaklar onları
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
xXpLaYbOyXx yazdı:Loncanızı gayet beğeniyor ve başarılı buluyoruz. Ancak Örgülüxilkannn karakteri olan kişi lonca çarıyla arzların arasında olmadık hareketlerde bulunmakta ve loncanızın ismini küçültmektedir. Kendisine çeki düzen vermesini sağlarsanız sevinirim. Böyle bişeyi burdan yazdığım için ayrıca kusura bakmayın. İyi forumlar..
Alt f4 suçmu . ? Sancagınız gelip basıyoruz alt f4 çekerek de çogunuzu kesiyorum bu suçmu. kimse karışamaz. oyun için kurallarda böyle bir madde yazıyor mu.? Yazmıyor ... klanda kesilmeyi hazmedemeyen varsa muhafızı sağ tıklayıp çık butonuna bassın. çok ağır geliyorsa. daha bir şey yazmıyacağım. iyi forumlar..
Ben kendime düşeni söyledim. Ben eski lodosum ve çarımın adı Ankaragücüxemre ydi. Loncanızda bir çok kişiyi severim ve kimisini abim kimisini kardeşim olarak görürüm. Ben kötülüğünüze yazacak olsaydım burda yazmazdım. Ama loncanız hakkında Örgülü loncasıda bumu çoluk çocuk dolmuş denmesi hoş deil. Gereken bilgi yeterince ilgililere gitmiştir. Ayrıca böyle bi şey yazdığım için özür dilerim. Saygılarımla
Merhaba Sevgili dostlarım ;
Bugun benim doğum günüm 03/03 . Reel hayatta olamasak da bu camiada birlikte olamak beni mutlu ediyor. İKV bizim olduğu gibi bir çok iyimizi , kötümüzü paylaştığımız, sevinçlerimizi bir arada yaşadığımız bir dünyadır. İKV'de ki 3. yılımda sizlerle kutluyacağım 3. dogum günümde tekraradan benimle olduğunuz için çok teşekkür ederim.
Pastamdan ikram ediyim. Lonca arkadaşlarımla ve diğer dostlarımda daha nice mutlu ve hep birlikde yıllar geçirmem dileğimle.. :mrgreen: